Ухвала
від 15.05.2014 по справі 916/1005/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

"15" травня 2014 р.Справа № 916/1005/13

За заявою товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" (65098, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, 33 код ЄДРПОУ НОМЕР_2)

про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" (65098, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, 33 код ЄДРПОУ НОМЕР_2).

Суддя Бахарєв Б.О.

Представники сторін:

Від кредиторів: не з'явились;

Ліквідатор: не з'явився.

У судовому засіданні присутній арбітражний керуючий Колмикова Т.О.

Суть спору: про банкрутство

Постановою господарського суду Одеської області від 19.12.2013р. визнано товариство з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" банкрутом, відкрито відносно товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" ліквідаційну процедуру, ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" призначено арбітражного керуючого ОСОБА_2 (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого від 28.02.2013р. НОМЕР_4, ідентифікаційний номер НОМЕР_2).

Арбітражний керуючий Ковальчук О.М. звернувся до господарського суду Одеської області з клооптанням про припиненя його повноважень ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс".

Арбітражний керуючий Колмикова Т.О. звернулась до господарського суду Одеської області з заявою про призначення її ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс".

Згідно п. 7 ч. 7 ст. 98 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор) користується усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі має право: подавати до господарського суду заяву про дострокове припинення своїх повноважень.

Ч. 3 ст. 114 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" передбачено, що арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатора) може бути звільнений господарським судом від виконання повноважень розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора за його заявою.

Розглянувши вищезазначенні клопотання арбітражних керуючих та додані до них документи, перевіривши відповідність кандидатури вимогам ст. 114 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", оцінивши навантаження, результати та ефективність роботи та місцезнаходження арбітражного керуючого, суд дійшов висновку про здатність арбітражного керуючого Колмикової Т.О. належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки ліквідатора та про відповідність рішення комітету кредиторів вимогам Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та його правомірність.

Заперечень щодо призначення арбітражного керуючого Колмикової Т.О. ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" не надано.

Враховуючи викладене, суд припиняє повноваження ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" арбітражного керуючого Ковальчука О.М. та призначає ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" арбітражного керуючого Колмикову Т.О.

Державна податкова інспекція у Малиновському р-ні м. Одеси Головного управління Міндоходів в Одеській області звернулась до господарського суду Одеської області з заявою про зупинення провадежння у справі у зв'язку з наявністю ознак фіктивної підприємницької діяльності боржника.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" надано до господарського суду Одеської області заперечення на заяву Державної податкової інспекції у Малиновському р-ні м. Одеси Головного управління Міндоходів в Одеській області щодо зупинення провадження у справі, вважаючи викладені в заяві обставинами необгрунтованими.

Відповідно до ст. 79 Господарського процесуального кодексу України господарський суд має право зупинити провадження у справі за клопотанням сторони, покурора, який бере участь у судовому процесі, або за своєю ініціативою у випадках: призначення господарським судом судової експертизи; надсилання господарським судом матеріалів прокурору або органу досудового розслідування; заміни однієї з сторін її правонаступником.

Приймаючи до уваги, що судом не виявлені обставини, що перешкоджають провадженню у справі про банкрутство, та підстав для зупинення провадження у справі суд відмовляє в задоволенні заяви про зупинення провадження у справі про банркутство Товариство з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс".

Керуючись, ст.ст. 77, 79, 86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1. Припинити повноваження ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" арбітражного керуючого Ковальчука Олега Миколайовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого від 28.02.2013р. НОМЕР_4, ідентифікаційний номер НОМЕР_2).

2. Призначити ліквідатором Товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" арбітражного керуючого Колмикову Тетяну Олександрівну (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого від 08.02.2013р. НОМЕР_3, ідентифікаційний номер НОМЕР_1).

3. В задоволенні заяви Державної податкова інспекція у Малиновському р-ні м. Одеси Головного управління Міндоходів в Одеській області про зупинення провадження у справі - відмовити.

4. Відкласти розгляд справи в засіданні суду на 10.06.2014р. о 10:00.

Засідання суду відбудеться в приміщенні господарського суду Одеської області у каб. № 546 (тел. 307-980).

5 . Зобов'язати ліквідатора надати звіт про проведену роботу.

Явка представників сторін і учасників провадеження у справі обов'язкова.

Примірник ухвали надіслати стронам, учасникам провадження у справі.

Суддя Бахарєв Б.О.

Дата ухвалення рішення15.05.2014
Оприлюднено26.05.2014
Номер документу38781578
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство товариства з обмеженою відповідальністю „Тандем-Сервіс" (65098, м. Одеса, вул. Миколи Боровського, 33 код ЄДРПОУ НОМЕР_2).

Судовий реєстр по справі —916/1005/13

Ухвала від 12.08.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 24.06.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 10.06.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 15.05.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 20.03.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 06.03.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 13.02.2014

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 19.12.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 05.12.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

Ухвала від 21.11.2013

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарєв Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні