Ухвала
від 27.02.2012 по справі 5026/322/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

5026/322/2012

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

          "27" лютого 2012 р.                              Справа № 14/5026/322/2012

Суддя господарського суду Черкаської області Хабазня Ю.А., розглянувши матеріали за заявою

ініціюючого кредитора          державної податкової інспекції у Катеринопільському

          районі

до боржника           приватного підприємства "Олбер"

про           визнання банкрутом відсутнього боржника, –

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 4-1, Господарського процесуального кодексу України, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд –

УХВАЛИВ:

1.Прийняти заяву до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Розгляд справи призначити на 11 год. 45 хв. 12 березня 2012 року.

Засідання провести у приміщенні господарського суду за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 307. Представникам про свою явку повідомити у к.317.

3.Визнати явку представників сторін обов‘язковою.

Звернути увагу учасників провадження у справі про банкрутство боржника, що причини неявки мають підтверджуватись доказами та що неможливість явки одного представника (в т.ч. з причин хвороби, відрядження, відпустки, участі в іншому судовому засіданні), не позбавляє можливості керівника призначити іншого або представляти інтереси особисто, а також не позбавляє сторону можливості направити витребувані судом відомості і документи.

4.Сторонам до дня засідання надати суду наступні документи і докази.

Боржнику: відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, баланс підприємства на кінець останнього звітного періоду, представнику мати з собою установчі документи, та документи, що підтверджують його  повноваження (довіреність, паспорт, на керівника –наказ).

Ініціюючому кредитору:

повідомлення про вирішення питання про дачу згоди на призначення ініціюючого кредитора ліквідатором;

додаткові докази відсутності підприємницької діяльності боржника;

довідку ДПІ: про дату подання останньої декларації боржником; копію останньої декларації, поданої боржником органу ДПІ; податкові справи (із поданою боржником звітністю за останні три роки);

відомості про заходи, що вживалися для погашення боргу;

довідку АТ "УкрСиббанк" з відомостями  загального характеру (відповідями на запитання) про наявність ознак здійснення боржником підприємницької діяльності, зокрема, чи здійснювались боржником операції по рахунках протягом останніх дванадцяти місяців до порушення провадження у справі про банкрутство; чи наявні кошти на рахунках боржника;

копію неоплаченого розрахункового документа, за яким відповідно до законодавства здійснюється списання коштів з рахунків боржника, з підтвердженням банківською установою боржника про прийняття цього документа до виконання із зазначенням дати прийняття,

копії двох останніх балансів, поданих органу статистики;

довідку про реєстрацію місця проживання керівника боржника;

відомості органу державної виконавчої служби про результати виконання рішень суду про стягнення боргу на користь ініціюючого кредитора

Уповноважити ініціюючого кредитора на отримання від установ банків, органів Міністерства внутрішніх справ України, державної виконавчої служби зазначених вище довідок та відомостей. Зобов'язати названі державні органи, підприємства, установи і організації, за зверненням ініціюючого кредитора (його представника) та за пред'явленням копії цієї ухвали, надати вказані довідки і відомості ініціюючому кредитору або ж забезпечити їх надходження безпосередньо суду – до дня судового засідання, визначеного цією ухвалою.

Головному управлінню юстиції у Черкаській області до дня засідання надати суду –пропозицію про кандидатуру арбітражного керуючого для призначення ліквідатором банкрута із заявою останнього, поданою відповідно до ст.3-1 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

5.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

6.Накласти арешт на все майно боржника шляхом: оголошення заборони його відчуження (зі складенням постанови); проведення його опису (зі складенням акту опису й арешту майна). Заборонити вчинення будь-яких дій щодо розпорядження арештованим майном, в тому числі і відчуження його у будь-який спосіб.

Боржник (ПП "Олбер") зареєстрований за адресою (місцезнаходження боржника): смт. Катеринопіль, вул. Леніна, 49, ідентифікаційний код 36672636.

Державній виконавчій службі направити суду до дня судового засідання: постанову про накладення арешту та акт опису й арешту майна; відомості про наявність відкритих виконавчих проваджень стосовно боржника.

Ухвала набрала законної сили, строк пред'явлення ухвали до виконання відповідно до Закону України “Про виконавче провадження” один рік.

Копію ухвали направити: ініціюючому кредитору, Головному управлінню юстиції у Черкаській області, державному реєстратору (Катеринопільській райдержадміністрації), Катеринопільському  районному суду, а також рекомендованим листом –боржнику, відділу державної виконавчої служби Катеринопільського районного управління юстиції для виконання п.5 і 6 цієї ухвали.

С у д д я                                                                   Ю.А. Хабазня

7

  

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення27.02.2012
Оприлюднено12.04.2012
Номер документу22480137
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/322/2012

Ухвала від 27.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 12.03.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 08.01.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 17.08.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Окрема ухвала від 03.04.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 03.04.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Постанова від 03.04.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 27.02.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні