Ухвала
від 19.11.2013 по справі 911/4247/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. С.Петлюри, 16тел. 239-72-81

У Х В А Л А

прийняття заяви про порушення справи про банкрутство

"19" листопада 2013 р. Справа № 911/4247/13

Суддя Антонова В.М. розглянувши матеріали

За заявою Приватного підприємства «Набор»

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Віпскай»

про порушення справи про банкрутство

ВСТАНОВИВ:

До господарського суду Київської області звернулось Приватне підприємство «Набор» (далі - Кредитор) з заявою про порушення справи про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Віпскай» (далі - Боржник) у зв'язку з неспроможністю останнього сплатити заборгованість у розмірі 1 200 275,21 грн., на підставі статей 11 та 12 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Дослідивши заяву Кредитора на дотримання вимог статті 11 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд встановив, що Кредитором заявлено грошові вимоги до Боржника у сумі, що перевищує розмір 300 мінімальних розмірів заробітної плати, які не були задоволені Боржником протягом трьох місяців після встановленого для їх погашення строку та на підтвердження безспірності своїх вимог Кредитором надано рішення господарського суду Київської області від 13.06.2013 року у справі №911/2042/13, наказ господарського суду Київської області від 01.07.2013 року у справі №911/2042/13, постанову Відділу примусового виконання рішень державної виконавчої служби Фастівського міськрайонного управління юстиції від 23.07.2013 року про відкриття виконавчого провадження, постанову Відділу примусового виконання рішень державної виконавчої служби Фастівського міськрайонного управління юстиції про арешт майна боржника та оголошення заборони на його відчуження від 23.07.2013 року.

Таким чином, судом встановлено, що наданих матеріалів достатньо для прийняття заяви Кредитора до розгляду та призначення справи до розгляду у підготовчому засіданні.

18.07.2013 року у відповідь на запит суду від 15.11.2013 року автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України, у справі визначено арбітражного керуючого Павленка Володимира Івановича (ліцензія серії АВ № 600850 від 26.06.2012 року, адреса: м. Київ, вул. Автозаводська, 5 а, кв. 64).

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст. 11, 12, 114 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», суд -

ухвалив:

1. Прийняти заяву про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Віпскай» до розгляду.

2. Проведення підготовчого засідання суду призначити на «05» грудня 2013 р. о 10:40 год. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. Комінтерну, 16, 2 поверх, каб. 222).

3. Зобов'язати арбітражного керуючого Павленка Володимира Івановича до 03 грудня 2013 року надати заяву на участь у справі про банкрутство боржника Товариства з обмеженою відповідальністю «Віпскай» у відповідності до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

4. Зобов'язати Кредитора надати:

- оригінали всіх доданих до заяви документів для огляду в судовому засіданні;

- оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діє Кредитор (установчий договір, статут, положення), Свідоцтво про державну реєстрацію;

- витяги з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про включення Кредитора та Боржника до ЄДР на дату винесення ухвали.

5. Зобов'язати боржника надати:

- оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діє Боржник (установчий договір, статут, положення), Свідоцтво про державну реєстрацію;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про включення Боржника до ЄДР на дату винесення ухвали;

- відзив на заяву про порушення провадження у справі, в якому зазначити відомості про: наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника (заявників); загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), з виплати заробітної плати; наявне у боржника майно, а також про всі рахунки боржника в установах банків та інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків; всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити; проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею та докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності).

6. Письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово завчасно до судового засідання.

7. У разі ненадання витребуваних судом документів, зобов'язати сторін надати обґрунтовані письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності.

8. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з засвідченням печатки цієї організації). В разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом - подати копію наказу, рішення, розпорядження, протоколу тощо або засвідчені належним чином витяги з них про призначення на відповідну посаду.

9. Копію ухвали направити сторонам, органу державної виконавчої служби за місцезнаходженням (місцем проживання) боржника, державному реєстратору за місцезнаходженням (місцем проживання) боржника, арбітражному керуючому Павленку Володимиру Івановичу, Головному управлінню юстиції у Київській області Міністерства юстиції України.

10. Витребувані документи подати через загальний відділ господарського суду Київської області в строк до 03 грудня 2013 року.

Суддя Антонова В.М.

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення19.11.2013
Оприлюднено20.11.2013
Номер документу35335756
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —911/4247/13

Ухвала від 30.07.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Ухвала від 15.07.2015

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Ухвала від 15.10.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Постанова від 08.04.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Ухвала від 20.02.2014

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Ухвала від 19.12.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

Ухвала від 19.11.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Антонова В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні