Ухвала
від 20.09.2012 по справі 620/2142/12
РАДОМИШЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 620/2142/12

У х в а л а

"20" вересня 2012 р.

Суддя Радомишльський районний суд Житомирської області Невмержицького І. М. ,

розглянувши позовну заяву ОСОБА_2 до відповідача ОСОБА_3 про розподіл спадкового майна та визнання права власності на нерухоме майно , -

В с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду за позовною заявою в якій просить про розподіл спадкового майна та визнання права власності на нерухоме майно .

Поданий позов не відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України, а саме: з

матеріалів позовної заяви вбачається дві вимоги майнового характеру(визнання права власності на частину домоволодіння та земельної ділянки).

Позовна заява з вимогами майнового характеру повинна містити ціну позову, яка визначається згідно довідки БТІ або експертної оцінки житлового комплексу щодо нерухомого майна, кадастрової оцінки земельної ділянки щодо земельних ділянок, зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину.

Також слід надати до суду комісійний висновок спеціалістів про кадастрову вартість земельної ділянки, а тому позивачам необхідно визначитися з позовними вимогами(яка кому частка) і сплатити судовий збір виходячи з кожної вимоги зазначеної в позові та додати до матеріалів позову квитанції про сплату кожним окремо позивачем судового збору у відповідності до заявлених вимог.

Також у відповідності до ч.І ст.1277 ЦК України у разі відсутності спадкоємців за заповітом і за законом,усунення їх від права на спадкування,неприйняття ними спадщини, а також відмови від її прийняття суд визнає спадщину відумерлою за заявою відповідного органу місцевого самоврядування за місцем відкриття спадщини.З огляду на таке саме Радомишльська міськрада і повинна бути співвідповідачем по даній справі так як виготовлення і видачу державних актів про право власності на землю покладається на органи місцевого самоврядування та місцеві відділи земельних ресурсів .

Також у відповідності до вимог ст.119 ЦПК України щодо форми та змісту позовна заява повинна містити найменування суду до якого подається заява,адреса знаходження суду, ім»я позивача і відповідача, їх конкретне місце проживання (місцезнаходження), поштовий індекс, номер засобів зв»язку, якщо такий відомий, позивач повинен зазначити докази, що підтверд жують кожну обставину .

За таких обставин вважаю за необхідне позовну заяву залишити без руху і надати позивачу строк для усунення недоліків.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 119, 121 ЦПК України,-

У х в а л и в :

Позовну заяву ОСОБА_2 до ОСОБА_3 про про розподіл спадкового майна та визнання права власності на нерухоме майно -залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків заяви протягом 5 днівз дня отримання Ухвали .

В разі не усунення до встановленого терміну недоліків, зазначених в ухвалі, позовна заява буде вважатись неподаною і буде повернута позивачу з усіма додатками до неї.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І. М. Невмержицький

СудРадомишльський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення20.09.2012
Оприлюднено03.10.2012
Номер документу26249202
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —620/2142/12

Ухвала від 19.06.2015

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Рішення від 19.03.2014

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Ухвала від 08.07.2013

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Ухвала від 03.10.2012

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

Ухвала від 20.09.2012

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Невмержицький І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні