Ухвала
від 12.11.2013 по справі 901/2382/13
СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

cpg1251

СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

УХВАЛА

12 листопада 2013 року Справа № 901/2382/13

Севастопольський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючого судді Антонової І.В.,

суддів Заплава Л.М.,

Фенько Т.П.,

розглянувши апеляційну скаргу Кримського республіканського підприємства "Вода Криму"

на рішення господарського суду Автономної Республіки Крим (суддя Калініченко А.А.) від 10 жовтня 2013 року у справі №901/2382/13

за позовом Кримського республіканського підприємства "Вода Криму" (вул. Гурзуфська, 5,Сімферополь,Автономна Республіка Крим,95053)

до державного підприємства "Кримські генеруючі системи" (вул. Монтажна, 1,Сімферополь,95000)

про врегулювання розбіжностей до договору

ВСТАНОВИВ:

Рішенням господарського суду Автономної Республіки Крим від 10 жовтня 2013 року позов задоволено частково.

Визнано укладеним з моменту набрання рішенням господарського суду Автономної Республіки Крим у даній справі законної сили між Кримським республіканським підприємством "Вода Криму" та державним підприємством "Кримські генеруючі системи" договір №141 на водопостачання з комунального водопроводу та відведення стоків (водовідведення) в комунальну каналізацію в редакції, запропонованій Кримським республіканським підприємством "Вода Криму" на наступних умовах:

пункт 3.3 договору викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму";

пункт 4.4 договору - виключити;

пункт 7.2.2 договору викласти в редакції державного підприємства "Кримські генеруючи системи";

в пункті 7.2.3 договору виключити фразу: "работники, и/или служащие, и/или должностные лица, и/или владельцы без предварительного уведомления "Потребителя"; в таком случае работники, и/или служащие, и/или должностные лица, и/или владельцы "Потребителя" выступают в качестве уполномоченного представителя "Потребителя" и осуществляют все действия, связанные с исполнением настоящего договора, от лица "Потребителя".;

абзац 2 пункту 7.4.4 договору викласти в наступній редакції:"В случае выявления работником (работниками) "Производителя" нарушений условий договора и/или действующего законодательства, составляется акт, который подписывается работником (работниками) "Производителя" с одной стороны и уполномоченным представителем "Потребителя" с другой стороны. В случае отказа уполномоченного представителя "Потребителя" от подписания акта, или отсутствия такого представителя, об этом указывается в акте";

друге речення абзацу 2 пункту 8.2 договору - виключити;

стовпчик "Розрахункова площа водозабору" в пункті 8.2. договору - викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму";

абзац 1 пункту 8.3 договору - викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму";

підпункт в) пункту 10.3 договору - виключити;

підпункти з), л) пункту 10.3 договору - викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму";

пункт 11.1.7 договору - викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму";

абзац 3 пункту 12.2 договору - викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму";

пункт 12.3 договору викласти в наступній редакції: " 12.3 В случае не обеспечения "Потребителем" явки ответственного лица "Потребителя" для составления актов, участия в обследовании и отборе сточных вод, что предусмотрено пунктом 7.2.19 этого договору, акты и другие документы подписываются представителями "Производителя" с указанием фамилии представителя абонента, который отказался подписать акт";

підпункт б) пункту 14.2 договору - викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму".

В частині позовних вимог Кримського республіканського підприємства "Вода Криму" про викладення пунктів 4.4, 7.2.2, 7.2.3, абзацу 2 п. 7.4.4, абзацу 2 пункту 8.2, п.п. в) пункту 10.3, п. 12.3 договору №141 на водопостачання з комунального водопроводу та відведення стоків (водовідведення) в комунальну каналізацію в редакції, запропонованої Кримського республіканського підприємства "Вода Криму" у задоволенні позову відмовлено.

В частині позовних вимог Кримського республіканського підприємства "Вода Криму" про врегулювання розбіжностей стосовно пунктів 7.2.7, 7.5.4, щодо доповнення пункту 8.2 договору абзацом 4, 10.6, 11.3, 13.3, 14.1 договору провадження у справі припинено.

Вирішено питання про розподіл судових витрат.

Стверджуючи, що рішення суду першої інстанції не відповідає вимогам закону, Кримське республіканське підприємство "Вода Криму" звернулась до Севастопольського апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, у якій просить рішення господарського суду Автономної Республіки Крим від 10 жовтня 2013 року в частині викладення п.7.2.3 договору в редакції державного підприємства "Кримські генеруючи системи" скасувати та прийняти нове рішення, яким п.7.2.3 договору викласти в редакції Кримського республіканського підприємства "Вода Криму".

Ухвалою Севастопольського апеляційного господарського суду від 11 листопада 2013 року апеляційну скаргу Кримського республіканського підприємства "Вода Криму" прийнято до провадження Cевастопольського апеляційного господарського суду та призначено справу до розгляду.

У резолютивній частині ухвали була допущена описка у зазначенні кількості апеляційних скарг, а саме - замість однієї апеляційної скарги зазначено апеляційні скарги у множині.

Відповідно до частини 1 статті 89 Господарського процесуального кодексу України суддя за заявою сторони або за своєю ініціативою виправляє допущені в рішенні, ухвалі описки чи арифметичні помилки, не зачіпаючи суті рішення.

На підставі наведеного колегія суддів за власною ініціативою вважає за необхідне виправити описку, допущену в резолютивній частині ухвали Севастопольського апеляційного господарського суду від 11 листопада 2013 року щодо кількості апеляційних скарг.

Керуючись статтями 86, 89 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Виправити описку, допущену в резолютивній частині ухвали Севастопольського апеляційного господарського суду від 11 листопада 2013 року, яка стосується кількості апеляційних скарг, а саме - замість апеляційних скарг вказати апеляційну скаргу.

Головуючий суддя І.В. Антонова

Судді Л.М. Заплава

Т.П. Фенько

Розсилка:

1. Кримське республіканське підприємство "Вода Криму" (вул. Гурзуфська, 5,Сімферополь,Автономна Республіка Крим,95053)

2. Державне підприємство "Кримські генеруючі системи" (вул. Монтажна, 1,Сімферополь,95000)

СудСевастопольський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення12.11.2013
Оприлюднено12.11.2013
Номер документу34732586
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —901/2382/13

Ухвала від 17.02.2014

Господарське

Вищий господарський суд України

Саранюк В.I.

Постанова від 10.12.2013

Господарське

Севастопольський апеляційний господарський суд

Антонова Іраїда Володимирівна

Ухвала від 12.11.2013

Господарське

Севастопольський апеляційний господарський суд

Антонова Іраїда Володимирівна

Ухвала від 11.11.2013

Господарське

Севастопольський апеляційний господарський суд

Антонова Іраїда Володимирівна

Рішення від 10.10.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

А.А. Калініченко

Ухвала від 22.07.2013

Господарське

Господарський суд Автономної Республіки Крим

А.А. Калініченко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні