Постанова
від 23.03.2012 по справі 4-1674/11
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Галицький районний суд м.Львова

Справа № 4-1674/11

П О С Т А Н О В А

23.03.2012

суддя Галицького ра йонного суду м.Львова Куриле ць А.Р., при секретарі Рут О.О., з участю прокурора Іваненка Т .М., захисника ОСОБА_1, розгл янувши у відкритому судовому засіданні в м.Львові подання заступника начальника СВ СУ ГУМВС України у Львівській о бласті Довгуня С.З. про об рання запобіжного заходу у в игляді взяття під варту

ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІ Я_1, уродженцю та жителю АД РЕСА_1, українцю, громадянин у України, неодруженому, непр ацюючого, раніше не судимому ,

в с т а н о в и в :

В провадженні СВ СУ ГУ МВС України у Львівській обл асті перебуває кримінальна с права, порушена відносно ОС ОБА_3 за ч.4 ст.296 КК України.

Заступник начальника СВ С У ГУМВС України у Львівській області Довгунь С.З. за по годженням з першим заступник ом прокурора Львівської обла сті звернувся в суд з подання м про обрання ОСОБА_3, який обвинувачується у вчиненні вищевказаного злочиу, запобі жного заходу у вигляді взятт я під варту, мотивуючи це тим, що останній обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, т ому перебуваючи на волі буде ухилятися від слідства та су ду.

Розглянувши подання слідч ого, заслухавши думку прокур ора про доцільність обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, обвинуваче ного та його захисника, які пр осять в задоволенні подання відмовити, ознайомившись з м атеріалами кримінальної спр ави, суд приходить до наступн ого висновку.

В судовому засіданні встан овлено, що ОСОБА_3 раніше н е судимий і до кримінальної в ідповідальності не притягув ався, має постійне місце прож ивання, а саме проживає за адр есою: АДРЕСА_1 разом з маті р' ю.

Перебування ОСОБА_3 в ро зшуку не може бути достатньо ю підставою для обрання оста нньому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, оск ільки суду не надано належни х доказів вручення обвинувач еному повісток з викликом до слідчого.

Враховуючи вищенаведене , суд приходить до висновку, що покликання слідчого про те, щ о ОСОБА_3 може ухилитись в ід слідства та суду, перешкод жати встановленню істини по справі та продовжувати злочи нну діяльність є необґрунтов аними, а тому в задоволенні по дання про обрання ОСОБА_3 запобіжного заходу у вигляді взяття під варту слід відмов ити та визначити обвинувачен ому запобіжний захід - підпи ску про невиїзд з постійного місця проживання.

Керуючись ст.ст.148,149,149-1,155,165-1,165-2 К ПК України,

п о с т а н о в и в :

Відмовити в обранні зап обіжного заходу у вигляді вз яття під варту ОСОБА_3, І НФОРМАЦІЯ_1 народження, зар еєстрованому в АДРЕСА_1 з а відсутністю підстав, та обр ати йому запобіжний захід - підписку про невиїзд з пості йного місця проживання.

Покласти на ОСОБА_3 ярос лавовича обов' язки з'являт ися на виклик до органу ді знання, досудового слідства , прокурора або суду, а в разі неможливості з'явитися чер ез поважні причини - завчасно повідомляти про це посадову особу

або орган, що здійсн ив виклик; не відлучатися із населеного пункту, в яком у він зареєстрований, прожи ває чи перебуває, без дозвол у слідчого або органу, у пров адженні якого знаходиться кр имінальна справа; повідомлят и службову особу або орган, у провадженні якого знаходит ься кримінальна справа, про зміну свого місця проживанн я та/або місця роботи.

Контроль за виконанням дан ої постанови покласти на зас тупника начальника СВ СУ ГУМ ВС України у Львівській обла сті Довгуня С.З.

Постанова може бути оскарж ена до Апеляційного суду Льв івської області на протязі т рьох діб з дня її проголошенн я.

Суддя А.Р.Куриле ць

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення23.03.2012
Оприлюднено04.04.2012
Номер документу22138487
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-1674/11

Постанова від 27.05.2011

Кримінальне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Вийванко О. М.

Постанова від 26.09.2011

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Башмаков Є. А.

Постанова від 23.03.2012

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Курилець А. Р.

Постанова від 11.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Галагуза В. В.

Постанова від 30.11.2011

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Біднина О. В.

Постанова від 11.10.2011

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Галагуза В. В.

Постанова від 10.08.2011

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Шипов І. М.

Постанова від 30.05.2011

Кримінальне

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Князьков В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні