Ухвала
від 11.02.2013 по справі 925/189/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

11 лютого 2013 року Справа № 925/189/13-г

Суддя господарського суду Черкаської області Дорошенко М.В., розглянувши матеріали за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Черкасим'ясоагропромсервіс" до державної виконавчої служби України, до приватного підприємства "Спеціалізоване підприємство юстиція", до публічного акціонерного товариства "Альфа-Банк", до товариства з обмеженою відповідальністю "Нова Охорона" та до дочірнього підприємства "Черкаси-Фарма" про визнання прилюдних торгів недійсними.

ВСТАНОВИВ :

Подані позовні матеріали є достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і відкриття провадження у справі.

Позивач у позові вказав третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - реєстраційну службу Черкаського міського управління юстиції Черкаської області та приватного нотаріуса Черкаського міського нотаріального округу Бараненко Ірину Корніївну.

Відповідно до ч. 1 ст. 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Рішення з цього господарського спору дійсно може вплинути на права і обов'язки реєстраційної служби Черкаського міського управління юстиції Черкаської області та приватного нотаріуса Черкаського міського нотаріального округу Бараненко Ірину Корніївну, щодо однієї із сторін, тому реєстраційна служба Черкаського міського управління юстиції Черкаської області та приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Бараненко Ірина Корніївна підлягають залученню до участі у справі як треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.27, 61, 64, 65 ГПК України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду і порушити провадження у справі.

Залучити до участі у справі як третю особу без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - реєстраційну службу Черкаського міського управління юстиції Черкаської області (вул. Благовісна, 170, м. Черкаси, 18001).

Залучити до участі у справі як третю особу без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів - приватного нотаріуса Черкаського міського нотаріального округу Бараненко Ірину Корніївну (вул. Хрещатик, 255, м. Черкаси, 18000).

Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 11:00 "26" лютого 2013 р. в приміщенні господарського суду Черкаської області за адресою: бул.Шевченка, 307, м. Черкаси, 18005.

Визнати явку для участі у засіданні суду представників позивача, відповідачів та третіх осіб обов`язковою.

Зобов`язати відповідачів до дня судового засідання подати до господарського суду відзиви на позов, докази на підтвердження заперечень проти позову.

Суддя М.В. Дорошенко

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення11.02.2013
Оприлюднено11.02.2013
Номер документу29227592
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —925/189/13-г

Ухвала від 20.08.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Євсіков О.O.

Постанова від 10.06.2013

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Мартюк А.І.

Ухвала від 15.05.2013

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Мартюк А.І.

Рішення від 05.04.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

Ухвала від 04.03.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

Ухвала від 11.02.2013

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Дорошенко М.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні