Ухвала
від 20.11.2008 по справі 20/71б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20/71б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

Іменем України

          

20.11.08                                                                                 Справа № 20/71б.

За заявою

кредитора     -   Краснодонської об'єднаної державної податкової інспекції                         

                       Луганської області,          

до боржника  -  Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт»,                 

 с. Красне Краснодонського району Луганської області

про банкрутство

суддя Т.С. Кірпа,

представники:          

від ініціюючого кредитора –ліквідатора –Бікяшев Р.Ф., довіреність 2/10-025 від 08.01.08.,

від банкрута –не прибув,

обставини справи: банкрутство, ліквідаційна процедура, розгляд звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута,

в с т а н о в и в:

Кредитором, Краснодонською об'єднаною державною податковою інспекцією                   Луганської області, подано до суду заяву про порушення справи про банкрутство боржника, Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області, в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у зв'язку з неспроможністю останнього сплатити  податкову заборгованість перед бюджетом у розмірі 1968566 грн. 73 коп., у тому числі 96339 грн. 00 коп. основного боргу, 41718 грн. 73 коп. пені та 963509 грн. 00 коп. штрафних санкцій, у встановлений Законом строк,  а також у зв'язку з відсутністю підприємства-боржника за юридичною адресою, припиненням останнім фінансово-господарської діяльності  і неподанням звітності  більше року.

Провадження стосовно зазначеного боржника порушено 11.09.08.

Постановою господарського суду Луганської області від 25.09.08. №20/71б суд визнав боржника, Приватне підприємство «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області, вул. Молодогвардійська, буд. 1 іден-тифікаційний код №33805654, банкрутом, відкрив ліквідаційну процедуру строком на 12 місяців, тобто до 25.09.09., призначив ліквідатором у справі ініціюючого кредитора, Краснодонську об'єднану державну податкову інспекцію Луганської області (м. Краснодон, вул. Першокінна, буд. 1а, і.к. 21847976, керівник –П.І. Козін), яку зобов'язав письмово повідомити про визнання боржника банкрутом усіх відомих їй кредиторів відсутнього боржника.

На виконання вимог суду ліквідатором  подано звіт від 06.11.08. та ліквідаційний  баланс банкрута, складені за результатами його діяльності.

Згідно довідок Краснодонського міжрайонного бюро технічної інвентаризації від 31.10.08. №2092, Краснодонського ВРЕР ДАІ при УДАІ УМВС України в Луганській області від 04.11.08. №1704, Відділу держкомзему у Краснодонському районі Луганської області від 27.10.08. №02-09/68, Відділу держкомзему у м. Краснодон Луганської області від 29.10.08. №65/03 та Інспекції держтехнагляду Краснодонського району б/н, б/д об'єктів нерухомого майна, транспортних засобів, земельних ділянок та спеціальної техніки за боржником не зареєстровано.

На засіданні комітету кредиторів 06.11.08. (протокол №1) прийняті рішення  про затвердження звіту ліквідатора про проведену роботу та про звернення до господарського суду Луганської області з клопотанням щодо винесення ухвали про ліквідацію підприємства-банкрута.  

          Із матеріалів справи, в тому числі ліквідаційного балансу  банкрута, звіту ліквідатора, вбачається, що банкрут протягом тривалого часу підприємницькою діяльністю не займається, не функціонує, як господарюючий суб'єкт, основних і обігових засобів та інших активів не має, керівні органи підприємства за юридичною адресою відсутні.

          Реальних можливостей для задоволення грошових вимог кредитора ліквідатор не бачить, в зв'язку з чим клопоче перед судом про прийняття рішення про ліквідацію банкрута, як юридичної особи.

Надані ліквідатором матеріали та реєстр вимог кредиторів свідчать про звернення кредиторів з вимогами до боржника:

- Краснодонської ОДПІ Луганської області у сумі 1987703 грн. 13 коп.;

- УПФ України в м. Краснодон Луганської області –1190 грн. 00 коп.

Оцінивши надані матеріали за звітом, суд дійшов висновку, що ліквідатор здійснив необхідні заходи по розшуку  майна банкрута, його керівних органів, по виявленню його усіх майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси, і, за браком останніх, склав відповідний ліквідаційний баланс та подав до суду.

За таких обставин, суд:

          - достроково припиняє ліквідаційну процедуру банкрута, Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області;   

          - затверджує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута, Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області;

          - ліквідує, як юридичну особу банкрута, Приватне підприємство «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області, вул. Молодогвардійська, буд. 1 ідентифікаційний код №33805654;

          - на підставі ч. 6 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України, ч. 6 ст. 40 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, провадження у справі припиняє та скасовує мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Відповідно до вимог ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, вимоги,  не задоволені за  недостатністю майна,  вважаються погашеними.

На підставі викладеного, керуючись  ст. ст. 1, 5, 12, 22-34, ч. 6 ст. 40, ст. ст. 44, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ч.6 ст. 80, ст. ст. 86, 87 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд

у х в а л и в:

1.Достроково припинити ліквідаційну процедуру Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області.

2.Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області.

3. Ліквідувати Приватне підприємство «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області, вул. Молодогвардійська, буд. 1 ідентифікаційний код №33805654.

4. Провадження у справі припинити.

          5. Скасувати мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          6. Відповідно до вимог ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, вимоги,  не задоволені за  недостатністю майна,  вважати погашеними.

7. Зобов'язати ліквідатора  в порядку ч. 1 ст. 25, ст. 34 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” передати до відповідної архівної установи на зберігання документи банкрута, які згідно до нормативно-правових документів підлягають обов'язковому зберіганню, та  у строк до 22.12.08. надати суду письмові докази здачі документації банкрута на збереження до архівної установи у встановленому чинним законодавством порядку.

          8. Зобов‘язати Державного реєстратора Краснодонської районної державної адміністрації Луганської області  за місцем знаходження  Приватного підприємства «Консалтингова фірма «Контакт», с. Красне Краснодонського району Луганської області, вул. Молодогвардійська, буд. 1 ідентифікаційний код №33805654, провести припинення державної реєстрації юридичної особи у відповідності до вимог ст. 39 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних  осіб –підприємців».

9. Ухвалу надіслати: кредитору - ліквідатору; банкруту; Державному реєстратору Краснодонської районної державної адміністрації Луганської області; ВДВС Краснодонського міського управління юстиції Луганської області; Луганському обласному відділу з питань банкрутства; УПФ України в м. Краснодон Луганської області.

Суддя                                                                                          Т.С. Кірпа

Помічник судді                                                                                   М.С. Скрипник

7 прим.

1 - до справи;                                                                                                                  

2 - кредитору - ліквідатору;

3 - банкруту;

4 - Державному реєстратору Краснодонської районної державної адміністрації Луганської області;

5 - ВДВС Краснодонського міського управління юстиції Луганської області;

6 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

7 - УПФ України в м. Краснодон Луганської області ;

Вих. №

6 прим.

25.11.08

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення20.11.2008
Оприлюднено06.01.2009
Номер документу2638414
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/71б

Ухвала від 25.11.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 01.10.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 01.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 17.09.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 22.11.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 21.05.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 25.10.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 09.10.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 14.06.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

Ухвала від 10.07.2006

Господарське

Господарський суд Луганської області

Кірпа Т.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні