Ухвала
від 01.04.2014 по справі 6/322 ад
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

14

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

01 квітня 2014 року ЛуганськСправа № 6/322 ад

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

Головуючого судді: Широкої К.Ю.,

при секретарі судового засідання: Житній Ю.С.

за участю представників сторін від :

заявника не з'явився,

позивача Хмельовій Ю.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Луганську заяву Державного підприємства "Антрацит" про заміну сторони виконавчого провадження по справі Господарського суду Луганської області №6/322ад за позовом Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Державного підприємства "Антрацит" про стягнення адміністративно-господарських санкцій у розмірі 85 871, 76 грн.,-

ВСТАНОВИВ:

До Луганського окружного адміністративного суду надійшла заяву Державного підприємства "Антрацит" про заміну сторони виконавчого провадження по справі Господарського суду Луганської області №6/322ад за позовом Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Державного підприємства "Антрацит" про стягнення адміністративно-господарських санкцій у розмірі 85 871, 76 грн..

У судове засідання представник заявника не зявився, до початку судового розгляду надав заяву про відкладення розгляду заяви.

У судовому засіданні представниками позивача - Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів заявлено клопотання про зупинення провадження у зв'язку з наданням додаткових доказів по заяві.

Заслухавши представника позивача, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі за наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З огляду на викладене, суд вважає за можливе зупинення провадження по даній справі до 22 квітня 2014 року.

На підставі викладеного, керуючись п.4 ч. 2 ст. 156 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження за заявою Державного підприємства "Антрацит" про заміну сторони виконавчого провадження по справі Господарського суду Луганської області №6/322ад за позовом Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Державного підприємства "Антрацит" про стягнення адміністративно-господарських санкцій у розмірі 85 871, 76 грн. до 22 квітня 2014 року.

Повідомити представників сторін, що наступне судове засідання відбудеться 22 квітня 2014 року у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду: вул. Почтова, м. Луганськ, повер 1, зал судового засідання №8 о 15 годині 30 хвилин.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання через суд першої інстанції апеляційної скарги на ухвалу суду протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Ухвалу, яку було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Якщо суб'єкта владних повноважень, було повідомлено про можливість отримання копії ухвали суду безпосередньо в суді - п'ятиденний строк на апеляційне оскарження ухвали суду обчислюється з наступного дня після закінчення п'ятиденного строку з моменту отримання суб'єктом владних повноважень повідомлення про можливість отримання копії ухвали суду.

Суддя К.Ю. Широка

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.04.2014
Оприлюднено15.04.2014
Номер документу37956910
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —6/322 ад

Ухвала від 23.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 01.04.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 28.03.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

Ухвала від 18.03.2014

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Ю. Широка

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні