Ухвала
від 02.03.2012 по справі 5/3/318
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

02.03.12 Справа № 5/3/318

Кредитори - 1/ Публічне акціонерне товариство “Торг івельно-енергетична компані я “Ітера Україна”, м. Київ

2/ Запорізька обласна органі зація профспілки працівникі в радіоелектроніки і машиноб удування України, м. Запоріжж я

3/ Товариство з обмеженою ві дповідальністю “НВП “Форум” , м. Запоріжжя

4/ Відкрите акціонерне товар иство “Запоріжжяобленерго” в особі Запорізьких централ ьних електричних мереж, м. Зап оріжжя

5/ Національна акціонерна ко мпанія “Нафтогаз України”, м . Київ

6/ Управління Пенсійного фон ду України в Хортиць кому рай оні м. Запоріжжя

7/ Дочірня компанія “Укртран сгаз” НАК “Нафтогаз України” в особі Запорізького лінійн ого виробничого управління м агістральних газопроводів - Філії УМГ “Харківтрансгаз”, м. Запоріжжя

8/ Хортицька міжрайонна держ авна податкова інспекція м. З апоріжжя

9/ Запорізьке обласне відділ ення Фонду соціального страх ування з тимчасової втрати п рацездатності, м. Запоріжжя

10/ Публічне акціонерне това риство по газопостачанню та газифікації “Запоріжгаз”, м. Запоріжжя

Боржник - Відкрите акц іонерне товариство “Супутни к”, м. Запоріжжя

Банк, здійснюючий розра хунково-касове обслуговуван ня боржника - Запорізьке рег іональне управління Промінв естбанку України, м. Запоріжж я

Суддя Дьомін а А.В.

Представники:

Від кредиторів - 1.ОСОБА_1 дов.№б/н від 09.02.2012.

3.ОСОБА_2 дов.№б/н від 03.01.2012.

5.ОСОБА_3 дов.№74-311 від 07.02.2012.

6.ОСОБА_4 дов.№35/12 від 03.01.2012.

7.ОСОБА_5 дов.№б/н від 26.12.2011.

10.ОСОБА_6 дов.№08/7915 від 22.12.2011.

Від боржника - Анцюнас І.О. наказ №20 від 10.09.2003.

Керуючий санацією - Коршу н В.В.

Від прокуратури Запорізьк ої області - Тронь Г.М. посв.№8 4 від 30.04.2010.

Від РВ ФДМУ по Запорізькій о бласті - ОСОБА_7 дов.№13 від 04.01.2012.

У судовому засіданн і розглядається заява керуюч ого санацією Відкритого акці онерного товариства “Супутн ик” про затвердження мирової угоди укладеної між боржник ом, кредиторами та третьою ос обою - ТОВ “Терра-Форум”.

До початку судового за сідання представником креди тора 5. надано клопотання про в ідкладення судового засідан ня у зв'язку з розглядом проку ратурою Запорізької області за дорученням генеральної п рокуратури України заяви Нац іональної акціонерної компа нії “Нафтогаз України” щодо проведення процедури санаці ї Відкритого акціонерного то вариства “Супутник”.

Судом встановлено, що д о клопотання представником Н аціональної акціонерної ком панії “Нафтогаз України” не додано жодного документа, як ий підтверджує викладені в к лопотанні обставини. Крім то го, присутній у судовому засі данні представник прокурату ри Запорізької області поясн ив, що йому не відомо жодних ві домостей про доручення генер альною прокуратурою України проведення перевірки Відкри того акціонерного товариств а “Супутник”.

Таким чином, суд вважає клопотання представника Нац іональної акціонерної компа нії “Нафтогаз України” необґ рунтованим та таким, що не під лягає задоволенню.

Крім того 22.02.2012. до господ арського суду Запорізької об ласті від ВАТ “Запоріжгаз” н адана заява про заміну сторо ни - кредитора Відкрите акціо нерне товариство по газопост ачанню та газифікації “Запор іжгаз” на Публічне акціонерн е акціонерне товариство по г азопостачанню та газифікаці ї “Запоріжгаз”.

До заяви кредитора дод ає статут, відповідно до п.1.2.1. я кого Публічне акціонерне акц іонерне товариство по газопо стачанню та газифікації “Зап оріжгаз” є правонаступником всіх прав та обов' язків Від критого акціонерного товари ства по газопостачанню та га зифікації “Запоріжгаз”.

Статтею 25 ГПК України (в редакції, чинній з 18.06.2011.) встано влено, що у разі смерті або ог олошення фізичної особи поме рлою, припинення діяльності суб'єкта господарювання шлях ом реорганізації (злиття, при єднання, поділу, перетворенн я), заміни кредитора чи боржни ка в зобов'язанні, а також в ін ших випадках заміни особи у в ідносинах, щодо яких виник сп ір, господарський суд залуча є до участі у справі правонас тупника відповідної сторони або третьої особи на будь-які й стадії судового процесу. Ус і дії, вчинені в судовому про цесі до вступу у справу право наступника, обов'язкові для н ього так само, як вони були обо в'язкові для особи, яку правон аступник замінив.

Таким чином кредиторо м по даній справі слід вважат и Публічне акціонерне акціон ерне товариство по газопоста чанню та газифікації “Запорі жгаз”.

Розглянувши матеріал и справи, заслухавши присутн іх представників сторін, суд

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарсь кого суду Запорізької област і від 12.09.2003. введено процедуру с анації Відкритого акціонерн ого товариства “Супутник”, керуючим санацією призн ачено арбітражного керуючог о Кляшторну Олену Вадимівну.

Ухвалою господарськог о суду від 19.01.2012. керуючим санац ією Відкритого акціонерного товариства “Супутник” призн ачено арбітражного керуючог о Коршуна Владислава Володим ировича.

16.02.2012. керуючим санацією ВАТ “Супутник” надана заява про затвердження мирової уго ди укладеної між боржником, к редиторами та третьою особою - ТОВ “Терра-Форум”. До заяви керуючим санацією додані те кст мирової угоди, список кре диторів по справі №5/3/318, відомо сті про зобов' язання боржни ка щодо погашення вимог перш ої черги, протокол засідання комітету кредиторів №3/3 від 15.0 2.2012., матеріали інвентаризації майна ВАТ “Супутник”, експер тна оцінка майна ВАТ “Супутн ик”, документи, що посвідчуют ь фінансово-господарський ст ан ТОВ “Терра-Форум”, копії ог олошень у газеті “Голос Укра їни”, письмовий звіт керуючо го санацією.

Із наданих документів вбачається, що державна част ка у статутному фонді боржни ка складає 20,0 відсотків. Згідн о відомостей, що містяться в Є ДРПОУ боржник не значиться з асновником суб' єктів госпо дарювання, у своєму складі ба нкрут не має філій, представн ицтв, відокремлених структур них підрозділів та дочірніх підприємств. Боржник не є гір ничим підприємством (шахтою, рудником, кар' єром, збагачу вальною фабрикою, шахтовугле добувним підприємством), ств ореним у процесі приватизаці ї та корпоратизації, яким над ається державна підтримка, у статутних фондах яких частк а держави становить не менше ніж 25 відсотків і продаж акці й яких розпочався. Боржник не є казенним підприємством.

ВАТ “Супутник” має у вл асності основних засобів заг альною залишковою вартістю н а суму більш ніж 7,1 мільйони гр ивень, оборотних засобів на с уму більш ніж 1,9 мільйони грив ень, залишок грошових коштів на розрахунковому рахунку с тановить 200149,54 гривень.

В результаті фінансово-гос подарської діяльності ВАТ “С упутник” за підсумками 2011 р., вп ерше за період перебування п ідприємства у процедурі банк рутства, було задекларовано прибутки у сумі 331,0 тис. гривень . Підприємство не має заборго ваності із заробітної плати працівникам, повністю погаси ло вимоги другої черги задов олення (окрім платежів призн ачених Фонду державного соці ального страхування на випад ок безробіття у сумі 23359,35 гриве нь), здатне покрити свої поточ ні зобов' язання, з урахуван ням податків, зборів та інших обов' язкових платежів, що в цілому свідчить про позитив ну динаміку діяльності підпр иємства.

22.12.2011. до комітету кредит орів ВАТ “Супутник” звернуло сь ТОВ “Терра-Форум” з пропоз ицією прийняти участь у фіна нсовому оздоровлені підприє мства-боржника.

07.02.2012. в офіційному друко ваному органі газеті “Голос України” № 239 (5273) опубліковане о голошення щодо пошуку потенц ійного інвестора та третіх о сіб, які бажають прийняти уча сть у відновленні платоспром ожності боржника.

В ході засідання коміт ету кредиторів ВАТ “Супутник ”, що відбулося 08.02.2012. представн иком третьої особи ТОВ “Терр а-Форум” підтверджено намір прийняти участь у відновленн і платоспроможності боржник а та надана на розгляд коміте ту кредиторів мирова угода. З асідання комітету було відкл адено на 15.02.2012. для належного ви вчення наданих документів та прийняття виваженого рішенн я.

На виконання рішення к омітету кредиторів, оформлен ого протоколом №3/1 від 02.02.2012. керу ючим санацією Коршуном В.В. пр оведено експертну оцінку нер ухомого майна літ “В”, 67/100 част ин корпусу №10 (енергоблок) інв . № 1100096001, що розташоване за адрес ою: м. Запоріжжя, вул. Новобудо в, 9 та належить боржнику на пр аві власності, результати як ої надані для розгляду в ході засідання комітету кредитор ів, що відбулося 08.02.2012. РВ ФДМУ та всім членам комітету кредит орів.

В подальшому керуючим санацією Коршуном В.В. здійсн ені заходи з рецензії звіту з незалежної оцінки нерухомог о майна, результатом якої є ві дповідність звіту вимогам но рмативно-правових актів з оц інки майна.

На виконання рішення к омітету кредиторів, оформлен ого протоколом №2/3 від 22.12.2011. та № 3/1 від 02.02.2012. третьою особою ТОВ “ Терра-Форум” внесені доповне ння до проекту мирової угоди , з урахуванням вимог кредито рів першої черги задоволення та витрат кредиторів на опла ту державного мита, ІТЗ та вит рат арбітражного керуючого, пов' язаних з провадженням у справі про банкрутство, який повторно запропоновано розг лянути на засідання комітету кредиторів.

В ході засідання коміт ету кредиторів ВАТ “Супутник ”, що відбулося 15.02.2012., в результа ті аналізу наданих представн иком третьої особи ТОВ “Терр а-Форум” документів фінансов ої звітності, балансу за Ф. 1 та Ф. 2., довідки про відсутність п орушеної справи про банкрутс тво щодо ТОВ “Терра-Форум”, до відки про відсутність заборг ованості із заробітної плати , документів з аналізу фінанс ово-господарського стану тре тьої особи, інших документів , з метою відновити платоспро можність боржника членами ко мітету кредиторів прийнято р ішення про укладання мирової угоди та участі третьої особ и в фінансовому оздоровленні боржника, що відповідає вимо гам Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”, яке оформлене прот околом №3/3 від 15.02.2012.

Таким чином, судом вста новлено, що на виконання вимо г ст. 35 Закону про банкрутство рішення щодо укладання миро вої угоди прийнято повноважн им складом комітету кредитор ів (протокол засідання коміт ету кредиторів №3/3 від 15.02.2012.).

Умовами мирової угоди від 15.02.2012. передбачено повне по гашення вимог кредиторів пер шої, другої, третьої черг та ча сткове погашення вимог креди торів четвертої черги у розм ірі 12% за рахунок коштів інвес тора, які інвестуються в обмі н на набуття інвестором прав а власності на частину майно вих активів боржника та розс трочення погашення вимог кре диторів четвертої черги у ро змірі 88% протягом 5 років почин аючи з 01.01.2017 року.

Отже, мирова угода вста новлює рівні умови для креди торів однієї черги.

Таким чином, реалізаці я мирової угоди не буде ущемл яти права меншості, т.я. умови мирової угоди, зокрема, перед бачають розстрочення заборг ованості перед усіма кредито рами четвертої черги, в тому ч ислі і заборгованість членів комітету кредиторів, які гол осували за затвердження миро вої угоди.

Письмових заперечень кредиторів, які не брали учас ті в голосуванні при укладан ні мирової угоди чи проголос ували проти укладання мирово ї угоди до суду не надходило.

З' ясувавши порядок у кладання мирової угоди, пере віривши відповідність умов м ирової угоди чинному законод авству, суд вважає за необхід не її затвердити, оскільки во на укладена згідно вимогам З акону України “Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”.

Затвердження мирової угоди є підставою для припин ення провадження у справі.

Керуючись ст. ст. 35-38, п. 5 ст . 40 Закону України “Про віднов лення платоспроможності бор жника або визнання його банк рутом”, ст. ст. 25, 86 Господарсько го процесуального кодексу Ук раїни, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання предста вника Національної акціонер ної компанії “Нафтогаз Украї ни” про відкладення розгляду справи залишити без задовол ення.

Заяву представника Ві дкритого акціонерного товар иства по газопостачанню та г азифікації “Запоріжгаз” зад овольнити.

Замінити у справі №5/3/318 к редитора 10. - Відкрите акціоне рне товариство по газопостач анню та газифікації “Запоріж газ” на правонаступника - Пуб лічне акціонерне акціонерне товариство по газопостачанн ю та газифікації “Запоріжгаз ”.

Затвердити мирову уго ду укладену між боржником, кр едиторами та третьою особою - ТОВ “Терра-Форум”, наступн ого змісту:

Відкрите акціонерне т овариство «Супутник», код ЄД РПОУ 14312944 (надалі - «Боржник»), в особі керуючого санацією Ко ршун Владислава Володимиров ича, що діє на підставі ухвали господарського суду Запоріз ької області від 19.01.2012 р. по спра ві № 5/3/318, з одної сторони,

Комітет кредиторів Ві дкритого акціонерного товар иства «Супутник», код ЄДРПОУ 14312944 (надалі - «Кредитори»), в о собі голови комітету кредито рів Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Науково-ви робнича фірма «Форум»предст авника ОСОБА_2, що діє на пі дставі довіреності від 05.01.2012 р. та згідно рішення комітету к редиторів, оформленого прото колом засідання комітету кре диторів № _3/3__ від 15.02.2012 р., з другої сторони, Товариство з обмеже ною відповідальністю «Терра -Форум», код ЄДРПОУ 36911830, в особі директора Мухіна Анатолія М ихайловича, що діє на підстав і Статуту (надалі - «Третя ос оба», «Інвестор»), з третьої ст орони, іменовані надалі за те кстом як «Сторона», а разом - «Сторони», керуючись Законом України «Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом», у клали мирову угоду про насту пне:

1. Загальні положення

1.1. Предметом цієї миров ої угоди є домовленість між і нвестором, боржником і креди торами стосовно погашення, в ідстрочення та розстрочення боргів боржника перед креди торами за рахунок коштів інв естора, який набуває право на частину майнових активів бо ржника.

1.2. Метою Мирової угоди є відновлення платоспроможно сті боржника та погашення йо го кредиторської заборгован ості на умовах її часткового погашення,відстрочення та р озстрочення, у порядку, перед баченому розділом 3 цієї миро вої угоди.

1.3. Джерелом погашення з аборгованості боржника пере д кредиторами є грошові кошт и інвестора, які інвестуютьс я в обмін на набуття інвестор ом права власності на частин у майнових активів боржника, а саме: нерухоме майно літ «В» , 67/100 частин корпусу №10 (енергобл ок) інв. № 1100096001, що розташоване за адресою: м. Запоріжжя, вул. Нов обудов, 9 та належить боржнику на праві власності на підста ві Наказу регіонального відд ілення Фонду державного майн а України по Запорізькій обл асті від 27.08.1997 р. № 1199, перелік неру хомого майна від 07.03.2000 р. (право в ласності зареєстроване в реє стровій книзі № 5 за реєстрови м номером 1058 від 19.04.2000 р., реєстрац ійне посвідчення ОП ЗМБТІ се рії БД № 012000).

2. Розмір вимог кредито рів

2.1. Мирова угода укладає ться щодо непогашених вимог кредиторів до боржника. Зага льний розмір вимог усіх кред иторів до боржника, визнаних ухвалою господарського суду Запорізької області від 06.03.2003 р . по справі № 5/3/318 та непогашених станом на 08.02.2012 р. складає 9181277,18 (де в' ять мільйонів сто вісімде сят одна тисяча двісті сімде сят сім грн., 18 коп.) гривень, у то му числі:

№ з/п Найменування кредитора Розмір грошових вимог, (грн .)* Черговість задоволення

1 Управління Пенсійного фон ду України в Хортицькому рай оні

м. Запоріжжя

Код ЄДРПОУ 20516929

Адреса: 69076, м. Запоріжжя, вул. З апорізького козацтва, 25-А 23359,35 2

2 Хортицька міжрайонна держ авна податкова інспекція

м. Запоріжжя

Код ЄДРПОУ 26122999

Адреса: 69114, м. Запоріжжя, вул. Г удименка, 10-А 146400,88 3

3 Запорізька обласна органі зація профспілки працівникі в радіоелектроніки та машино будування України

Код ЄДРПОУ 20494317

69044, м. Запоріжжя, вул. Профспіл ок, 44 7541,85 3

4 Товариство з обмеженою ві дповідальністю

«Науково-виробнича фірма « Форум»

Код ЄДРПОУ 13614181

Адреса: 69076, м. Запоріжжя, вул. Н овобудов, 9 3760482,56

85,00

40,00 4

1

1

5 Відкрите акціонерне товар иство «Запоріжгаз»

Код ЄДРПОУ 03345716

Адреса: 69035, м. Запоріжжя, вул. З аводська, 7 179271,00

85,00

40,00 4

1

1

6 Відкрите акціонерне товар иство «Запоріжжяобленерго»

в особі Запорізьких центра льних електромереж

Код ЄДРПОУ 05477327

Адреса: 69006, м. Запоріжжя, вул. Т регубенко, 11-А 8248,77

85,00

40,00 4

1

1

7 Національна акціонерна ко мпанія «Нафтогаз України»

Код ЄДРПОУ 20077720

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Б. Хмель ницького, 6 1444430,00

85,00

40,00 4

1

1

8 Закрите акціонерне товари ство

«Торгівельно-енергетична компанія «Ітера-Україна»

Код ЄДРПОУ 20005465

Адреса: 01042, м. Київ, вул. Чигорі на, 2 2873664,48

85,00

118,00 4

1

1

9 ДК «Укртрансгаз»НАК «Нафт огаз України»в особі Запоріз ького лінійного виробничого управління магістральних га зопроводів філії УМГ «Харків трансгаз»

Код ЄДРПОУ 25478754

Адреса: 69031, м. Запоріжжя, Дослі дна станція, 6-Б 736972,29

85,00

118,00 4

1

1

* - розмір вимог конкурс них кредиторів наведено за д аними реєстру вимог кредитор ів ВАТ «Супутник»станом на д ату укладання мирової угоди (Додаток № 1, що є невід' ємною частиною цієї угоди).

2.2. Вимоги кредиторів бо ржника п' ятої та шостої чер ги відсутні.

2.3. Вимоги кредиторів, що заявлені після закінчення с троку, встановленого для їх п одання п. 2 ст. 14 Закону України «Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом»або не заяв лені взагалі, вважаються пог ашеними. Вимоги кредиторів, п о яких буде здійснено розрах унки за умовами Мирової угод и, вважаються погашеними, а зо бов' язання боржника, які ви никатимуть після її затвердж ення, умовами Мирової угоди н е охоплюються.

3. Порядок погашення ви мог кредиторів

3.1. Умови цієї угоди поши рюються на всіх кредиторів, в имоги яких включені до реєст ру вимог кредиторів у справі про банкрутство боржника, у т ому числі й на тих, що не брали участь в голосуванні або про голосували проти укладення М ирової угоди.

3.2. Сторони даної Мирово ї угоди домовилися про такі р озміри, порядок і строки вико нання зобов' язань боржника :

3.2.1. Інвестор здійснює пе рерахування грошових коштів в сумі 1559933,74 (один мільйон п' ят сот п' ятдесят дев' ять тися ч дев' ятсот тридцять три гр н., 74 коп.) гривень, в тому числі П ДВ 20% - 259988,95 (двісті п' ятдесят д ев' ять тисяч дев' ятсот віс імдесят вісім грн., 95 коп.) гриве нь, на поточний рахунок боржн ика протягом десяти банківсь ких днів з моменту затвердже ння Мирової угоди ухвалою го сподарського суду Запорізьк ої області. Підтвердженням в иконання вказаного обов' яз ку інвестора є засвідчена у в становленому порядку виписк а банківської установи про з арахування коштів на рахунок боржника. Сума ПДВ підлягає о платі боржником за результат ами звітного періоду, у строк и та на умовах передбачених П одатковим кодексом України.

3.2.2. За рахунок отриманих від інвестора грошових кошт ів боржник задовольняє в пов ному обсязі вимоги кредиторі в:

- першої черги у розмірі 42274,41 (сорок дві тисячідвісті сі мдесят чотири грн., 41 коп.) гриве нь;

- другої черги у розмірі 23359,35 (двадцять три тисячі трист а п' ятдесят дев' ять грн., 35 к оп.) гривень;

- третьої черги у розмір і 153942,73 (сто п' ятдесят три тисяч ідев' ятсот сорок дві грн., 72 к оп.) гривень, а загалом 219576,49 (двіс ті дев' ятнадцять тисяч п' я тсот сімдесят шість грн., 49 коп .) гривень, протягом десяти бан ківських днів з моменту отри мання грошових коштів від ін вестора згідно п. 3.1.1 мирової уг оди.

3.2.3. За рахунок отриманих від інвестора грошових кошт ів боржник частково задоволь няє вимоги кредиторів четвер тої черги, вказані у пункті 2.1 ц ієї Мирової угоди, частково у розмірі 1080368,29 (один мільйон віс імдесят тисяч триста шістдес ят вісім гривень 29 коп.) гривен ь, що складає 12% (дванадцять ціл их відсотків) від сукупного р озміру вимог кредиторів четв ертої черги, протягом десяти банківських днів з моменту о тримання грошових коштів від інвестора згідно п. 3.1.1 мирової угоди. Вимоги кредиторів зад овольняються боржником проп орційно сумі вимог, що належа ть кожному кредиторові одніє ї черги.

3.2.4 Розстрочити погашен ня вимог четвертої черги кре диторів у розмірі 7922700,81 гривень (сім мільйонів дев' ятсот дв адцять дві тисячі сімсот гри вень 81 коп.), що складає 88% (вісімд есят вісім цілих відсотків) в ід сукупного розміру вимог к редиторів четвертої черги,у наступному порядку:

- починаючи з 01.01.2017 року пр отягом 5 (п' яти) років боржник здійснює виплати за рахунок господарської діяльності у розмірі по 396135,04 гривень щоквар тально, у строк не пізніше 20 чи сла місяця, що настає за розра хунковим періодом (кварталом ).

Вимоги кредиторів зад овольняються боржником проп орційно сумі вимог, що належа ть кожному кредиторові одніє ї черги.

3.2.5. За рахунок отриманих від інвестора грошових кошт ів згідно ст. 31 Закону України «Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом»створюєтьс я фонд для виплати додатково ї винагороди арбітражному ке руючому - керуючому санаціє ю у розмірі 37730,11 (тридцять сім ти сяч сімсот тридцять грн., 11 коп .) гривень. Виплата додаткової винагороди арбітражному кер уючому здійснюється протяго м десяти банківських днів з м оменту отримання грошових ко штів від інвестора згідно п. 3. 1.1 мирової угоди.

4. Права та обов' язки і нвестора. Перехід права влас ності на майно боржника

4.1. Інвестор зобов' яза ний неухильно виконувати умо ви Мирової угоди, а саме здійс нити перерахування грошових коштів в порядку та строки, ви значені розділом 3 цієї угоди та прийняти в обмін на викона ння інвестиційних зобов' яз ань майнові активи боржника.

4.2. Інвестор має право:

- достроково виконати у мови Мирової угоди;

- отримувати від боржни ка та кредиторів документи, щ о підтверджують виконання ни м обов' язків передбачених ц ією Мировою угодою;

- набути право власност і на нерухоме майно літ «В», 67/10 0 частин корпусу №10 (енергобло к) інв. № 1100096001, що розташоване за адресою: м. Запоріжжя, вул. Нов обудов, 9.

4.3. Право власності на не рухоме майно боржника, визна чене у пункті 1.3 Мирової угоди , виникає у інвестора з момент у повного виконання ним вимо г п. 3.2.1 Мирової угоди та його фа ктичної передачі, що підтвер джується актом приймання-пер едачі укладеного на підставі Мирової угоди, затвердженої ухвалою господарського суду Запорізької області. Мирова угода є правовстановлюючим документом на нерухоме майно боржника передане інвестору в рахунок виконання ним свої х зобов' язань, згідно умов ц ієї Мирової угоди.

5. Заключні положення

5.1. Мирова угода набуває чинності з моменту затвердж ення господарським судом і є обов' язковою для боржника, інвестора, кредиторів, вимог и яких забезпечені заставою, кредиторів другої та наступ них черг. Одностороння відмо ва від Мирової угоди не допус кається. У разі апеляційного оскарження ухвали господарс ького суду Запорізької облас ті про затвердження мирової угоди, строк виконання зобов ' язань інвестора та боржник а за цією Мировою угодою подо вжується на час розгляду спр ави у Донецькому апеляційном у господарському суді.

5.2. Передача нерухомого майна здійснюється сторонам и за актом приймання-передач і, який укладається в простій письмові формі та підписуєт ься боржником і інвестором п ротягом 2-х (двох) робочих днів з моменту перерахування гро шових коштів в повному обсяз і інвестором, згідно п. 3.2.1 Миро вої угоди.

5.3. У разі визнання Миров ої угоди недійсною або її роз ірвання, вимоги кредиторів, щ одо яких були надані відстро чка та (або) розстрочка платеж ів або прощення (списання) бор гів, відновлюються в повному розмірі у незадоволеній час тині. У разі невиконання Миро вої угоди кредитори можуть п ред' явити свої вимоги до бо ржника в обсязі, передбачено му цією угодою. У разі порушен ня провадження у справі про б анкрутство боржника обсяг ви мог кредиторів, щодо яких бул о укладено мирову угоду, визн ачається в межах, передбачен их зазначеною мировою угодою .

5.4. Заміна окремих креди торів, які мають право на задо волення своїх вимог згідно з цією угодою, іншими особами з дійснюються на підставах, пе редбачених чинним законодав ством України (правонаступни цтво, відступлення права вим оги та інше).

5.5. Мирова угода складен а на українській мові та підп исана у 8 (восьми) примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному примірнику дл я кожного члена комітету кре диторів, боржнику, інвестору та господарському суду. Усі д одатки до Мирової угоди є її н евід' ємною частиною.

5.6. У всьому іншому, що не передбачено умовами цієї Ми рової угоди, сторони керують ся чинним законодавством Укр аїни.

Провадження у справі № 5/3/318 припинити.

Копію ухвали нап равити кредиторам, боржнику, керуючому санацією Коршуну В.В. (АДРЕСА_1), відділу з пит ань банкрутства Головного уп равління юстиції у Запорізьк ій області, регіональному ві дділенню Фонду державного ма йна України по Запорізькій о бласті, Прокуратурі Запорізь кої області, м. Запоріжжя

Суддя А.В. Дь оміна

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення02.03.2012
Оприлюднено22.03.2012
Номер документу21971046
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/3/318

Ухвала від 31.07.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Постанова від 10.07.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Ухвала від 26.06.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Хандурін М.І.

Постанова від 11.04.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

Ухвала від 02.04.2012

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

М'ясищев А.М.

Ухвала від 02.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

Ухвала від 16.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

Ухвала від 09.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

Ухвала від 19.01.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

Ухвала від 26.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні