Ухвала
від 17.01.2013 по справі 9/906/63/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



* 10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, ' 481-620

УХВАЛА

про порушення провадження у справі про банкрутство

"17" січня 2013 р.Справа № 9/906/63/13-г.

Господарський суд у складі судді Омельян О.С. розглянувши матеріали

за заявою Управління Пенсійного фонду України м.Бердичів та Бердичівському районі Житомирська область (м.Бердичів, код ЄДРПОУ 37752900)

до боржника Сільськогосподарського товариства з обмежною відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика" (с. Ст. Солотвин, Житомирська область, код ЄДРПОУ 30825186)

про визнання банкрутом

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись п. 8 ст. 37 Закону України "Про виконавче провадження", ст. 39 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", ст. 6, 7, 11, 12 та 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. ст. 64, 65, 86 ГПК України, -

ухвалив:

1. Прийняти заяву до розгляду.

2. Порушити провадження у справі про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмежною відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика" (с.Ст.Солотвин, Житомирська область, код ЄДРПОУ 30825186).

3. Справу призначити до розгляду в засіданні на "31" січня 2013 р. об 11:00 у приміщенні господарського суду за адресою: майдан Путятинський, 3/65 каб. № 110. Викликати для участі в засіданні представників заявника та боржника, явку яких визнати обов'язковою.

4. Заявнику надати суду:

- довідку про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи та її розмір;

- докази повноважень особи, яка підписала заяву про порушення провадження у справі про банкрутство;

- завірені належним чином копії (оригінали для огляду) постанов Житомирського окружного адміністративного суду від 05.04.2012 року по справі №0670/1257/12 та від 28.10.2012 року по справі №0670/9108/11; виконавчого листа, виданого на виконання постанови Житомирського окружного адміністративного суду від 20.11.2012 року по справі №0670/6531/12;

- докази пред"явлення до органу ДВС на виконання виконавчих листів від 31.05.2012 року №2128/12 та від 21.06.2012 року №2404/12; належним чином завірені копії (оригінали для огляду) постанов органу ДВС про відкриття виконавчого провадження;

- оригінал фіскального чеку від 15.01.2013 р. №6047 та опису вкладення у лист, направлений на адресу боржника;

- довідку про подання боржником останньої звітності до органу Пенсійного фонду;

- довідку про наявність/відсутність у боржника заборгованості по заробітній платі перед працівниками за даними персоніфікованого обліку;

- оригінали документів, наданих у копіях в обґрунтування вимоги про визнання боржника банкрутом;

- докази про наявне у боржника на праві власності нерухоме та рухоме майно, земельні ділянки, майнові права, рахунки в банківських установах (їх назви та поштові адреси);

- витяги з Державних реєстрів обтяжень рухомого майна та речових прав на нерухоме майно; витяг з Державного реєстру правочинів за останні 3 (три) роки щодо нотаріально посвідчених угод боржника з придбання або відчуження майнових активів;

- довідку органу ДВС про наявність/відсутність виконавчих проваджень щодо боржника;

- письмове погодження про можливість призначення ліквідатором боржника у відповідно до вимог ч. 2 ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" або пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення його ліквідатором боржника.

5. Боржнику надати суду:

- відзив на заяву про порушення справи, який повинен містити наявні заперечення щодо вимог заявника; загальну суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам підприємства, а також заборгованості по податках і зборах; відомості про власників майна боржника, їх повну назву та поточну адресу.

- відомості про наявне у підприємства майно та грошові кошти, назви та поштові адреси обслуговуючих підприємство банківських установ;

- оригінал Статуту підприємства та довідку про включення до ЄДРПОУ на дату порушення провадження у справі;

- письмову інформацію стосовно наявності/відсутності договорів оренди, застави майна боржника.

6. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів Сільськогосподарського товариства з обмежною відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика" (код ЄДРПОУ 30825186) відповідно до ст. 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

7. З метою забезпечення грошових вимог кредиторів:

а) заборонити посадовим особам боржника та власникам його майна, а також податковій інспекції за місцем знаходження боржника вчиняти будь-які дії, спрямовані на відчуження належного підприємству майна, в тому числі і того що знаходиться у податковій заставі, реорганізацію чи ліквідацію юридичної особи боржника.

б) зупинити виконавче провадження по стягненню з боржника заборгованості на підставі виконавчих документів або інших документів, за яким стягнення здійснюється у безспірному порядку.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, на не використані та своєчасно не повернуті кошти Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв'язку із зобов'язаннями боржника в процедурах розпорядження майном боржника та санації.

8. ВДВС Бердичівського міськрайонного управління юстиції надіслати на адресу суду в строк до 25.01.2013 року:

- засвідчені копії постанов про зупинення виконавчих проваджень за вимогами до боржника, на які поширюється дія мораторію, або повідомити про відсутність таких проваджень;

- повідомити чи здійснюється на дату порушення провадження у справі про банкрутство виконавче провадження за вимогами до боржника, на які не поширюється дія мораторію та виконавче провадження на стадії розподілу стягнутих з боржника грошових сум (у тому числі одержаних від реалізації майна боржника), а також звернення стягнення на заставлене майно та виконання рішень у немайнових спорах.

9. Бердичівській ОДПІ:

- звільнити майнові активи Сільськогосподарського Товариства з обмежною відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика" (с.Ст.Солотвин, Житомирська область) з податкової застави;

- надати до суду в строк до 25.01.2013 року відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; письмову інформацію щодо останньої дати подання боржником документів бухгалтерської звітності та податкових декларацій, довідку про наявність у боржника заборгованості перед бюджетом.

10. Державному реєстратору Бердичівської РДА надіслати на адресу господарського суду не пізніше дати судового засідання довідку з ЄДР про внесення відомостей про судове рішення про порушення провадження у справі про банкрутство та витяг з ЄДР згідно запитів.

11 . Головному управлінню статистики в Житомирській області надіслати на адресу господарського суду витяг з ЄДРПОУ про включення Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика" (код ЄДРПОУ 30825186) до цього реєстру.

12. Надіслати запит до Бердичівського міськрайонного суду щодо наявності/відсутності судових рішень або проваджень за позовами працівників Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика" (код ЄДРПОУ 30825186) до боржника про стягнення боргу по заробітній платі, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, моральної шкоди.

13. Надіслати запит до Житомирської філії ДП "Інформаційний центр" стосовно надання витягу з Єдиного державного реєстру щодо наявності/відсутності обтяжень рухомого майна, зареєстрованих за Сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю "Старосолотвинська птахофабрика".

14. Ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство надіслати на адресу ініціюючого кредитора, боржника, ВДВС Бердичівського МРУЮ, Бердичівської ОДПІ, державного реєстратора Бердичівської РДА, відділу з питань банкрутства ГУЮ у Житомирській області, Головного управління статистики у Житомирській області, Бердичівського міськрайонного суду.

15. Уповноваженим представникам заявника та боржника з'явитися у судове засідання.

СуддяОмельян О.С.

Віддрукувати:

1 - у справу,

2 - ініціююч. кредитору ( рекоменд.)

3 - боржнику ( рекоменд. з повідомленням)

4 - відділу з питань банкрутства ГУЮ у Житомирській області

5 - державному реєстратору Бердичівської РДА разом із запитами (рекоменд. з повідомленням)

6 - ВДВС Бердичівського МРУЮ (рекоменд. з повідомленням)

7 - Головне управління статистикик (рек. з повід.)

8 - Бердичівський міськрайонний суд (рекоменд.)

9 - Бердичівська ОДПІ (рекоменд.)

Дата ухвалення рішення17.01.2013
Оприлюднено21.01.2013
Номер документу28685044
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —9/906/63/13-г

Ухвала від 06.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 05.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 19.02.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 28.03.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

Ухвала від 17.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Омельян О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні