Ухвала
від 10.07.2012 по справі 6/334-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10.07.12р. Справа № 6/334-10

За позовом Національного гірничого університету, м. Дніпропетровськ

до Закритого акціонерного товариства "Торгівельна група" Майстер", м. Дніпропетровськ

Третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ

за участю Прокурора Жовтневого району міста Дніпропетровська, м. Дніпропетровськ в інтересах держави в особі Національного гірничого університету та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області

про стягнення 602 484, 30 грн. та вчинення певних дій

Суддя Коваленко О.О.

СУТЬ СПОРУ:

Національний гірничий університет, м. Дніпропетровськ (далі-позивач) звернувся до господарського суду з позовною заявою до закритого акціонерного товариства "Торгівельна група" Майстер", м. Дніпропетровськ (далі- відповідач), за участю третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ (далі- третя особа) про стягнення з відповідача на користь позивача загальної суми заборгованості 602 484,30 грн. та вчинення певних дій.

08.04.2011р.до господарського суду Дніпропетровської області надійшло повідомлення Прокуратури Жовтневого району міста Дніпропетровська про вступ у господарську справу за вих. №2.ге-11 від 06.04.2011р., за яким, прокуратура зазначає, що в провадженні господарського суду Дніпропетровської області перебуває господарська справа №6/334-10 за позовом Національного гірничого університету, м. Дніпропетровськ до закритого акціонерного товариства "Торгівельна група" Майстер", м. Дніпропетровськ, за участю третьої особи на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ про стягнення 602 484, 30 грн. та вчинення певних дій. На підставі ст. 29 Господарського процесуального кодексу України з метою захисту інтересів держави, в особі Національного гірничого університету та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, прокурор Жовтневого району м. Дніпропетровська вступає у розгляд зазначеної справи. Необхідність захисту інтересів держави полягає у забезпеченні використання нерухомого майна, що належить до державної власності відповідно до законодавства України.

Під час оформлення ухвали суду про поновлення провадження по справі №6/334-10 від 23.06.11р. та послідовних ухвалах від 30.06.11р. про відкладення розгляду справи, від 15.07.11р. про призначення будівельно-технічної експертизи залучаючи до участі по справі Прокурора Жовтневого району міста Дніпропетровська в інтересах держави в особі Національного гірничого універстету та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області на підставі повідомлення про вступ у господарську справу, допущено описку у вступній частині, а саме, зазначено - за позовом Прокурора Жовтневого району міста Дніпропетровська, м. Дніпропетровськ, в інтересах держави, в особі Національного гірничого університету, м. Дніпропетровськ до закритого акціонерного товариства "Торгівельна група" Майстер", м. Дніпропетровськ, Третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ про стягнення 602 484, 30 грн. та вчинення певних дій, тоді як позивачем по справі № 6/334-10 є Національний гірничий університет, м. Дніпропетровськ.

Відповідно до ч. 1 ст. 29 Господарського процесуального кодексу України прокурор бере участь у розгляді справ за його позовами, а також може вступити за своєю ініціативою у справу, порушену за позовом інших осіб, на будь-якій стадії її розгляду для представництва інтересів громадянина або держави; згідно ч. 3 ст. 29 Господарського процесуального кодексу України про свою участь у вже порушеній справі прокурор повідомляє господарський суд письмово, а в судовому засіданні - також і усно.

Враховуючи викладене господарський суд вважає за необхідне задовольнити повідомлення прокурора про вступ у справу № 6/334-10.

Відповідно до ч.1,2 ст.89 Господарського процесуального кодексу України, суддя за заявою сторони чи державного виконавця роз'яснює рішення, ухвалу, не змінюючи при цьому їх змісту, а також за заявою сторони або за своєю ініціативою виправляє допущені в рішенні, ухвалі описки чи арифметичні помилки, не зачіпаючи суті рішення. Про роз'яснення рішення, ухвали, а також про виправлення описок чи арифметичних помилок виноситься ухвала.

У зв'язку з вищевикладеним господарський суд, керуючись ч. 1 ст. 29, ст.ст., 86, 89 Господарського процесуального кодексу України,-

УХВАЛИВ:

Вважати вступну частину ухвали по справі №6/334-10 від 23.06.11р. та послідовних ухвалах від 30.06.11р. про відкладення розгляду справи, від 15.07.11р. про призначення будівельно-технічної експертизи правильною у наступній редакції: "за позовом Національного гірничого університету, м. Дніпропетровськ до Закритого акціонерного товариства "Торгівельна група" Майстер", м. Дніпропетровськ, Третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області, м. Дніпропетровськ, за участю Прокурора Жовтневого району міста Дніпропетровська, м. Дніпропетровськ в інтересах держави в особі Національного гірничого університету та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області про стягнення 602 484, 30 грн. та вчинення певних дій" .

Резолютивну частину ухвали про поновлення провадження у справі 6/334-10 від 23.06.12р. доповнити наступним: "Залучити до участі у справі № 6/334-10 Прокурора Жовтневого району м. Дніпропетровська в інтересах держави в особі Національного гірничого університету та Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області".

Ухвала набирає законної сили з дати її прийняття.

Суддя О.О. Коваленко

Дата ухвалення рішення10.07.2012
Оприлюднено26.07.2012
Номер документу25177017
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 602 484, 30 грн. та вчинення певних дій

Судовий реєстр по справі —6/334-10

Рішення від 21.08.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 02.08.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 19.07.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 10.07.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 10.07.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 15.07.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

Ухвала від 30.06.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Коваленко Олександр Олексійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні