Ухвала
від 27.02.2014 по справі 2а-0870/5260/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

27 лютого 2014 року Справа № 2а-0870/5260/11 м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі

головуючого судді Шари І.В.

за участю секретаря судового засідання Пелеха С.І.

представників сторін:

позивача - не з'явився

відповідача - не з'явився

розглянув у відкритому судовому засіданні подання Відділу державної виконавчої

служби Чернігівського районного управління юстиції Запорізької області про видачу

дублікату виконавчого листа у адміністративній справі

за позовом Прокурора Чернігівського району в інтересах держави, в особі Управління

Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області

до Відкритого акціонерного товариства "Чернігівське ремонтно-транспортне

підприємство" про стягнення заборгованості з фактичних витрат на виплату та

доставку пільгових пенсій

ВСТАНОВИВ:

11.07.2011 Прокурор Чернігівського району звернувся до Запорізького окружного адміністративного суду із позовом в інтересах держави, в особі органу, уповноваженого представляти інтереси держави Управління Пенсійного фонду України в Чернігівському районі Запорізької області до Відкритого акціонерного товариства "Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство", в якому просить стягнути з відповідача заборгованість з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 17 781,53 грн.

Постановою Запорізького окружного адміністративного суду від 08.09.2011 року по справі № 2а-0870/5260/11 позов задоволено та стягнуто з відповідача заборгованість з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 17 781,53 грн.

17.01.2013 року позивачем отримано виконавчого листа.

19.02.2013 року державним виконавцем винесено постанову про закінчення виконавчого провадження та виконавчий лист надіслано голові ліквідаційної комісії ВАТ "Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство" Єремейчуку Г.П.

Як встановлено судом з наявного в матеріалах справи пояснення голови ліквідаційної комісії ВАТ "Чернігівське ремонтно-транспортне підприємство" Єремейчука Г.П., адресованого на адресу начальника ВДВС Чернігівського РУЮ, у зв'язку з ремонтом службового приміщення ВАТ "Чернігівське РТП" та переїздом до іншого приміщення, зазначений виконавчий лист було втрачено.

Представник УПФУ в Чернігівському районі Запорізької області у судове засідання не з'явився, клопотанням від 25.02.2014 вх. № 385/07 просить суд розглянути заяву за його відсутності.

Іншій представникі сторін в судове засідання також не з'явились, були належним чином повідомлені про час та місце, про що свідчать наявні в матеріалах справи поштові повідомлення про вручення, причини не явки не зазначили.

Відповідно до ч. 2 ст. 260 КАС України, неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

З огляду на викладене, суд вважає за можливе розглянути заяву за відсутності представників сторін на підставі наявних у справі матеріалів.

Оскільки у судове засідання не з'явились особи, які беруть участь у справі, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу, відповідно до положень ч. 1 ст. 41 КАС України, не здійснювалось.

Розглядаючи заяву представника ВДВС Чернігівського РУЮ, суд виходить з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 260 КАС України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Враховуючи те, що оригінал виконавчого листа у справі № 2а-0870/5260/11 було втрачено під час переїзду ВАТ "Чернігівське РТП" до іншого приміщення, а також наявність до цього часу за відповідачем суми заборгованості стягнутої за рішенням Запорізького окружного адміністративного суду від 08.09.2011 по даній справі, суд вважає за можливе задовольнити заяву державного виконавця та видати у справі дублікат виконавчого листа.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст.41, 160, 165, 260 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Подання Відділу державної виконавчої служби Чернігівського районного управління юстиції Запорізької області про видачу дублікату виконавчого листа - задовольнити.

Видати Відділу державної виконавчої служби Чернігівського районного управління юстиції Запорізької області дублікат виконавчого листа у справі 2а-0870/5260/11 про стягнення заборгованості з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій у сумі 17 781,53 грн

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали (якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то в 5-денний строк з дня отримання цією особою копії ухвали) апеляційної скарги, з подачею її копії відповідно до кількості осіб, які беруть участь у справі.

Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя І.В. Шара

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.02.2014
Оприлюднено25.03.2014
Номер документу37742812
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5260/11

Ухвала від 13.02.2020

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 08.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 30.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Постанова від 08.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 27.02.2014

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Постанова від 08.09.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

Ухвала від 12.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Шара Інна Вячеславівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні