Ухвала
від 29.05.2012 по справі 14/5007/6-б/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, ' 481-620

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"29" травня 2012 р.Справа № 14/5007/6-Б/12.

Господарський суд у складі судді Костриця О.О. розглянувши матеріали

за заявою Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога" (с.Стрибіж Червоноармійського району Житомирської області)

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Заяву про порушення справи про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога" (с.Стрибіж Червоноармійського району Житомирської області) подано з дотриманням вимог ст.ст. 6-8, 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та Господарського процесуального кодексу України.

На підставі п. 8 ст. 37 Закону України "Про виконавче провадження", ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців" та керуючись ст. 65 ГПК України, керуючись ст.ст. 6, 8 та 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Порушити провадження у справі про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога" (12052, Житомирська область, Червоноармійський район, с.Стрибіж, вул. Леніна, 1, ідентифікаційний код 03745628).

3. Справу призначити до розгляду на "17" липня 2012 р. о 12:00 у приміщенні господарського суду за адресою: м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65 кімн. № 407.

4. Заявнику подати господарському суду:

- оригінали документів, подані в обґрунтування заявлених вимог у копіях;

- довідку з МРЕВ ДАІ про наявність/ відсутність у банкрута державної реєстрації права власності на транспортні засоби;

- довідку з БТІ про наявність (відсутність) зареєстрованого за боржником нерухомого/рухомого майна;

- витяг з реєстру обтяжень (заборону відчуження) рухомого та нерухомого майна;

- довідку з податкового органу відносно рахунків боржника відкритих у банківських установах;

- довідку про наявність заборгованості по заробітній платі із зазначенням прізвищ працівників та суми заборгованості відносно кожного (за наявності);

- довідку про наявність активів у боржника з зазначенням їх вартості;

- відомості про наявність відкритих виконавчих проваджень у державній виконавчій службі;

- перелік кредиторів із вказівкою на суми заборгованості відносно кожного та документи, що її підтверджують (платіжні документи, рішення судів, виконавчі написи нотаріусів, інші виконавчі документи, акти звірок, позовні заяви тощо);

- перелік дебіторів із вказівкою на суми заборгованості кожного та документи, що її підтверджують (договори, платіжні документи, акти звірок, рішення судів тощо);

- довідки банківських установ на підтвердження наявності / відсутності грошових коштів на розрахункових рахунках;

- оригінал Статуту підприємства для огляду в судовому засіданні.

5. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст. 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

6. З метою забезпечення грошових вимог кредиторів:

а) заборонити посадовим особам боржника та Червоноармійському відділенню Володарсько-Волинської МДПІ вчиняти будь-які дії, спрямовані на відчуження належного підприємству майна, в тому числі і того, що знаходиться у податковій заставі;

б) заборонити посадовим особам боржника реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи; створення юридичних осіб або прийняття рішення про участь в інших юридичних особах; створення філій і представництв;

в) зупинити виконавче провадження по стягненню з боржника заборгованості на підставі виконавчих документів або інших документів, за яким стягнення здійснюється у безспірному порядку за вимогами, на які поширюється дія мораторію.

7. Відділу державної виконавчої служби Червоноармійського РУЮ надіслати на адресу господарського суду не пізніше дати засідання суду:

- засвідчені копії постанов про зупинення виконавчих проваджень за вимогами до боржника, на які поширюється дія мораторію;

- офіційно підтвердити, чи здійснюється на дату порушення провадження у справі про банкрутство виконавче провадження за вимогами до боржника, на які не поширюється дія мораторію та виконавче провадження на стадії розподілу стягнутих з боржника грошових сум (у тому числі одержаних від реалізації майна боржника), а також звернення стягнення на заставлене майно та виконання рішень у немайнових спорах.

8. Червоноармійському відділенню Володарсько-Волинської МДПІ звільнити майнові активи Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога" (ідентифікаційний код 03745628) з податкової застави.

9. Державному реєстратору Червоноармійської районної державної адміністрації надіслати на адресу господарського суду до дати засідання суду:

- довідку з ЄДР про внесення відомостей про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога" (12052, Житомирська область, Червоноармійський район, с.Стрибіж, вул. Леніна, 1, ідентифікаційний код 03745628) згідно запиту.

10. Червоноармійській державній нотаріальній конторі надіслати на адресу господарського суду до 02.07.2012р. згідно запиту:

- витяг з Державного реєстру правочинів за останні 3 (три) роки щодо нотаріально посвідчених угод боржника - Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Перемога" (ідентифікаційний код 03745628) з придбання або відчуження майнових активів.

11. Ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство надіслати на адресу ВДВС Червоноармійського РУЮ, державному реєстратору Червоноармійської районної державної адміністрації, Відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Житомирській області, Червоноармійському відділенню Володарсько-Волинської МДПІ, Червоноармійській державній нотаріальній конторі.

Уповноваженому представнику заявника з'явитись в судове засідання.

СуддяКостриця О.О.

1 - в справу; 2 - заявнику -рек. з повідомлен.; 3 -Відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції у Житомирській області ;

4 -ВДВС Червоноармійського РУЮ - рек. з повідомленням ; 5 - Державному реєстратору Червоноармійської РДА, разом із запитом - рек.;6- Червоноармійському відділенню Володарсько-Волинської МДПІ-реком. з повід.;7-Червоноармійській державній нотаріальній конторі (смт.Червоноармійськ, вул.Леніна,117)(реком. з повід.)

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення29.05.2012
Оприлюднено05.06.2012
Номер документу24379756
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/5007/6-б/12

Ухвала від 29.10.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 19.09.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 02.07.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 14.05.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 11.12.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 15.11.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 26.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 19.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 19.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні