Ухвала
від 01.11.2012 по справі б24/132-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

01.11.12р. Справа № Б24/132-10

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

при секретарі судового засідання Книш І.В.

за участю представників сторін:

від кредитора - Ковальов О.В., дов. № 05/09-20 від 10.01.12р., ПФУ

від боржника - не з'явився

розглянувши справу

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Автополюс", м.Дніпропетровськ

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Восток-2006», м.Дніпропетровськ

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

11.09.12р. до господарського суду Дніпропетровської області від Товариства з обмеженою відповідальністю "Автополюс", м. Дніпропетровськ надійшла заява, в якій просить суд визнати мирову угоду у справі № Б24/132-10 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Восток-2006", м. Дніпропетровськ від 10.09.2010р. недійсною та поновити провадження по даній справі.

Ухвалою від 04.10.12р. господарський суд призначив судове засідання на 01.11.12р., зобов'язав кредиторів - Іноземне підприємство «Геотранс», м. Дніпропетровськ, ТОВ "Автополюс", м. Дніпропетровськ, Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Дніпропетровськ, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Дніпропетровську Дніпропетровської області, Західно-Донбаської ОДПІ, м.Павлоград, Управління Пенсійного фонду України в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська, боржника - ТОВ "Восток-2006", м. Дніпропетровськ та розпорядника майна Романова К.В. з'явитися в судове засідання, надав пояснення з вищевикладеної заяви.

В судове засідання ТОВ "Автополюс" не з'явився, причину неявки суду не повідомив.

Представник Управління Пенсійного фонду України в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська надав письмове пояснення, з якого свідчить про відсутність заборгованості ТОВ "Восток-2006" перед ПФУ.

Крім того, Західно-Донбаська ОДПІ, м.Павлоград, також, направила факсом клопотання, в якому пояснив про відсутність заборгованості ТОВ "Восток-2006" перед ОДПІ, оскільки сума заборгованості у розмірі 182,50грн. погашена у повному обсязі.

На вимогу суду не надали відповіді:

- Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м.Дніпропетровськ;

- Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві ат професійних захворювань України у м.Дніпропетровськ,

про існування чи відсутність заборгованості ТОВ "Восток-2006" перед вказаними вище фондами.

Враховуючи, що ТОВ "Автополюс" судове засідання не з'явився, не довів господарському суду причину визнання мирової угоди недійсною, суд вважає за доцільне відкласти розгляд справи на іншу дату.

Керуючись ст.ст.77, 86 Господарського процесуального кодексу України, ст.39 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання на 15.11.12 р. об 10:20.

Визнати явку розпорядника майна Романова К.В., кредиторів - Іноземне підприємство «Геотранс», м. Дніпропетровськ, ТОВ "Автополюс", м. Дніпропетровськ, Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Дніпропетровськ, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Дніпропетровську Дніпропетровської області, Західно-Донбаської ОДПІ, м.Павлоград, Управління Пенсійного фонду України в Красногвардійському районі м. Дніпропетровська та боржника - ТОВ "Восток-2006", м. Дніпропетровськ в судове засідання обов'язковою.

Зобов'язати Дніпропетровське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м.Дніпропетровськ, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві ат професійних захворювань України у м.Дніпропетровськ надати письмову відповідь щодо існування заборгованості ТОВ "Восток-2006" по платежах.

Суддя Л.М. Калиниченко

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення01.11.2012
Оприлюднено06.11.2012
Номер документу27238144
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б24/132-10

Ухвала від 04.12.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 15.11.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 01.11.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 04.10.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.09.2012

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 17.09.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 11.08.2010

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Джихур Олена Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні