Ухвала
від 04.10.2012 по справі 19/5007/1123-б/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, ' 481-620

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"04" жовтня 2012 р.Справа № 19/5007/1123-Б/12.

Господарський суд у складі судді Макаревич В.А. , розглянувши матеріали

за заявою Управління Пенсійного фонду України в Житомирському районі Житомирської області (м. Житомир)

до боржника Товариства з обмеженою відповдальністю "Алтест-Україна" (с.Ліщин Житомирська область)

про визнання банкрутом

Враховуючи пріоритет норм Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) перед загальними нормами Закону України "Про виконавче провадження ", положення п.8 ч.1 ст.37 цього Закону застосовуються з врахуванням приписів абзацу 1 ч.6 статті 12 Закону про непоширення дії мораторію виключно на вимоги з виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди.

Керуючись п.8 ст. 37 "Про виконавче провадження, ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ст. 6, 7, 12 та 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

УХВАЛИВ:

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Порушити провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповдальністю "Алтест-Україна" (12436, с.Ліщин, Житомирського району, Житомирської області, вул. Щорса, буд. 45, ідентифікаційний код 35263775) .

3. Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на "18" жовтня 2012 р. о 15:00 у приміщенні господарського суду Житомирської області за адресою: м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65 кімн. № 409.

4. Заявнику надати суду:

- оригінали документів, наданих у копіях в обґрунтування вимоги про визнання боржника банкрутом;

- довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на день порушення справи про банкрутство;

- довідку про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи та її розмір, розділивши суму основного боргу та штрафних санкцій;

- довідку ДПІ з зазначенням дати подання боржником останньої звітності до ДПІ;

- докази про наявне у боржника на праві власності нерухоме та рухоме майно, земельні ділянки, майнові права (довідки БТІ, ДАІ, Держтехнагляд, Держкомзем), рахунки в банківських установах;

- витяг з реєстру обтяжень (заборону відчуження) рухомого та нерухомого майна;

- довідку органу ДВС про наявність/відсутність виконавчих проваджень щодо боржника.

У відповідності до ч. 2 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" подати письмове погодження про можливість призначення ліквідатором боржника або запропонувати кандидатуру арбітражного керуючого для виконання зазначених обов'язків відповідно до поданої ним заяви.

5. Боржнику надати суду:

- відзив на заяву про порушення справи, який повинен містити наявні заперечення щодо вимог заявника; загальну суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі перед працівниками підприємства-боржника, а також заборгованості по податках і зборах; відомості про власників майна боржника, їх повну назву та адресу.

- відомості про наявне у підприємства майно та грошові кошти, назви та поштові адреси обслуговуючих підприємство банківських установ;

- оригінал Статуту підприємства, свідоцтва про державну реєстрацію та довідку про включення до ЄДРПОУ на дату порушення провадження у справі;

- довідку з ЄДР про такі відомості щодо юридичної особи: перелік засновників юридичної особи; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код, якщо засновник - юридична особа; дані про розмір статутного фонду, у тому числі кожного із засновників, а також розмір сплаченого статутного фонду на дату проведення державної реєстрації та дата закінчення його формування.

6. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст.12 Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

7. З метою забезпечення грошових вимог кредиторів:

а) заборонити посадовим особам боржника та власникам його майна, а також податковій інспекції за місцем знаходження боржника вчиняти будь-які дії, спрямовані на відчуження належного підприємству майна, в тому числі і того що знаходиться у податковій заставі, реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи боржника.

б) зупинити виконавче провадження по стягненню з боржника заборгованості на підставі виконавчих документів або інших документів, за яким стягнення здійснюється у безспірному порядку.

8. ВДВС Житомирського районного управління юстиції надіслати на адресу суду копії постанов про зупинення виконавчих проваджень по стягненню з боржника заборгованості за вимогами на які поширюється дія мораторію.

9. ДПІ у Житомирському районі звільнити майнові активи Товариства з обмеженою відповідальністю "Алтест -Україна" (с. Ліщин, Житомирського району, Житомирської області) з податкової застави.

10. Надіслати запит до Житомирського районного суду Житомирської області щодо наявності судових рішень або проваджень за позовами працівників Товариства з обмеженою відповідальністю "Алтест-Україна" (с. Ліщин, Житомирського району, Житомирської області, ідентифікаційний код 35263775) до боржника про стягнення боргу по заробітній платі.

11. Житомирській державній нотаріальній конторі надіслати на адресу господарського суду Житомирської області згідно запиту:

- витяг з Державного реєстру правочинів за останні 3 (три) роки щодо нотаріально посвідчених угод боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Алтест-Україна" (с. Ліщин, Житомирського району, Житомирської області, ідентифікаційний код 35263775) з придбання або відчуження майнових активів;

- витяг з Державного реєстру іпотек Товариства з обмеженою відповідальністю "Алтест-Україна" (с. Ліщин, Житомирського району, Житомирської області, ідентифікаційний код 35263775).

12. Державному реєстратору Житомирської районної державної адміністрації надіслати на адресу господарського суду не пізніше дати судового засідання довідку з ЄДР про внесення відомостей про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство згідно запиту.

13. Головному управлінню статистики в Житомирській області надіслати на адресу господарського суду витяг з ЄДРПОУ про включення Товариства з обмеженою відповідальністю "Алтест-Україна" (с. Ліщин, Житомирського району, Житомирської області, ідентифікаційний код 35263775) до цього реєстру.

14. Ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство надіслати на адресу ініціюючого кредитора, боржника, ВДВС Житомирського РУЮ, державного реєстратора Житомирської районної державної адміністрації, Головному управлінню статистики в Житомирській області та Головного управління юстиції (територіального органу з питань банкрутства), ДПІ у Житомирському районі, Житомирського районного суду Житомирської області, Житомирській нотаріальній конторі.

15. Уповноваженим представникам заявника та боржника з'явитися у судове засідання.

СуддяМакаревич В.А.

1 - у справу,

2 - ініціююч. кредитору ( рекоменд. з пов.)

3 - боржнику ( рекоменд. з повідомленням)

4 - Головн. упр. юстиції в Житомир. обл.

5 - державному реєстратору Житомирської районної державної адміністрації разом із запитом (рекоменд. з повідомленням)

6 - ВДВС Житомирського РУЮ (рекоменд. з повідомленням)

7 - Головне управління статистики (рек. з повід.)

8 - Житомирський районний суд разом із запитом (рек. з пов.)

9- Житомирській дер. нотар. конторі (рек. з пов. разом із запитами)

10- ДПІ у Житомир. р-ну (рек. з пов.)

Дата ухвалення рішення04.10.2012
Оприлюднено08.10.2012
Номер документу26310721
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом

Судовий реєстр по справі —19/5007/1123-б/12

Ухвала від 01.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 28.01.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 12.11.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 17.05.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Постанова від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 04.10.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні