Ухвала
від 01.03.2012 по справі 5004/207/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5004/207/12

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ ПРО БАНКРУТСТВО

"01" березня 2012 р. Провадження № 08/5004/163/12

Суддя господарського суду Волинської області  Войціховський В.А., розглянувши матеріали по справі  5004/207/12

за заявою Управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку Волинської області, м. Луцьк

до Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства, м. Луцьк

про порушення справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст. 11, 48, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд,-

ухвалив:

1. Порушити провадження у справі про банкрутство Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства (м. Луцьк, вул. Данила Галицького, 5, код ЄДРПОУ 05450021) і прийняти до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду в підготовчому засіданні на 19.03.2012р. на 10 год. 30 хв.

Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Волинської області (м. Луцьк, пр. Волі, 54а) в залі судових засідань №210.

3. Ввести мораторій на задоволення всіх вимог кредиторів, під час якого забороняється стягнення на підставі виконавчих та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства; не нараховується неустойка (штраф, пеня), не застосовуються інші санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

Заборонити посадовим особам Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства вчиняти дії щодо реорганізації чи ліквідації юридичної особи, укладання угод про зазначене з іншими суб'єктами підприємницької діяльності, вжити інших заходів до забезпечення вимог кредиторів.

Накласти заборону на відчуження основних засобів, іншого майна боржника, на укладення будь-яких інших угод, розпорядження коштами.

4. В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати подати господарському суду до 16.03.2012р. із супровідним листом, через канцелярію суду:

4.1. Заявнику: довідки обслуговуючих боржника кредитних установ про рух коштів на рахунках підприємства, довідки управління статистики, державного реєстратора про включення Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства до ЄДРПОУ станом на 01.03.2012р.

4.2 Боржнику: Статут, Свідоцтво про державну реєстрацію, довідку органу статистики про включення до ЄДРПОУ, баланс, пояснення по суті заявлених вимог, з доказами в їх обґрунтування, яке повинно містити:

- наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника;

- список та загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам боржника, а також заборгованості по податках і зборах (обов'язкових платежах);

- список та загальну суму заборгованості дебіторів (боржників),

- відомості про наявне у боржника майно, у тому числі і кошти, які  знаходяться на його рахунках у банках чи інших фінансово-кредитних установах, поштові адреси банків чи інших фінансово-кредитних установ;

- наявність державної частки в майні товариства,

- акт звірки взаєморозрахунків.

5. Зобов'язати Управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку Волинської області направити примірник заяви від 28.02.2012р. №1616/09-02 та долучених до останньої документів на адреси Міністерства аграрної політики та продовольства України, Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України, Головного управління юстиції у Волинській області, регіонального відділення фонду Державного майна України по Волинській області.

6. Залучити до участі у справі Державний орган з питань банкрутства –Головне управління юстиції у Волинській області.

7. Зобов'язати Головне управління юстиції у Волинській області в порядку, визначеному ст. 2 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", в термін до 19.03.2012р. надати господарському суду кандидатуру ліквідатора Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства.

8. Зобов'язати Міністерство аграрної політики та продовольства України, як органу управління майном Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства:

- надати суду письмові пояснення по суті заяви Управління Пенсійного фонду України в місті Луцьку Волинської області про визнання зазначеного підприємства банкрутом;

- повідомити з приводу наявності на балансі підприємства рухомого та нерухомого майна (активів), здійснення боржником господарської діяльності, щодо можливості приватизації підприємства та виключення останнього з переліку підприємств, які не підлягають приватизації;

- повідомити суд про можливість органу управління майном боржника в межах заходів щодо запобігання його банкрутству, в порядку, визначеному ст. 3 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", надати останньому фінансову допомогу в розмірі, достатньому для погашення існуючих зобов'язань боржника перед кредиторами, у тому числі зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів) і відновлення платоспроможності боржника (проведення досудової санації).

9. Зобов'язати регіональне відділення фонду Державного майна України по Волинській області надати господарському суду інформацію відносно наявності на балансі (у віданні, розпорядженні) Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства нерухомого майна станом на 01.03.2012р.

10. Луцькій об'єднаній державній податковій інспекції звільнити активи Волинського державного виробничого монтажно-пусконалагоджувального підприємства (м. Луцьк, вул. Данила Галицького, 5, код ЄДРПОУ 05450021) з податкової застави.

11. Примірник ухвали для відома та виконання направити:

- Управлінню Пенсійного фонду України в місті Луцьку Волинської області;

- Волинському державному виробничому монтажно-пусконалагоджувальному підприємству;

- Міністерству аграрної політики та продовольства України;

- Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Міністерства юстиції України;

- Головному управлінню юстиції у Волинській області;

- сектору з питань банкрутства Головного управління юстиції у Волинській області;

- регіональному відділенню фонду Державного майна України по Волинській області.

- Луцькій об'єднаній державній податковій інспекції;

- відділу державної виконавчої служби Луцького міського управління юстиції;

          - державному реєстратору Відділу державної реєстрації суб'єктів господарювання Луцької міської ради.

                            Суддя                                                    В. А. Войціховський

Дата ухвалення рішення01.03.2012
Оприлюднено05.03.2012
Номер документу21706233
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

Судовий реєстр по справі —5004/207/12

Ухвала від 18.04.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 08.04.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 02.04.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Постанова від 02.04.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 19.03.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 01.03.2012

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні