Ухвала
від 05.12.2013 по справі 916/1005/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

попереднього засідання

"05" грудня 2013 р. Справа № 916/1005/13

За заявою товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" (65098, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, 33 код ЄДРПОУ 30985907)

про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" (65098, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, 33 код ЄДРПОУ 30985907).

Суддя Бахарєв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: не з'явились;

Від боржника: Глушко Г. М. (довіреність);

Розпорядник майна: арбітражний керуючий Ковальчук О. М. (ліцензія, ухвала).

Суть спору: про банкрутство.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" звернулось до суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс", посилаючись на те, що задоволення вимог одного кредитора призведе до неможливості виконання грошових зобов'язань боржника перед іншими кредиторами.

Ухвалою від 16.04.2013р. заяву прийнято до розгляду, призначено до розгляду у підготовчому засіданні суду.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 22.05.2013 р. порушено провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" зобов'язано товариство з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" подати до офіційних друкованих органах оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс".

Об'ява опублікована в газеті "Урядовий кур'єр", N 140, 06.08.2013 р.

Відповідно до п. 1 ст. 23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" конкурсні кредитори за вимогами, які виникли до дня порушення провадження у справі про банкрутство, зобов'язані подати до господарського суду письмові заяви з вимогами до боржника, а також документи, що їх підтверджують, протягом тридцяти днів від дня офіційного оприлюднення оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство.

Протягом тридцяти днів з дня оприлюднення оголошення до господарського суду Одеської області з заявами про визнання кредитором товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" в порядку ст. 23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" звернулась Державна податкова інспекція у Малиновському районі м. Одеси Головного управління Міндоходів в Одеській області з грошовими вимогами до боржника у сумі 507 203, 84 грн.

Відповідно до ст.23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" господарський суд зобов'язаний прийняти заяву кредитора, подану з дотриманням вимог цього Закону та Господарського процесуального кодексу України, про що виноситься ухвала, в якій зазначається дата розгляду заяви.

Боржником та розпорядником майна визнані вимоги кредиторів Державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси Головного управління Міндоходів в Одеській області з грошовими вимогами до боржника у сумі 507 203, 84 грн.

На виконання ухвали господарського суду Одеської області від 22.05.2013р. розпорядником майна боржника надано до господарського суду реєстр вимог кредиторів товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" та клопотання про його затвердження.

Згідно п.8 ст.23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вимоги конкурсних кредиторів, визнані боржником або господарським судом, вносяться розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів.

Відповідно п. 2 ст.25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у попередньому засіданні господарський суд розглядає всі вимоги кредиторів, у тому числі щодо яких були заперечення боржника і які не були внесені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, а також ті, що визнані боржником та внесені розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів, і вирішує питання про його затвердження.

Відповідно ч. 8. п. 3 ст.25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" поточні кредитори з вимогами до боржника, які виникли після порушення провадження у справі про банкрутство, можуть пред'явити такі вимоги після прийняття господарським судом постанови про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. До визнання боржника банкрутом спори боржника з кредиторами, які мають поточні вимоги до боржника, вирішуються шляхом їх розгляду у позовному провадженні господарським судом, у провадженні якого перебуває справа про банкрутство.

Розглянувши в попередньому засіданні матеріали справи, реєстр вимог кредиторів, суд встановив, що реєстр складений у відповідності з Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", вимоги кредиторів, повністю підтверджені матеріалами справи, визнані розпорядником майна та божником, заперечень кредиторів щодо реєстру не має, господарський суд Одеської області затверджує реєстр вимог кредиторів.

Керуючись ст.ст. 23, 25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Затвердити реєстр кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" (65098, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, 33 код ЄДРПОУ 30985907) у розмірах вимог до боржника з вказівкою черговості задоволення вимог:

ІV черга.

- Державна податкова інспекція у Малиновському районі м. Одеси Головного управління Міндоходів в Одеській області з грошовими вимогами до боржника у сумі 507 203, 84 грн.

2. Особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі, згідно п. 4 ст. 23 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

3. Вважати цю ухвалу такою, що є підставою для визначення кількості голосів, які належать кожному конкурсному кредитору під час прийняття рішення на зборах (комітеті) кредиторів, згідно ст. 25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

4. Зобов'язати розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" в строк до 17.12.2013р. організувати проведення зборів кредиторів та засідання комітету кредиторів у відповідності зі ст. 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", на якому вирішити питання відносно подальшого розгляду справи (ліквідація, мирова угода, санація), відповідні протоколи зборів кредиторів та комітету кредиторів надати суду.

5. Призначити підсумкове засіданні суду на 19.12.2013р. о 11:10.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Одеської області у каб. № 546 (тел. 307-980).

6. Зобов'язати розпорядника майна надати:

- докази вжиття заходів для захисту майна боржника, аналіз фінансової та господарської діяльності боржника;

- докази роботи щодо виявлення ознак фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства;

- звіт про свою діяльність;

- пропозиції щодо можливості відновлення платоспроможності боржника.

Копію ухвали направити сторонам, розпоряднику майна, відділу з питань банкрутства головного управління юстиції в Одеській області.

Суддя Бахарєв Б.О.

Дата ухвалення рішення05.12.2013
Оприлюднено13.12.2013

Судовий реєстр по справі —916/1005/13

Ухвала від 12.08.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 24.06.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 10.06.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 15.05.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 20.03.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 06.03.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 13.02.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 19.12.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 05.12.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 21.11.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні