Постанова
від 11.11.2008 по справі 7/174-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/174-Б

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

          

Від "11" листопада 2008 р. Справа № 7/174-Б.

Суддя Кудряшова Ю.В.

Розглянула заяву Управління Пенсійного фонду України в Романівському районі (смт. Романів)

про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Соболівське" (с. Соболівка Дзержинського району)

Присутні:

від ініц.кредитора: Бабич О.С. - головний спеціаліст-ю/к;

від боржника : не з'явився

прийняли участь: Шведюк Л.П. - арбітражний керуючий

Розглянувши матеріали справи про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Соболівське" (с. Соболівка Дзержинського району)

заслухавши представника, ініціюючого кредитора, господарський суд встановив:

- "27" жовтня 2008 р.  за заявою Управління Пенсійного фонду України в Романівському районі (смт. Романів)  господарський суд порушив провадження у справі про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Соболівське" (с. Соболівка Дзержинського району)  в зв'язку з неспроможністю боржника погасити заборгованість згідно наказів господарського суду та виконавчих листів;

- за результатами розгляду справи в підготовчому засіданні господарський суд встановив наявність та неоплатність заборгованості боржника перед ініціюючим кредитором на суму 50408,54грн.

- Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Соболівське" (с. Соболівка Дзержинського району) зареєстровано Дзержинською райдержадміністрацією, рішення від 16.03.00р. ;

- згідно ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначено особливості банкрутства відсутнього боржника. Положення, передбачені цією статтею, застосовується також у разі, якщо майна боржника не вистачає на відшкодування витрат, або якщо протягом 12 місяців не проводились операції на рахунках боржника;

- представлені кредитором докази свідчать про відсутність підприємницької діяльності боржника;

- оскільки боржник неспроможний ліквідувати заборгованість перед кредиторам, господарський суд вважає за необхідне визнати боржника банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру;

- в засіданні суду представником ініціюючого кредитора подано клопотання про призначення ліквідатором по справі арбітражного керуючого Шведюк Л.П. Арбітражний керуючий Шведюк Л.П. не заперечила та надала суду заяву на участь в справі.

- за клопотанням ліквідатора у разі виявлення майна боржника, визнаного банкрутом, господарський суд може винести ухвалу про припинення процедура банкрутства, передбаченої ст. 52 Закону і перехід до загальних процедур банкрутства.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.24, 25, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд,

ПОСТАНОВИВ:

1. Визнати банкрутом Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Соболівське" , що зареєстроване Дзержинською райдержадміністрацією, рішення від 16.03.00р.; юридична адреса: 13004, Житомирська область, Дзержинський район, с.Соболівка, ідентифікаційний код 03746071.

2. Відкрити ліквідаційну процедуру Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Соболівське" (с. Соболівка Дзержинського району).

3. Призначити ліквідатором арбітражного керуючого Шведюк Людмилу Петрівну (ліцензія серії АВ№307268 від 05.03.07р.), яка проживає за адресою: м.Житомир, пров. Шкільний  , б.9, кв.44, ідентифікаційний номер 2312603729.

4. Зобов'язати Шведюк Л.П. забезпечити виконання повноважень ліквідатора Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Соболівське" (с. Соболівка Дзержинського району) в порядку, визначеному ст. 25 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та належне виконання заходів, передбачених ст. ст. 29-31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", спрямованих на задоволення вимог кредиторів.

5. Зобов'язати ліквідатора повідомити усіх відомих кредиторів відсутнього  боржника про визнання господарським судом відсутнього боржника банкрутом.

6. Зобов'язати ліквідатора подати :

- звіт по заборгованості по заробітній платі з зазначенням кількості боржників та періоду виникнення боргу , освітити перспективи погашення заборгованості ( строки і суми виплат ) ;

- дані про наявність майна , місце знаходження , заходи по продажу ;

- перспективи та строки закінчення справи про банкрутство , які погодити з кредиторами.

7. Зобов'язати ліквідатора за результатами проведеної роботи, згідно зі ст. 32 зазначеного Закону, подати до господарського суду ліквідаційний баланс, звіт та інші матеріали, що свідчать виконання ліквідатором покладених на нього  обов'язків. Докази що свідчать про відсутність ліквідаційної маси. Реєстр вимог кредиторів з зазначенням сум, які є неможливими до погашення і пояснювальна записка ліквідатора до ліквідаційного балансу.

8. Призначити засідання господарського суду для звіту ліквідатора на - "20" січня 2009 р. о 12:00 в приміщенні господарського суду Житомирської області, каб. №409.   

9. Явка ліквідатора в  засідання суду обов'язкова.

Суддя                                                                              Кудряшова Ю.В.    

 

Віддрукувати:

1 - в справу

2 - заявнику

3 - центру зайнятості

4 - управління юстиції

5 - банкруту

6-а/к Шведюк Л.П.

7- Дзержинській РДА

8- Житом.обл.сект.з пит.б-ва

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення11.11.2008
Оприлюднено26.11.2008
Номер документу2370887
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/174-б

Ухвала від 10.01.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 31.01.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 25.10.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 10.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Постанова від 22.09.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Крамар С.І.

Ухвала від 12.02.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Постанова від 22.01.2009

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

Постанова від 11.11.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Постанова від 12.09.2008

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Кудряшова Ю.В.

Ухвала від 13.06.2007

Господарське

Господарський суд Волинської області

Шум М.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні