Ухвала
від 13.06.2013 по справі 122/14962/13-ц
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. СІМФЕРОПОЛЯ

Справа № 122/14962/13-ц

Провадження по справі 2/122/1235/13

У Х В А Л А

13 червня 2013 року м. Сімферополь

Суддя Залізничного районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим Домнікова М.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_2 до Державної організації "Всеукраїнський інформаційно-культурний центр" про надання невикористаної частини відпустки, -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою судді Залізничного районного суду м. Сімферополя Автономної Республіки Крим Воробйовою С.О., від 12.04.2013 року відкрито провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_2 до Державної організації "Всеукраїнський інформаційно-культурний центр" про надання невикористаної частини відпустки. Призначено судове засідання на 25 червня 2013 року 15 год. 00 хвил.

12.06.2013 року у зв'язку з обранням судді Воробйової С.О. до Севастопольського апеляційного адміністративного суду, справу шляхом автоматичного розподілу було передано судді Домніковій М.В.

Керуючись статтями 209, 210 Цивільного процесуального кодексу України, -

У Х В А Л И В:

прийняти справу за позовною заявою ОСОБА_2 до Державної організації "Всеукраїнський інформаційно-культурний центр" про надання невикористаної частини відпустки.

Призначити судове засідання на 25 червня 2013 року о 15-00 год., в кабінеті №5 Залізничного районного суду м. Сімферополя АР Крим за адресою: м. Сімферополь, вул. Хромченка, 6-А.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Домнікова М.В.

Суд інформує сторони, та інших осіб, які беруть участь у справі, про їх права та обов'язки:

Цивільне судочинство здійснюється на засадах змагальності сторін. Сторони, та інші особи, які беруть участь у справі, мають рівні права щодо доказів, їх дослідження та доведення перед судом їх переконливості. Кожна сторона повинна довести ті обставини, на яки вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень. Суд розглядає цивільні справи в межах заявлених ними вимог і на підставі доказів сторін та інших осіб, які беруть участь у справі (ст. 10, 11 ЦПК України).

Особи, які беруть участь у справі, мають право: знайомитися з матеріалами справи, робити з них витяги, знімати копії з документів, долучених до справи, одержувати копії рішень, брати участь у судових засіданнях, подавати докази, брати участь у дослідженні доказів, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, а також свідкам, експертам, спеціалістам, заявляти клопотання та відводи, давати усні та письмові пояснення судові, подавати свої доводи, міркування щодо питань, що виникають під час судового розгляду, і заперечення проти клопотань, доводів та міркувань інших осіб, користуватися правовою допомогою, знайомитися с журналом судового засідання, знімати з нього копії та подавати письмові зауваження з приводу його неправильності чи неповноти, прослуховувати запис фіксування судового засідання технічними засобами, робити з нього копії, подавати письмові зауваження з приводу його неправильності або неповноти, оскаржити рішення і ухвали суду.

Особи, які беруть участь у справі, для підтвердження своїх вимог або заперечень зобов'язані подати усі наявні у них докази до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться - до початку розгляду справи по суті. Докази, подані с порушенням цих вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе що докази подано несвоєчасно з поважних причин. Сторони до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Сторони мають рівні права і обов'язки. Крім того, позивач має право протягом усього часу розгляду страви збільшити або зменшити розмір позовних вимог, відмовитися від позову, а відповідач має право визнати позов повністю або частково. До початку розгляду судом справи по суті позивач має право шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу позову, а відповідач - пред'явити зустрічний позов. Сторони мають право укласти мирову угоду на будь-якій стадії цивільного процесу (ст. 27, 31 ЦПК України).

Суд роз'яснює, що відповідно до ст. 157 ЦПК України суд розглядає справи протягом розумного строку, але не більше двох місяців з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках за клопотанням сторони, з урахуванням особливостей розгляду справи, суд ухвалою може подовжити розгляд справи, але не більш, як на п'ятнадцять днів.

СудЗалізничний районний суд м. Сімферополя
Дата ухвалення рішення13.06.2013
Оприлюднено10.09.2013
Номер документу33241328
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —122/14962/13-ц

Ухвала від 30.09.2013

Цивільне

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим

Макарчук Л. В.

Рішення від 11.11.2013

Цивільне

Апеляційний суд Автономної Республіки Крим

Макарчук Л. В.

Рішення від 04.09.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Домнікова М. В.

Рішення від 04.09.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Домнікова М. В.

Ухвала від 02.09.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Домнікова М. В.

Ухвала від 13.06.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Домнікова М. В.

Ухвала від 24.07.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Домнікова М. В.

Ухвала від 12.04.2013

Цивільне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Воробйова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні