Ухвала
від 30.01.2015 по справі 824/3186/14-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

cpg1251

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про зупинення провадження у справі

30 січня 2015 р. м. Чернівці Справа № 824/3186/14-а

Чернівецький окружний адміністративний суд у складі колегії суддів:

головуючого судді Брезіної Т.М.,

суддів Маренича І.В.,

Спіжавки Г.Г.

за участю:

секретаря судового засідання Хміля С.Р.,

представника позивача Єленюк О.В.,

представника відповідача Котелко Р.Я.,

представника третьої особи Бойди Г.В.,

представника третьої особи Польового В.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання сторін про зупинення провадження у справі за позовом першого заступника прокурора Чернівецької області до Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Кіцманської райдержадміністрації, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору Кіцманська районна державна адміністрація Чернівецької області та ТОВ "Драчинецьке - 1" про скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки,-

В С Т А Н О В И В:

В судовому засіданні представник відповідача та представники третіх осіб надали суду письмові клопотання про зупинення провадження по справі, у зв'язку із необхідністю зобов'язати позивача надати сторонам уточнений адміністративний позов, наданий суду на виконання ухвали Чернівецького окружного адміністративного суду про залишення позовної заяви без руху від 25.11.2014 р.

Представник позивача проти заявленого клопотання не заперечував.

Заслухавши пояснення сторін, перевіривши матеріали справи, суд вважає, що заявлене представниками сторін клопотання про зобов'язання позивача надати сторонам уточнений адміністративний позов та зупинення провадження слід задовольнити, виходячи з наступного.

У відповідності до положень ч.3 ст. 49 КАС України особи, які беруть участь у справі, мають, зокрема, право: знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання; давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; подавати докази, брати участь у дослідженні доказів.

В судовому засіданні представник відповідача та представники третіх осіб заявили клопотання про те, щоб зобов'язати представника прокуратури надати уточнений адміністративний позов та всі додатки, подані до суду на виконання ухвали Чернівецького окружного адміністративного суду від 25.11.2014 року про залишення позову без руху, і надати час ознайомитись із ними. У зв'язку із цим, суд вважає, що право сторін на дослідження доказів та подання заперечень на адміністративний позов не може бути порушеним, а тому клопотання слід задовольнити, провадження по справі зупинити та зобов'язати позивача надати сторонам матеріали направлені прокуратурою Чернівецької області на виконання ухвали Чернівецького окружного адміністративного суду.

Відповідно до п.4 ч. 2 ст. 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

На підставі наведеного та керуючись статтями 156, 158-159, 160, 165, 167 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Клопотання представника відповідача та представників третіх осіб про зупинення провадження у справі задовольнити.

2. Зобов`язати позивача надати відповідачу та третім особам в адміністративній справі матеріали від 09.12.14 року №05/1-1151-14 направлені до суду на виконання ухвали Чернівецького окружного адміністративного суду від 21.11.2014 року про залишення адміністративного позову без руху.

3. Зупинити провадження по справі для надання позивачем уточнених матеріалів з додатками і ознайомлення із ними відповідача та третіх осіб до 13 березня 2015 р. 11:00.

У відповідності до ст.ст. 185, 186 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала може бути оскаржена повністю або частково в апеляційному порядку. Апеляційна скарга на ухвалу подається до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Чернівецький окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня її проголошення. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Згідно статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала суду першої інстанції, якщо інше не встановлено цим Кодексом, набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого цим Кодексом, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Головуючий Т.М. Брезіна

Судді І.В. Маренич

Г.Г.Спіжавка

Ухвалу в повному обсязі складено 02 лютого 2015 р.

Дата ухвалення рішення30.01.2015
Оприлюднено05.02.2015
Номер документу42522031
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —824/3186/14-а

Ухвала від 14.06.2016

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Залімський І. Г.

Ухвала від 01.06.2016

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Залімський І. Г.

Ухвала від 01.06.2016

Адміністративне

Вінницький апеляційний адміністративний суд

Залімський І. Г.

Ухвала від 12.01.2016

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 05.06.2015

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 30.01.2015

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 12.12.2014

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

Ухвала від 25.11.2014

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Брезіна Тетяна Миколаївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні