Ухвала
від 28.12.2012 по справі 5004/1534/12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"28" грудня 2012 р. Справа № 5004/1534/12 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтех ПК", м. Київ

до Приватне підприємство "Пелікан Люкс", м. Луцьк

про банкрутство

Суддя Кравчук А.М.

Представники:

від заявника: Коваль О. Ф., довіреність від 13.02.2012 року

від боржника: н/з

ліквідатор: Ліпич А. М.

Відповідно до ст. 20 Господарського процесуального кодексу України роз'яснено право відводу судді. Відводу судді не заявлено. На підставі ст. 22 ГПК України роз'яснено процесуальні права та обов'язки учасників судового процесу.

встановив: ухвалою господарського суду Волинської області від 30.11.2012 року порушено провадження у справі про банкрутство за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтех ПК" до Приватного підприємства "Пелікан Люкс", введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

06.12.2012 року судом винесено постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, ліквідатором призначено Ліпича Анатолія Микитовича.

Ліквідатор ПП «Пелікан Люкс»Ліпич А. М. через канцелярію суду подав клопотання від 12.12.2012 року №1/12 та просить скасувати обтяження на майно боржника.

В судовому засіданні та в поясненнях від 28.12.2012 року ліквідатор боржника зазначив, що ПП «Пелікан Люкс»за місцем реєстрації відсутнє, вживаються заходи по встановленню місцезнаходження керівних органів, засновника підприємства, установчих документів, документів фінансової звітності, направлялися відповідні запити, проте відповідь надійшла лише щодо обтяжень майна боржника. З дня прийняття судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, зокрема, скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. В ході ліквідаційної процедури ліквідатор звертався до приватного нотаріуса, Державного підприємства "Інформаційний центр" щодо зняття обтяжень на майно боржника, проте йому було відмовлено. Враховуючи вищевикладене, ліквідатор просить зняти обтяження, оскільки у разі виявлення майна боржника і включення до ліквідаційної маси наявність обтяжень затягне процедуру реалізації, задоволення вимог кредиторів.

Ухвалою суду від 25.12.2012 року розгляд справи призначено на 28.12.2012 року.

Згідно ст. ст. 23, 25 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»з дня прийняття судом постанови про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури, зокрема, скасовується арешт, накладений на майно боржника, визнаного банкрутом, чи інші обмеження щодо розпорядження майном такого боржника. Накладення нових арештів або інших обмежень щодо розпорядження майном банкрута не допускається, виконання зобов'язань боржника, визнаного банкрутом, здійснюється у випадках і порядку, передбаченому цим розділом. Ліквідатор з дня свого призначення виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута, виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута.

За загальним правилом зняття заборон та арештів із майна боржника в порядку ст. 23 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»є безумовним, стосується будь-яких органів і посадових осіб, не потребує подальшого винесення окремих судових рішень, а також сплати додаткових коштів.

У випадку, якщо посадова особа ухиляється від виконання постанови суду про визнання боржника банкрутом, зацікавлена особа вправі звернутись до суду з відповідною заявою (клопотанням, скаргою). Розгляд такої заяви судом відбувається виключно в межах справи про банкрутство.

Того ж висновку дійшов Вищий господарський суд України у постанові від 29.02.2012 року по справі №42/132б.

Відповідно до статті 129 Конституції України однією з основних засад судочинства є обов'язковість рішень суду.

Згідно частин 1, 2 ст. 26 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання на дату відкриття ліквідаційної процедури та виявлені в ході ліквідаційної процедури, включаються до складу ліквідаційної маси, за винятком об'єктів житлового фонду, в тому числі гуртожитків, дитячих дошкільних закладів та об'єктів комунальної інфраструктури, які в разі банкрутства підприємства передаються в порядку, встановленому законодавством, до комунальної власності відповідних територіальних громад без додаткових умов і фінансуються в установленому порядку. Речі, визначені родовими ознаками, що належать банкруту на праві володіння або користування, включаються до складу ліквідаційної маси.

Майно банкрута, що є предметом застави, включається до складу ліквідаційної маси, але використовується виключно для першочергового задоволення вимог заставодержателя.

Згідно ч. 1 ст. 30 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», після проведення інвентаризації та оцінки майна банкрута ліквідатор розпочинає продаж майна банкрута на відкритих торгах, якщо комітетом кредиторів не встановлено інший порядок продажу майна банкрута.

У разі виявлення в ході ліквідаційної процедури майнових активів банкрута, вони включаються до ліквідаційної маси останнього, проте обтяжені рядом арештів та заборон відповідно до Витягу з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна від 10.12.2012р. № 39232430, та витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна від 10.12.2012 р. № 39232559 виданих Волинською філією державного підприємства "Інформаційний центр" МЮУ, витягу з Державного реєстру іпотек від 10.12.2012р. за № 39236029 виданого приватним нотаріусом Ариванюк Т.О.

Відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання, включаються ліквідатором до складу ліквідаційної маси, оцінюється та реалізується для погашення вимог кредиторів, які включені до реєстру вимог кредиторів.

На підставі Положення про Єдиний реєстр заборон відчуження об'єктів нерухомого майна, затвердженого наказом Міністерством юстиції від 09.06.1999 року № 31/5 (у редакції наказу Міністерства юстиції України від 18.08.2004 року № 85/5) та Тимчасового порядку державної реєстрації іпотек, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2004 року № 410 приватний нотаріус, як Реєстратор Єдиних та Державних реєстрів, здійснює дії щодо реєстрації вилучення записів обтяження об'єкта нерухомого майна з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та виключення записів про обтяження нерухомого майна іпотекою з Державного реєстру іпотек.

ПП "Пелікан Люкс" як юридична особа зареєстрована в м. Луцьку, вул. Володимирська, 63, код ЄДРПОУ 33845645.

Після публікації оголошення про визнання боржника банкрутом в газеті «Голос України» №237(5487) від 13.12.2012 року заяв з майновими вимогами до господарського суду чи ліквідатора не надходило.

Враховуючи викладене, клопотання ліквідатора Ліпича А.М. підлягає до задоволення.

Обов'язковість виконання рішень, ухвал, постанов господарського суду віднесено також до принципів організації і діяльності названого суду. Статтею 115 Господарського процесуального Кодексу України передбачено, що рішення, ухвала, постанова господарського суду підлягають обов'язковому виконанню підприємствами, установами, посадовими особами.

Відповідно до ст.ст. 4, 45 Господарського процесуального кодексу України, господарські суди здійснюють правосуддя шляхом прийняття обов'язкових до виконання на усій території України рішень, ухвал, постанов.

Невиконання вимог рішень, ухвал, постанов господарських судів тягне відповідальність, встановлену цим Кодексом та іншими законами України.

Згідно п. 29. Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 14.08.2007, № 01-8/675 "Про деякі питання практики застосування норм Господарського процесуального кодексу України, порушені у доповідних записках про роботу господарських судів у першому півріччі 2007 року" ухвали господарського суду набирають чинності в день їх винесення судом.

Згідно ст.5 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»провадження у справах про банкрутство регулюється не лише вказаним Законом, а і Господарським процесуальним кодексом України, іншими законодавчими актами.

Обов'язковість виконання рішень, ухвал, постанов господарського суду віднесено також до принципів організації і діяльності названого суду. Статтею 115 Господарського процесуального кодексу України передбачено, що рішення, ухвала, постанова господарського суду підлягають обов'язковому виконанню підприємствами, установами, посадовими особами.

Відповідно до ст. ст. 4, 4 5 Господарського процесуального кодексу України, господарські суди здійснюють правосуддя шляхом прийняття обов'язкових до виконання на усій території України рішень, ухвал, постанов.

Керуючись ст. ст. 5, 23, 25, 26, 30 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.ст. 4, 4 5 , 86, 115 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

1. Клопотання ліквідатора про скасування обтяжень, які містяться у Єдиному державному реєстрі заборони відчуження об'єктів нерухомого майна, Державному реєстрі іпотек та Державному реєстрі обтяжень рухомого майна щодо майна приватного підприємства «Пелікан Люкс»задоволити.

2. Скасувати обтяження - заборону на нерухоме майно, що належать приватному підприємству "Пелікан Люкс" (код ЄДРПОУ 33845645, м. Луцьк, вул. Володимирська, 63) та вилучити запис з Державного реєстру іпотек, а саме:

Тип обтяження: заборона на нерухоме майно

Об'єкт обтяження: нежилі приміщення (в літ. А) заг. пл. 1800,10 кв. м., нежилі приміщення підвалу: з №10 по №37 (з десятого по тридцять сьомий); №23а (двадцять три «а»), № 24а (двадцять чотири «а»), №60 (шістдесят), загальною площею 703,30 кв.м., та нежилих приміщень І-го поверху: з № 1 по № 55 (з першого по п'ятдесят п'ятий) вітрини, загальною площею 1069,40 кв.м., нежилі приміщення з І по VII, площею 27,40 кв.м., номер за РПВН: 33599452, м. Київ, Харківське шосе, будинок 58

Обтяжувач: Публічне акціонерне товариство "БАНК ФОРУМ", код: 21574573, 02100, м. Київ, бульвар Верховної Ради, 7.

Зареєстровано: 18.05.2011 12:42:00 за № 11182362, контрольна сума запису В5Е6БД3349

Підстава обтяження: Договір іпотеки, 268, 18.05.2011

Власник: Приватне підприємство "Пелікан Люкс", код: 33845645,

Місцезнаходження підприємства: 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, буд.63

Зобов'язати приватного нотаріуса Луцького міського нотаріального округу Ариванюк Тетяну Олексіївну (43025, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Крилова, 7, ІПН 2055717684), як Реєстратора Єдиних та Державних реєстрів, здійснити дії щодо реєстрації вилучення запису обтяження об'єкта нерухомого майна з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна та виключення запису про обтяження нерухомого майна іпотекою з Державного реєстру іпотек (запис за р. №. 11190911, контрольна сума 41Г6496672).

3. Скасувати обтяження - заставу рухомого майна, що належить приватному підприємству "Пелікан Люкс" (код ЄДРПОУ 33845645, м. Луцьк, вул. Володимирська, 63), а саме:

Запис 1

Вид обтяження: приватне обтяження

Тип реєстрації: Поточна

Тип обтяження: застава рухомого майна

Зареєстровано: 18.05.2011 12:00:20 за № 11181991, контрольна сума запису 1102Б7ДБГД

реєстратором: Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 04050 м.Київ, вул. Мельникова, 81 літ. А, тел.(044) 206-71-48, 206-71-49

Підстава обтяження: Договір застави, 188, 18.05.2011, ПАТ Банк Форум

Об'єкт обтяження: Майнові права Майнові права за Договором поставки №212/10-ПЛ від 01.05.2010р., укладеним між Заставодавцем та Приватним підприємством «Лардо Трейд». Виступає забезпеченням за кредитним договором №0026/11/11-Kf від 18.05.2011 p., укладеного між ПАТ «БАНК ФОРУМ»та ПП «Пелікан Люкс».

Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем

Обтяжувач: ПАТ "БАНК ФОРУМ", код: 21574573, 02100, м.Київ, б-р Верховної Ради, 7, тел. (044) 205-32-44

Боржник: Приватне підприємство "Пелікан Люкс", код: 33845645, Україна Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, буд.63

Розмір основного зобов'язання: 11424000,00 грн.

Строк виконання зобов'язання: 16.05.2012

Термін дії: 18.05.2016

Звернення стягнення: Не зареєстровано

Запис 2

Вид обтяження: приватне обтяження

Тип реєстрації: Поточна

Тип обтяження: застава рухомого майна

Зареєстровано: 18.05.2011 12:02:17 за № 11182020, контрольна сума запису 1557Д5Д31А

реєстратором: Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 04050 м.Київ, вул. Мельникова, 81 літ. А, тел.(044) 206-71-48, 206-71-49

Підстава обтяження: Договір застави, 188, 18.05.2011, ПАТ Банк Форум

Об'єкт обтяження: Майнові права Майнові права за Договором поставки №212/10-ПЛ від 01.05.2010р., укладеним між Заставодавцем та Приватним підприємством «Лардо Трейд». Виступає забезпеченням за кредитним договором №0026/11/11-Kf від 18.05.2011 p., укладеного між ПАТ «БАНК ФОРУМ»та ПП «Пелікан Люкс».

Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем

Обтяжувач: ПАТ "БАНК ФОРУМ", код: 21574573, 02100, м.Київ, б-р Верховної Ради, 7, тел. (044) 205-32-44

Боржник: Приватне підприємство "Пелікан Люкс", код: 33845645, Україна Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, буд.63

Розмір основного зобов'язання: 6000000,00 грн.

Строк виконання зобов'язання: 17.05.2012

Термін дії: 18.05.2016

Звернення стягнення: Не зареєстровано

Запис 3

Вид обтяження: приватне обтяження

Тип реєстрації: Поточна

Тип обтяження: застава рухомого майна

Зареєстровано: 18.05.2011 13:11:09 за № 11182656, контрольна сума запису 2ВВВ779ААБ

реєстратором: Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 04050 м.Київ, вул. Мельникова, 81 літ. А, тел.(044) 206-71-48, 206-71-49

Підстава обтяження: Договір застави, 187, 18.05.2011, ПАТ «БАНК ФОРУМ»

Об'єкт обтяження: Товари в обороті, а саме дитячі товари в т.ч. дитячий одяг, іграшки, згідно Додатку №1 до договору застави №187 від 18.05.2011. Виступає забезпеченням за кредитним договором № 0012/11/11-KLI від 18.05.2011 p., укладеного між ПАТ «БАНК ФОРУМ»та ПП «Пелікан Люкс».

Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем

Обтяжувач: ПАТ "БАНК ФОРУМ", код: 21574573, 02100, м.Київ, б-р Верховної Ради, 7, тел. (044) 205-32-44

Боржник: Приватне підприємство "Пелікан Люкс", код: 33845645, Україна Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, буд.63

Розмір основного зобов'язання: 6000000,00 грн.

Строк виконання зобов'язання: 17.05.2012

Термін дії: 18.05.2016

Звернення стягнення: Не зареєстровано

Запис 4

Вид обтяження: приватне обтяження

Тип реєстрації: Поточна

Тип обтяження: застава рухомого майна

Зареєстровано: 18.05.2011 13:13:51 за № 11182684, контрольна сума запису 64БД08170Б

реєстратором: Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 04050 м.Київ, вул. Мельникова, 81 літ. А, тел.(044) 206-71-48, 206-71-49

Підстава обтяження: Договір застави, 187, 18.05.2011, ПАТ «БАНК ФОРУМ»

Об'єкт обтяження: Товари в обороті, а саме дитячі товари в т.ч. дитячий одяг, іграшки, згідно Додатку №1 до договору застави №187 від 18.05.2011. Виступає забезпеченням за кредитним договором № 0026/11/11-Kf від 18.05.2011 p., укладеного між ПАТ «БАНК ФОРУМ»та ПП «Пелікан Люкс».

Відомості про обмеження відчуження: за погодженням з обтяжувачем

Обтяжувач: ПАТ "БАНК ФОРУМ", код: 21574573, 02100, м.Київ, б-р Верховної Ради, 7, тел. (044) 205-32-44

Боржник: Приватне підприємство "Пелікан Люкс", код: 33845645, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, буд.63

Розмір основного зобов'язання: 11424000,00 грн.

Строк виконання зобов'язання: 17.05.2014

Термін дії: 18.05.2016

Звернення стягнення: Не зареєстровано

Зобов'язати Державне підприємство "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 04050 м. Київ, вул. Мельникова, 81 літ. А, вилучити вищевказані записи за реєстраційним номером запису № 11181991 (контрольна сума запису 1102Б7ДБГД), реєстраційним номером запису №11182020 (контрольна сума запису 1557Д5Д31А), реєстраційним номером запису 11182656 (контрольна сума запису 2ВВВ779ААБ), реєстраційним номером запису 11182684 (контрольна сума запису 64БД08170Б) з Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

4. Скасувати обтяження - заставу рухомого майна, що належить приватному підприємству "Пелікан Люкс" (код ЄДРПОУ 33845645, м. Луцьк, вул. Володимирська, 63), а саме:

Вид обтяження: приватне обтяження

Тип реєстрації: Поточна

Тип обтяження: застава рухомого майна

Зареєстровано: 28.08.2012 17:32:50 за № 12921857, контрольна сума запису АБ0722Б236

реєстратором: Волинська філія державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, тел. (0332) 77-05-05, 77-02-58

Підстава обтяження: Договір застави, б/н, 09.04.2012, Товариство з обмеженою відповідальністю «РУНО РВО»

Об'єкт обтяження: інше майно: Инв. №101 , Антикражна система, Инв. №102, Система кондиціонування, Инв. №103 , Вивіска фасадна, Инв. №104, Світловий касетон "ПЕЛІКАН", Инв. №105 , Торгівельне обладнання, Инв. №106, Системний блок Celeron 17, Инв. №107, Системний блок Инв. №108, Системний блок CPU, Инв. №109 , Системний блок C2D Е2180, Инв. №110, MFP HP Laser Jet М 1005, Инв. №111 , монітор 15*VIEWSONIC VA503, Инв. №112 , факс Panasonic KX-FT982, Инв. №113 , комп"ютер сист.блок Инв. №114 , монітор 19 PRO View, Инв. №115 , касовий апарат Марія -301 МТМ ВЖ7500018503, Инв. №116 , касовий апарат Марія -301 МТМ ВЖ7500018519, Инв. №117 , комод на папери, Инв. №118 , шафа 700_270, Инв. №119 , шафа 800_380, Инв. №120 , шафа 900_380, Инв. №121 , Дід Мороз у золотому кафтані, Инв. №122 , ростова лялька "Міккі Маус", Инв. №123 , ростова лялька "Тігра", Инв. №124 , торгівельне обладнання Модерн Експо, Инв. №125 , лічильник 3-ф НІК2303 АПЗ Т1101, Инв. №126 , шафи для сумок,

Об'єкт обтяження: інше майно: Инв. №127 , шафи для сумок, Инв. №128 , система опалення з електрокотлом, Инв. №129 , килимове покриття, Инв. №130 , ростова лялька "Лев", Инв. №131 , світлова вивіска "Пелікан", Инв. №132 , демонстраційний стенд, Инв. №133 , Факс Панасонік KX-FT984UA-B, Инв. №134 , торгівельне обладнання Модерн Експо, Инв. №135, касовий апарат МАрія-ЗОІМТМ АА №1060021209, Инв. №136 , касовий апарат Марія-301, Инв. №137 , Монітор17" LG L1742SE-BF black, Инв. №138, Монітор17" LG L1742SE-BF black, Инв. №139 , Монітор LCD LG 17 Flatron LG1742SE bleck (5ms), Инв. №140 , ПЕОМ ASUS 430CPU 160Gb, Инв. №141 , ПЕОМ ASUS 430CPU 160Gb, Инв. №142 , принтер лазерний/копір/ск Кенон, Инв. №143 , системний блок 2CD Е6300, Инв. №144, Сканер Metrologis МК 9540 -77a38/USB, Инв. № 145, Сканер Metrologis МК 9540 -77а38/USB, Инв. № 146, ростова лялька Шрек, Инв. №147, ростова лялька Зебра Марті, Инв. №148 , сейф 065Р, Инв. №149, Лайтбокс, Инв. №150 , Лайтбокс, Инв. № 151, Стелажне обслуговування, Инв. №152 , касетон світловий, Инв. №153 , касетон світловий, Инв. №154, Системний блок Інтел, Инв. № 155, Системний блок CPU Core i5-750/Intel KDH55TC, Инв. № 156, Блок безперебійного живлення АРС Smart-UPS SC 620V,

Об'єкт обтяження: інше майно: Инв. №157, Демонстраційний стенд RECARO, Инв. № 158,Контейнер для сміття 0,75 мЗз кришк. ст. 1.6 мм, Инв. № 159, лайтбокс "Пелікан. Дитячий світ", Инв. №160 , Дід Мороз у золотому кафтані 183см, Инв. № 161, Блок безперебійного живлення АРС Back ES 525, Инв. №162 , Системний блок CPU C2D E7500/DDR2, Инв. №163 , телевізор LG 32LE3300, Инв. № 164, Світлові літери з світлодіодами "Дитячий світ", Инв. №165 , Світлові літери з світлодіодами "Дитячий світ", Инв. № 166, Ромашки з ПВХ, Инв. № 167, Фриз з екобонду, Инв. № 168 , термінал Nokia с-1 gold, Инв. №169, КОМП+МОНІТОР 795 DF, Инв. № 170, КОМП+МОНІТОР 795 DF, Инв. № 171 Комп"ютер Enterprise mATX 3, Инв. № 172, Комп"ютер Enterprise mATX 4, Инв. № 173, КОМПЛЕКТ ТОРГІВЕЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ, Инв. № 174, Монітор TFT Samsungl7 SyncMaster 720N Silver(8ms) Инв. № 175, Комп"ютер Enterprise PC mATX 6, Инв. № 176, Комп"ютер PRIME PC MEDIO 80 L, Инв. № 177, Монітор LCD 17 PHILIPS 170, Инв. № 178, Комп"ютер Enterprise mATX 9.

Відомості про обмеження відчуження: заборонено відчужувати

Обтяжувач: Товариство з обмеженою відповідальністю "РУНО РВО" , код: 37786086, 45400, Волинська обл., м. Нововолинськ, вул. Нововолинська, буд.60

Боржник: Приватне підприємство "Пелікан Люкс", код: 33845645, 43001, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Володимирська, буд.63

Розмір основного зобов'язання: 1000000,00 грн

Строк виконання зобов'язання: 09.04.2013

Термін дії: 28.08.2017

Звернення стягнення: Не зареєстровано

Зобов'язати Волинську філію державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України, 43005 Волинська обл., м. Луцьк, вул. Восьмого Березня, 1, к. 217, вилучити вищевказаний запис (за реєстраційним номером запису 12921857, контрольна сума запису АБ0722Б236) з Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

5. Ліквідатору ПП «Пелікан Люкс»Ліпичу А. М. повідомити заінтересованих осіб про зняття арештів на майно банкрута.

6. Ухвала господарського суду набирає законної сили в день її винесення.

Суддя А. М. Кравчук

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення28.12.2012
Оприлюднено29.12.2012
Номер документу28303258
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5004/1534/12

Ухвала від 13.03.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Демидюк О.О.

Ухвала від 07.02.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Тимошенко О.М.

Ухвала від 26.08.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Бакуліна С. В.

Постанова від 17.04.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Міщенко П.K.

Ухвала від 03.04.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Міщенко П.K.

Постанова від 21.01.2014

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Огороднік К.М.

Постанова від 21.01.2014

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Огороднік К.М.

Ухвала від 25.12.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Огороднік К.М.

Ухвала від 25.12.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Огороднік К.М.

Ухвала від 25.12.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Огороднік К.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні