Ухвала
від 26.11.2012 по справі 14/5007/1313-б/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, ' 481-620

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"26" листопада 2012 р.Справа № 14/5007/1313-Б/12.

Господарський суд у складі судді Костриця О.О. розглянувши матеріали

за заявою Управління Пенсійного фонду України в Черняхівському районі (смт. Черняхів, Житомирської області)

до боржника Приватного сільськогосподарського підприємства "Черняхівський прометей-2005" (с.Новопіль, Черняхівський район, Житомирська область)

про визнання банкрутом

Враховуючи пріоритет норм Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон) перед загальними нормами Закону України "Про виконавче провадження", положення ст.37 цього Закону застосовуються з врахуванням приписів абзацу 1 ч.6 статті 12 Закону про непоширення дії мораторію виключно на вимоги з виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди.

Керуючись ст. 37 "Про виконавче провадження", ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ст. 6, 7, 12 та 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

УХВАЛИВ:

1.Прийняти заяву до розгляду.

2.Порушити провадження у справі про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства "Черняхівський прометей - 2005" (12333, Житомирська область, Черняхівський район, с.Новопіль, вул.Червоноармійська,1, ідентифікаційний код 33281457).

3. Справу призначити до розгляду в засіданні суду на "10" грудня 2012 р. о 10:00 у приміщенні господарського суду за адресою: майдан Путятинський, 3/65 кімн. № 407.

4. Заявнику подати суду:

- довідку про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи та її розмір;

- оригінали документів, наданих у копіях в обґрунтування вимоги про визнання боржника банкрутом;

- докази про наявність/відсутність у боржника на праві власності нерухомого та рухомого майна, земельних ділянок, майнових прав;

- витяг з реєстру обтяжень (заборону відчуження) рухомого та нерухомого майна;

- довідку органу ДВС про наявність/відсутність виконавчих проваджень щодо боржника;

- надіслати з описом вкладення в поштовий конверт на адресу боржника заяву про визнання банкрутом №4324/06 від 16.11.2012р. та додані до неї документи, докази направлення надати суду;

- надати довідку з податкового органу відносно рахунків боржника відкритих у банківських установах.

У відповідності до ч. 2 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" подати письмове погодження про можливість призначення ліквідатором боржника або запропонувати кандидатуру арбітражного керуючого для виконання зазначених обов'язків відповідно до поданої ним заяви.

5. Боржнику подати суду:

- відзив на заяву про порушення справи, який повинен містити наявні заперечення щодо вимог заявника; загальну суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам підприємства, а також заборгованості по податках і зборах;

- відомості про власників майна боржника, їх повну назву та поточну адресу;

- відомості про наявне у підприємства майно та грошові кошти, назви та поштові адреси обслуговуючих підприємство банківських установ;

- оригінал Статуту підприємства та довідку про включення до ЄДРПОУ на дату порушення провадження у справі;

- довідку з ЄДР про такі відомості щодо юридичної особи: перелік засновників юридичної особи; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код, якщо засновник - юридична особа; дані про розмір статутного фонду, у тому числі кожного із засновників, а також розмір сплаченого статутного фонду на дату проведення державної реєстрації та дата закінчення його формування.

6. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст.12 Закону України " Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"

7. З метою забезпечення грошових вимог кредиторів:

а) заборонити посадовим особам боржника та власникам його майна, а також податковій інспекції за місцем знаходження боржника вчиняти будь-які дії, спрямовані на відчуження належного підприємству майна, в тому числі і того що знаходиться у податковій заставі, реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи боржника.

б) зупинити виконавче провадження по стягненню з боржника заборгованості на підставі виконавчих документів або інших документів, за яким стягнення здійснюється у безспірному порядку.

8. ВДВС Черняхівського районного управління юстиції надіслати на адресу суду копії постанов про зупинення виконавчих проваджень по стягненню з боржника заборгованості за вимогами на яких поширюється дія мораторію.

9. Черняхівському відділенню Володарсько-Волинської МДПІ звільнити майнові активи Приватного сільськогосподарського підприємства "Черняхівський прометей - 2005" (12333, Житомирська область, Черняхівський район, с.Новопіль, вул.Червоноармійська,1, ідентифікаційний код 33281457) з податкової застави.

10. Державному реєстратору Черняхівської РДА надіслати на адресу господарського суду не пізніше дати судового засідання довідку з ЄДР про внесення відомостей про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство згідно запиту.

11. Черняхівській державній нотаріальній конторі надіслати на адресу господарського суду до 01.12..2012р. згідно запиту:

- витяг з Державного реєстру правочинів за останні 3 (три) роки щодо нотаріально посвідчених угод боржника - Приватного сільськогосподарського підприємства "Черняхівський прометей - 2005" ( ідентифікаційний код 33281457) з придбання або відчуження майнових активів.

12. Ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство надіслати на адресу заявника, Черняхівської державної нотаріальної контори, боржника, Черняхівського відділення Володарсько-Волинської МДПІ, ВДВС Черняхівського РУЮ, державному реєстратору Черняхівської РДА та відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Житомирській області.

Викликати уповноважених представників ініціюючого кредитора та боржника у судове засідання.

СуддяКостриця О.О.

Віддрукувати:

1 - у справу,

2 - ініціююч. кредитору ( рекоменд.)

3 - боржнику ( рекоменд. з повідомленням)

4 - Відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Житомирській області

5 - державному реєстратору Черняхівської РДА разом із запитом (рекоменд. з повідомленням)

6 - ВДВС Черняхівського РУЮ (рекоменд. з повідомленням)

7- Черняхівському відділенню Володарсько-Волинської МДПІ

8- Черняхівській державній нотаріальній конторі, разом із запитом (смт.Черняхів, вул.Шевченка,4)(реком.)

Дата ухвалення рішення26.11.2012
Оприлюднено28.11.2012
Номер документу27668221
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом

Судовий реєстр по справі —14/5007/1313-б/12

Ухвала від 29.05.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 24.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 07.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 07.04.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 05.11.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 27.06.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 21.06.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Постанова від 29.04.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 19.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 26.11.2012

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні