Ухвала
від 30.12.2014 по справі 819/2545/14-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у ході розгляду справи

Справа № 819/2545/14-a

30 грудня 2014 р. м. Тернопіль Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі головуючого судді Баранюка А.З., при секретарі судового засідання Хоменко Л.В.

за участю:

представника позивача - Світлика О.М.;

представника відповідача - Снігур В.Ф.;

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Тернополі клопотання про зупинення провадження у справі за позовною заявою Управління Пенсійного фонду України в Тернопільському районі до Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Тернопільського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовною заявою Управління Пенсійного фонду України в Тернопільському районі до Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пенсій призначених на пільгових умовах громадянам ОСОБА_3, ОСОБА_4 та ОСОБА_5

В судовому засіданні представник відповідача подала клопотання про зупинення провадження у справі до набрання законної сили рішенням Зборівського районного суду у справі № 599/486/14-а.

Представник позивача при вирішенні клопотання поклався на думку суду.

Судом встановлено, що ухвалою судді Зборівського районного суду Тернопільської області від 29 грудня 2014 року відкрито провадження у справ № 599/486/14-а за заявою Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Зборівського районного суду Тернопільської області у справі № 599/486/14-а за позовом ОСОБА_3 до Управління Пенсійного фонду в Зборівському районі про призначення пенсії на пільгових умовах.

Відповідно до п.3 ч.1 ст. 156 КАС України суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду цієї справи до вирішення іншої справи, що розглядається в порядку конституційного, адміністративного, цивільного, господарського чи кримінального судочинства, - до набрання законної сили судовим рішенням в іншій справі.

Враховуючи те, що справу за позовом Управління Пенсійного фонду України в Тернопільському районі до Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пенсій призначених на пільгових умовах неможливо розглянути до вирішення справи за заявою Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про перегляд за нововиявленими обставинами постанови Зборівського районного суду Тернопільської області у справі № 599/486/14-а, керуючись п.3 ч.1 ст. 156 КАС України суд, -

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження у справі № 819/2545/14а за позовною заявою Управління Пенсійного фонду України в Тернопільському районі до Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про стягнення заборгованості до набрання законної сили рішенням Зборівського районного суду Тернопільської області у справі № 599/486/14-а за заявою Товариства з додатковою відповідальністю "Будівельні матеріали" про перегляд постанови суду у цій справі за нововиявленими обставинами.

Ухвала суду може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд шляхом подачі в 5-ти денний строк з дня постановлення ухвали апеляційної скарги у порядку передбаченому ст.ст.184-187 КАС України.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Головуючий суддя Баранюк А.З.

копія вірна

Суддя Баранюк А.З.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.12.2014
Оприлюднено31.12.2014
Номер документу42035048
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/2545/14-а

Ухвала від 22.06.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Гуляк Василь Васильович

Ухвала від 22.06.2016

Адміністративне

Львівський апеляційний адміністративний суд

Гуляк Василь Васильович

Постанова від 19.10.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

Ухвала від 05.10.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

Ухвала від 24.09.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк А.З.

Ухвала від 30.12.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк А.З.

Ухвала від 04.11.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баранюк А.З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні