Ухвала
від 31.10.2013 по справі 913/2978/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 91016, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел./факс 55-17-32, inbox@lg.arbitr.gov.ua


УХВАЛА

про порушення провадження у справі

31 жовтня 2013 року Справа № 913/2978/13

Провадження № 30пн-к/913/2978/13

Суддя господарського суду Луганської області Голенко І.П., розглянувши матеріали позовної заяви

ОСОБА_1, м. Луганськ

до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛУГАНСЬК-ІНВЕСТ», с. Чмирівка, Старобільського району Луганської області

про визнання недійсним рішення загальних зборів учасників товариства та змін до статуту товариства відповідача № 4

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 звернувся до господарського суду Луганської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛУГАНСЬК-ІНВЕСТ» про визнання недійсним рішення загальних зборів учасників товариства відповідача, яке оформлено протоколом загальних зборів № 15 від 29.12.2012, та змін до статуту товариства відповідача № 4, зареєстрованих 19.09.2013.

Подані позивачем матеріали є достатніми для прийняття позовної заяви до судового розгляду.

У позовній заяві також зазначені треті особи - ОСОБА_2, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1, код НОМЕР_1, ОСОБА_3, який мешкає за адресою: АДРЕСА_2, код НОМЕР_2, ОСОБА_4, який мешкає за адресою: АДРЕСА_3, код НОМЕР_6, ОСОБА_5, яка мешкає за адресою: АДРЕСА_4, код НОМЕР_3, ОСОБА_6, який мешкає за адресою: АДРЕСА_5, код НОМЕР_4, ОСОБА_7, який мешкає за адресою: АДРЕСА_6, код НОМЕР_5, Державний реєстратор відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, легалізації об'єднань громадян реєстраційної служби Старобільського районного управління юстиції Янголь Інеса Павлівна, адреса: АДРЕСА_7.

Відповідно до приписів ст. 27 Господарського процесуального кодексу України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін, їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора. Якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов'язки осіб, що не є стороною у справі, господарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

За таких обставин, зважаючи на те, що рішення з даного спору може вплинути на права і обов'язки ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_7, суд вважає за необхідне клопотання про залучення третіх осіб задовольнити частково та залучити до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, а саме: ОСОБА_2, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1, код НОМЕР_1, ОСОБА_3, який мешкає за адресою: АДРЕСА_2, код НОМЕР_2, ОСОБА_4, який мешкає за адресою: АДРЕСА_3, код НОМЕР_6, ОСОБА_5, яка мешкає за адресою: АДРЕСА_4, код НОМЕР_3, ОСОБА_6, який мешкає за адресою: АДРЕСА_5, код НОМЕР_4, ОСОБА_7, який мешкає за адресою: АДРЕСА_6, код НОМЕР_5.

Керуючись статтями 27, 61, 64 Господарського процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

1. Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2 . Розгляд справи призначити на 19 листопада 2013 року на 10 год. 20 хв.

3. Залучити до участі у справі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - ОСОБА_2, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1, код НОМЕР_1, ОСОБА_3, який мешкає за адресою: АДРЕСА_2, код НОМЕР_2, ОСОБА_4, який мешкає за адресою: АДРЕСА_3, код НОМЕР_6, ОСОБА_5, яка мешкає за адресою: АДРЕСА_4, код НОМЕР_3, ОСОБА_6, який мешкає за адресою: АДРЕСА_5, код НОМЕР_4, ОСОБА_7, який мешкає за адресою: АДРЕСА_6, код НОМЕР_5.

4. Судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Луганської області за адресою: м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а в кабінеті № 336 /суддя Голенко І.П./.

5. Зобов'язати позивача надати:

- належним чином обґрунтувати, яким саме чином рішення господарського суду з даного спору може вплинути на права та обов'язки Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, легалізації об'єднань громадян реєстраційної служби Старобільського районного управління юстиції Янголь Інеси Павлівни щодо однієї із сторін у справі;

- письмові пояснення на відзив відповідача, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування доводів викладених у поясненнях.

6. Зобов'язати відповідача надати:

- протокол № 15 загальних зборів учасників ТОВ «ЛУГАНСЬК-ІНВЕСТ» від 29.12.2012;

- протокол реєстрації учасників товариства від 29.12.2012;

- документальне підтвердження наявності кворуму;

- докази повідомлення учасника товариства ОСОБА_1 про проведення 29.12.2012 загальних зборів за 30 днів та про порядок денний;

- відзив на позовну заяву з доказами надіслання позивачу, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів;

- статут зі змінами, в тому числі зміни № 4 які зареєстровані 19.09.2013, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, довідку про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (оригінали - до огляду у судовому засіданні, належним чином посвідчені копії - до справи).

7. Зобов'язати третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача надати:

- письмові пояснення на позовну заяву з доказами надіслання позивачу, документальне підтвердження та нормативне обґрунтування викладених у поясненні доводів.

8. Зобов'язати Реєстраційну службу Луганського міського управління юстиції (Луганська область, м. Луганськ, кв. Єрьоменко, 7д, 91000) на день слухання справи подати витяг з Єдиного державного реєстру про реєстрацію ОСОБА_3, АДРЕСА_2, код НОМЕР_2, та ОСОБА_2, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1, код НОМЕР_1, а у разі невнесення підприємств до вказаного реєстру надати письмові відомості щодо знаходження їх в реєстрі, що був створений до утворення ЄДР суб'єктів підприємництва, письмові пояснення щодо скасування державної реєстрації (або припинення юридичної особи).

9. Зобов'язати Реєстраційну службу Старобільського районного управління юстиції (Луганська область, м. Старобільськ, вул. Комунарів, 35, 92700) на день слухання справи подати витяг з Єдиного державного реєстру про реєстрацію:

- Товариства з обмеженою відповідальністю «ЛУГАНСЬК-ІНВЕСТ», с. Чмирівка, Старобільського району Луганської області, вул. Горького, 147, 92740, код 35844109;

- ОСОБА_5, яка мешкає за адресою: АДРЕСА_4, код НОМЕР_3;

- ОСОБА_7, який мешкає за адресою: АДРЕСА_6, код НОМЕР_5, а у разі невнесення підприємств до вказаного реєстру надати письмові відомості щодо знаходження їх в реєстрі, що був створений до утворення ЄДР суб'єктів підприємництва, письмові пояснення щодо скасування державної реєстрації (або припинення юридичної особи).

10. Зобов'язати Реєстраційну службу Новоайдарського районного управління юстиції (Луганська область, смт. Новоайдар, вул. Пролетарська, 2, 93500) на день слухання справи подати витяг з Єдиного державного реєстру про реєстрацію ОСОБА_6, який мешкає за адресою: АДРЕСА_5, код НОМЕР_4 , а у разі невнесення підприємств до вказаного реєстру надати письмові відомості щодо знаходження їх в реєстрі, що був створений до утворення ЄДР суб'єктів підприємництва, письмові пояснення щодо скасування державної реєстрації (або припинення юридичної особи).

11. Зобов'язати Державну реєстраційну службу України (02660, м. Київ, вул. Марини Раскової, 15) на день слухання справи подати витяг з Єдиного державного реєстру про реєстрацію ОСОБА_4, який мешкає за адресою: АДРЕСА_3, код НОМЕР_6, а у разі невнесення підприємств до вказаного реєстру надати письмові відомості щодо знаходження їх в реєстрі, що був створений до утворення ЄДР суб'єктів підприємництва, письмові пояснення щодо скасування державної реєстрації (або припинення юридичної особи).

Суддя І.П. Голенко

Дата ухвалення рішення31.10.2013
Оприлюднено08.11.2013
Номер документу34492803
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —913/2978/13

Ухвала від 11.02.2014

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Рішення від 03.02.2014

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 14.01.2014

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 19.12.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 05.12.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 19.11.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Старкова Г.М.

Ухвала від 31.10.2013

Господарське

Господарський суд Луганської області

Голенко І.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні