Ухвала
від 14.05.2012 по справі 5008/382/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Адреса: 88000, м.Ужгород, вул.Коцюбинського, 2-а тел.: 61-72-21


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

14.05.2012 Справа № 5008/382/2012

Суддя господарського суду Ремецькі О.Ф. ,

розглянувши матеріали за заявою

ліквідаційної комісії відкритого акціонерного товариства „Ужгородське шляхово-будівельне управління №58В» , с. Баранинці Ужгородського району

до відкритого акціонерного товариства „Ужгородське шляхово-будівельне управління №58В» , с. Баранинці Ужгородського району (код ЄДРПОУ 03450092)

про порушення справи про банкрутство в порядку процедури, передбаченої ст.ст. 1, 3-11, 51 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись Законом України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

У Х В А Л И В:

1. Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Розгляд справи у судовому засіданні призначити на 21 травня 2012 р. на 14:30.Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Закарпатської області каб. №501.

3. Викликати для участі у засіданні представників боржника.

4. Зобов'язати:

Заявника (боржника) -надати суду відповідно до ч. 1 ст. 105 Цивільного кодексу України докази від органу, що здійснює державну реєстрацію, про внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - Єдиний державний реєстр) відомостей про те, що юридична особа -боржник перебуває у процесі припинення; надати суду: докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до ч. 1 ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців".

Уповноважити заявника (боржника) на одержання від державного реєстратора доказів про внесення до Єдиного державного реєстру запису про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, а також відомостей про те, що юридична особа -боржник перебуває у процесі припинення на підставі ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство для надання у судовому засіданні. Державного реєстратора за місцезнаходженням боржника - не пізніше наступного робочого дня з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до ч. 1 ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", про внесення запису повідомити суд не пізніше п'яти робочих днів з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство.

4. Попередити заявника (боржника) про можливість застосування судом положень п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України в разі неподання заявником (боржником) витребуваних судом документів або нез'явлення представника заявника (боржника) на виклик в судове засідання, без поважних причин.

5. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів заявника (боржника) до закінчення провадження у справі.

Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

6. Ввести процедуру розпорядження майном боржника.

7. Заборонити посадовим особам заявника (боржника) вчиняти дії щодо відчуження майна, реорганізації чи ліквідації юридичної особи укладення угод про зазначене з іншими суб'єктами підприємницької діяльності.

Заборонити посадовим особам заявника (боржника) або власнику його майна чи уповноваженому ним органу або іншим особам вчиняти певні дії щодо майнових активів заявника (боржника).

8. Копію ухвали направити:

- боржнику;

- ліквідаційній комісії боржника;

- територіальному управлінню з питань банкрутства;

- державній виконавчій службі за місцезнаходженням боржника;

- державному реєстратору за місцезнаходженням боржника для виконання вимог ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" щодо внесення до Єдиного державного реєстру запису про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство, а також щодо повідомлення органів статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування про внесення до Єдиного державного реєстру такого запису (рекомендованим листом з повідомленням про вручення) .

Суддя Ремецькі О.Ф.

Дата ухвалення рішення14.05.2012
Оприлюднено17.05.2012
Номер документу23998831
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —5008/382/2012

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 12.07.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 05.07.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 27.06.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Постанова від 21.05.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

Ухвала від 14.05.2012

Господарське

Господарський суд Закарпатської області

Ремецькі О.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні