Ухвала
від 14.02.2012 по справі б-7/235-21/165
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАН О-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14 лютого 2012 р. Справа № Б-7/235-21/165

Господарський суд Івано-Ф ранківської області у складі судді Скапровської І.М.

при секретарі судового зас ідання Дуб'юк Т.Ю.

За участю:

Представника Державного п ідприємства зовнішньоеконо мічної діяльності "Укрінтере нерго" в особі Виробничої філ ії ДПЗД "Укрінтеренерго" - Ка блак А.Я.,

Представника ТОВ "НТЦ " Пром техдіагнстика" - Юращук Б.І. ,

Начальника відділу з питан ь банкрутства ГУЮ в Івано-Фра нківській області - Стусяк В.І.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні справу за заявою: ВАТ "Прикарпаттяобле нерго" вул. Індустріальна, 34, Ів ано-Франківськ, 76000 про визнанн я боржника ЗАТ "Магній" вул. Ш ахтарська, 2, м. Калуш, Калуськи й район, Івано-Франківська об ласть, 77300 - банкрутом.

Встановив, що у справі про банкрутство ЗАТ "Магній", 26.01.2012р ., за наслідками розгляду звіт у ліквідатора, судом винесен о ухвалу про відкладення роз гляду справи на 14.02.2012р. та витре бувано документи необхідні д ля розгляду справи по суті.

03.02.2012р. перший заступник нача льника управління головного управління юстиції в Івано-Ф ранківській області направ с уду клопотання про залучення Головного управління юстиці ї в Івано-Франківській облас ті учасником провадження у с праві про банкрутство ЗАТ "Ма гній" .

В обґрунтування вищевказа ного клопотання посилається на те, що відповідно до Указу Президента України від 06.04.2011р. № 395/2011р. "Про затвердження Положе ння про Міністерство юстиції України" Міністерство юстиц ії України є головним органо м у системі центральних орга нів виконавчої влади з форму вання та забезпечення реаліз ації державної політики з пи тань банкрутства

Згідно розпорядження Кабі нету Міністрів України від 16.1 1.2011р. №1135-р Міністерства юстиції України розпочало виконання державного органу з питань б анкрутства, а головні управл іння юстиції в областях - тер иторіальних органів з питань банкрутства з 21.11.2011р.

Відповідно до п 4. 25 Положення про Головні управління юсти ції, Міністерство юстиції Ук раїни доручило Головному уп равлінню юстиції в Івано-Фра нківській області супроводж ення провадження у справах про банкрутство державних пі дприємств та підприємств, у с татутному капіталі яких част ка державної власності перев ищує 25 %.

Представник ТОВ "НТЦ " Промт ехдіагнстика" звернувся до с уду з заявою про заміну сторо ни у провадженні у справі про банкрутство ЗАТ "Магній" з ЗАТ "НТЦ "Промтехдіагностика" на ТОВ "НТЦ " Промтехдіагнстика".

В обґрунтування заяви поси лається на те, що установчими зборами засновників товарис тва з обмеженою відповідальн істю "НТЦ " Промтехдіагнстика " прийнято рішення про створе ння ТОВ "НТЦ" Промтехдіагнсти ка" в процесі реорганізації ш ляхом перетворення ПАТ " НТЦ " Промтехдіагнстика".

Ліквідатор боржника в судо ве засідання не з'явилася, вит ребуваних документів ухвало ю суду від 26.01.2012р. не подала, напр авила суд телеграму про відк ладення розгляду справи на о дин місяць.

Розглянувши матеріали сп рави, заслухавши представник а Державного підприємства зо внішньоекономічної діяльно сті "Укрінтеренерго" в особі В иробничої філії ДПЗД "Укрінт еренерго", представника ТОВ "Н ТЦ " Промтехдіагнстика" та нач альника відділу з питань бан крутства ГУЮ в Івано-Франків ській області, суд вважає за д оцільне відкласти розгляд сп рави та витребувати документ и необхідні для розгляду спр ави по суті.

При цьому суд врахував нас тупне.

Статтею 65 ГПК України перед бачено, що суддя з метою забе зпечення правильного і сво єчасного вирішення господа рського спору суддя вчиняє в необхідних випадках дії по підготовці справи до розгля ду, зокрема зобов'язує сторо ни, інші підприємства, ус танови, організації, державн і та інші органи, їх посадових осіб виконати певні дії (зві рити розрахунки, провести ог ляд доказів у місці їх знахо дження тощо), витребує від н их документи, відомості, ви сновки, необхідні для виріше ння спору, чи знайомиться з т акими матеріалами безпосере дньо в місці їх знаходження.

Статтею 77 ГПК України перед бачено, що розгляд справи від кладається коли спір не може бути вирішено в даному судов ому засіданні, зокрема неявк ою в судове засідання предст авників сторін інших учасник ів провадження у справі, непо дання витребуваних документ ів.

Ліквідатор боржника в судо ве засідання не з"явився, вит ребуваних документів не пода ла.

Згідно ст. 5 Закону, провадже ння у справах про банкрутств о регулюється цим Законом, Го сподарським процесуальним к одексом України, іншими зако нодавчими актами України.

Керуючись ст. 5 Закону Украї ни "Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом", ст. ст. 28, 36, 65, ст. 77, 86 Господарського процес уального кодексу України, су д

УХВАЛИВ:

відкласти розгляд справ и на 13.03.12 о 10:00 год.

Арбітражному керуючому Кушнір Т.І. - повідомити су д про наслідки розгляду заяв и УПФ в м. Калуші та Калуському районі про визнання майнови х вимог до ЗАТ "Магній" на суму 45 217,87 грн. та включення їх до реє стру вимог кредиторів в друг у чергу, надати суду документ и, які підтвердять, що за боржн иком не обліковується технік а, документи, які підтвердять в яких банківських установа х боржник мав чи має відкриті рахунки та документи, які під твердять, що боржник не є уч асником інших товариств.

Головному управлінню юсти ції в Івано-Франківській обл асті - подати суду документи, я кі підтвердять, що частка дер жавної власності у статутном у капіталі ЗАТ "Магній" вул. Ша хтарська, 2, м. Калуш, Калуський район, Івано-Франківська обл асть, 77300, код ЄДРПОУ 31587185 - переви щує двадцять п"ять відсотків .

Фонду державного майна Укр аїни - подати суду документи, я кі підтвердять, що частка дер жавної власності у статутном у капіталі ЗАТ "Магній", вул. Ша хтарська, 2, м. Калуш, Калуський район, Івано-Франківська обл асть, 77300, код ЄДРПОУ 31587185 - переви щує двадцять п"ять відсотків .

ТОВ "НТЦ " Промтехдіагнстика " - надати суду документи, які п ідтвердять, що ТОВ "НТЦ " Промт ехдіагнстика" є правонаступн иком всіх прав та обов"язків ЗАТ "НТЦ " Промтехдіагнстика", статут ТОВ "НТЦ " Промтехдіаг нстика".

Арбітражному керуючому - п овідомити про винесення дано ї ухвали всіх учасників про вадження у справі про банкру тство ЗАТ "Магній", докази нал ежного повідомлення подати с уду.

Всім учасникам провадженн я у справі про банкрутство ЗА Т "Магній" - з'явитися в судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Господарського с уду Івано-Франківської облас ті за адресою: м. Івано-Франків ськ, вул.Шевченка,16, поверх 2, кі мната/ зал № 15, тел.77-96-83.

Суддя Скапров ська І. М.

Дану ухвалу направити:

- ініціюючому кредитору (п л. Єдності,4,Рожнятів,Рожнятів ський район, Івано-Франківсь ка область,77600);

- боржнику (вул. Івана Франк а, 2Б,Брошнів,Рожнятівський ра йон, Івано-Франківська облас ть,77614);

- ліквідатору - Кушнір Т .І., (АДРЕСА_1).

- відділу з питань банкрутст ва Головного управління юст иції у Івано-Франківській об ласті, вул. Грюнвальдська, 11, 4 п оверх, м. Івано-Франківськ.

- Управління Пенсійного фо нду України в м. Калуші та Кал уському районі, вул. Біласа і Данилишина, 2, м. Калуш, 77300.

- ТОВ "Содаліт" (49030, м. Дніпропет ровськ, вул. Ширшова,4),

- ЗАТ науково-технічний цен тр "Промтехдіагностика" (76014, м. І вано-Франківськ, вул. с. Височа на,47).

- філії "Відділення Промін вестбанку в м. Калуш Івано-Фра нківської області" (майдан Ше птицького, 9а, м. Калуш Івано-Фр анківської області),

- ТОВ "Метрідат" (49042, м. Дніпропе тровськ, аеропорт-42, Готель "Ае ропорт"),

- Калуській ОДПІ (м. Калуш,в ул. В. Стуса, 2),

- Івано-Франківському облас ному центру зайнятості (м. Іва но-Франківськ, вул. Деповська ,89а),

- Виробничо-монтажному пі дприємству "Електросервіс" (43023, Волинська обл., м. Луцьк , вул. Єршова,11-А ). - Ф онду державного майна Україн и , вул. Кутузова, 18/9, кімн. 303, м. Киї в, 01133.

Виготовлено в КП "Діловодс тво спеціалізованого суду"


Дуб'юк Т.Ю. 14.02.2012 р.

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення14.02.2012
Оприлюднено21.02.2012
Номер документу21438708
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-7/235-21/165

Ухвала від 03.06.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобрин О. М.

Ухвала від 16.05.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобрин О. М.

Ухвала від 16.04.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобрин О. М.

Ухвала від 14.02.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобрин О. М.

Ухвала від 04.02.2013

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Кобрин О. М.

Постанова від 03.12.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 09.11.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 09.08.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 03.07.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Скапровська І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні