Ухвала
від 25.06.2013 по справі 812/5650/13-а
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

25 червня 2013 року Справа № 812/5650/13-а

Суддя Луганського окружного адміністративного суду Цицюра О.О., перевіривши матеріали за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Кіндерплай» до Департаменту зовнішньоекономічної діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України про зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

21 червня 2013 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов товариства з обмеженою відповідальністю «Кіндерплай» до Департаменту зовнішньоекономічної діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України про зобов'язання вчинити певні дії.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства, підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі не встановлено, у зв'язку з чим , провадження підлягає відкриттю.

Відповідно до ст. 110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи. З цією метою суд може витребувати документи та інші матеріали.

Відповідно до статті 53 Кодексу адміністративного судочинства України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись ст. ст. 6, 53, 104, 105, 106, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Кіндерплай» до Департаменту зовнішньоекономічної діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України про зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до розгляду у відкритому попередньому судовому засіданні на 09 липня 2013 року о 12 год. 00 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: м. Луганськ, вул. Поштова,1.

Попереднє судове засідання буде проведено одноособово суддею Луганського окружного адміністративного суду Цицюрою О.О.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - товариство з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «Лідер Строй-Панель» (91000, м.Луганськ, вул.Лутугінская, 22).

Запропонувати позивачу під час судового засідання надати оригінали документів, що були додані до позовної заяви для огляду.

Відповідачу - суб'єкту владних повноважень - у разі заперечень проти позову надати суду письмові заперечення проти позову та всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішень, з приводу яких подано позов (копії в матеріали справи, оригінали для огляду у судовому засіданні та засвідчення суддею копій письмових доказів), або заяву про визнання адміністративного позову.

Витребувати у відповідача положення про департамент зовнішньоекономічної діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати сторонам разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

Відповідачу разом з ухвалою про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяО.О. Цицюра

Дата ухвалення рішення25.06.2013
Оприлюднено27.06.2013
Номер документу32050528
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/5650/13-а

Ухвала від 19.08.2013

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Сухарьок М.Г.

Ухвала від 30.08.2013

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Сухарьок М.Г.

Ухвала від 19.08.2013

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Сухарьок М.Г.

Постанова від 17.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.О. Цицюра

Ухвала від 09.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.О. Цицюра

Ухвала від 09.07.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.О. Цицюра

Ухвала від 25.06.2013

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

О.О. Цицюра

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні