Ухвала
від 10.02.2015 по справі 7/97-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, тел. (0412) 48-16-20,

E-mail: inbox@zt.arbitr.gov.ua, http://zt.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

Від "10" лютого 2015 р. Справа № 7/97-Б

За заявою Управління Пенсійного фонду України в м.Новоград - Волинський та Новоград-Волинському районі (м.Новоград-Волинський)

До боржника Колективного підприємства "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця, Новоград-Волинський район, Житомирська область)

про визнання банкрутом

Суддя Костриця О.О.

В засіданні суду прийняли участь:

від кредиторів: не з'явились

від боржника: не з'явилися

В провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа №7/97-Б про банкрутство Колективного підприємства "Городницький фарфоровий завод", порушена за правилами ст.ст. 8,11-13 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Постановою від 19.01.2012р. господарський суд визнав банкрутом Колективне підприємство "Городницький фарфоровий завод".

Ухвалою суду від 20.01.2015р. було відкладено розгляд справи, зобов'язано ліквідатора боржника вчинити певні дії по справі.

20.01.2015р. на адресу суду від арбітражного керуючого Чичви О.С. надійшов звіт ліквідатора КП "Городницький фарфоровий завод" про проведену роботу, з підтверджуючими документами.

Також, 20.01.2015р. на адресу суду від голови комітету кредиторів боржника - представника ПАТ КБ "ПриватБанк" надійшло клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури боржника та строку повноважень ліквідатора Чичви О.С. на три місяці.

Представники кредиторів та ліквідатор боржника в судове засідання не з'явились.

В засіданні суду було розглянуто звіт ліквідатора боржника.

Ліквідатор боржника вимоги ухвали суду від 20.01.2015р. виконав частково.

В судовому засіданні розглядалось клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури боржника та строку повноважень ліквідатора Чичви О.С. на три місяці.

В звіті про проведену роботу, ліквідатор боржника, підтримав клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури боржника.

Відповідно до протоколу засідання комітету кредиторів №9 від 26.12.2014р., присутніми членами комітету кредиторів було вирішено продовжити строк ліквідаційної процедури боржника та строк повноважень ліквідатора Чичви О.С. на 3 місяці.

Відповідне клопотання було подано представником ПАТ КБ "ПриватБанк" (кредитором по справі).

Господарський суд розглянувши вищезазначене клопотання про продовження процедури ліквідації, прийшов до висновку його задовольнити та продовжити строк ліквідаційної процедури на три місяці, тобто з 19.01.2015р. по 19.04.2015р. включно.

В свою чергу, у ч.3 ст.24 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" зазначено, що ліквідатор виконує свої повноваження до завершення ліквідаційної процедури в порядку, встановленому цим законом та іншими нормативно - правовими актами.

Таким чином, зміст ч.2 ст.22 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" у взаємозв'язку, взаємозумовленості та взаємозалежності із ч.3 ст.24 цього Закону чітко і недвозначно вказує на те, що ліквідатор боржника здійснює свої повноваження в межах строку процедури ліквідації.

Відповідно, чинність повноважень ліквідатора та строк процедури ліквідації поняття взаємопов'язані, взаємозумовлені та взаємозалежні.

Тому, з врахуванням конкретних обставин цієї справи, з метою недопущення правової невизначеності для учасників провадження у справі про банкрутство, третіх осіб, на права та обов'язки яких впливають чи можуть вплинути судові рішення у справі у про банкрутство чи інші обставини, пов'язані з банкрутством боржника, господарський суд прийшов до висновку продовжити повноваження ліквідатора Чичви О.С. на строк три місяці з 19.01.2015р. по 19.04.2015р. включно.

Враховуючи вищевикладене, та з метою витребування додаткових доказів по справ, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст.77,86 ГПК України, ст.ст. 22-25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Проміжний звіт ліквідатора взяти до відома.

2. Задовольнити клопотання голови комітету кредиторів боржника - представника ПАТ КБ "ПриватБанк" про продовження строку ліквідаційної процедури боржника та строку повноважень ліквідатора Чичви О.С. на три місяці.

3. Продовжити строк ліквідаційної процедури банкрута КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) на три місяці з 19.01.2015р. по 19.04.2015р. включно.

4. Продовжити строк повноважень ліквідатора КП "Городницький фарфоровий завод" (смт.Городниця Новоград-Волинського району) Чичви Олега Сергійовича на три місяці з 19.01.2015р. по 19.04.2014р. включно.

5. Відкласти розгляд справи.

6. Призначити наступне засідання суду на "24" березня 2015 р. о 11:00 у приміщенні господарського суду Житомирської області, каб. №407.

7. Зобов'язати ліквідатора Чичву О.С.:

- надати звіт за наступний проміжний період, підтверджений документально, погоджений з комітетом кредиторів та оформлений протоколом;

- повідомити про результати розшуку правоохоронними органами транспортних засобів, які зареєстровані за боржником (станом на день розгляду справи);

- повідомити про вчинені дії стосовно реалізації правомочностей учасника (засновника) ДП "Фарфор" КП "Городницький фарфоровий завод";

- надати приведений реєстр вимог кредиторів у відповідність до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", зокрема, шляхом включення до нього кредиторів вимоги яких були визнані судом та внесення змін у частині зміни назви кредиторів;

- надати технічну документацію на об'єкт зазначений в довідці КП "Новоград-Волинське МБТІ" №2518 від 12.09.2012р. - будинок (незавершене будівництво), розташований за адресою: вул. Нове життя, 12, смт. Городниця;

- надати докази в підтвердження сплати судових витрат (за звернення кредиторів до суду з конкурсними та поточними вимогами), включених до першої черги реєстру вимог кредиторів боржника (оригінали для огляду, копії до справи);

- повідомляти комітет кредиторів та суд щодо надходження та витрачання коштів у ході проведення ліквідаційної процедури, а також, підготовки до реалізації та реалізації майна банкрута та залучення третіх осіб щодо забезпечення проведення ліквідаційної процедури;

- надати докази на підтвердження вчинення дій щодо земельної ділянки, яка перебуває у користуванні боржника 3,0739 га;

- надати докази на підтвердження вчинення дій щодо з'ясування місцезнаходження транспортних засобів, зареєстрованих за боржником та майна забезпеченого під кредиторську заборгованість, шляхом направлення відповідних листів (вимог, запитів) до колишнього керівника боржника Похтиля В.В.;

- надати інформацію про результати розгляду заяви ліквідатора правоохоронними органами відносно Похтиля В.В.

8. Комітету кредиторів боржника щомісячно проводити засідання комітету кредиторів боржника, з метою контролю за діяльністю ліквідатора та прийняття рішень у відповідності до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Попередити ліквідатора, що невиконання або неналежне виконання обов'язків, покладених на арбітражного керуючого може бути підставою для його усунення від виконання обов'язків.

Звернути увагу ліквідатора, що право оплати послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого виникає після встановлення розміру оплати послуг ліквідатора комітетом кредиторів, а також затвердження відповідного розміру оплати послуг господарським судом та в подальшому затвердження комітетом кредиторів та ухвалою господарського суду звітів про оплату послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого.

В засідання суду викликати уповноважених представників кредиторів боржника та ліквідатора Чичву О.С.

Ухвала господарського суду набирає законної сили у встановленому Законом порядку.

У зв'язку із запровадженням автоматизованої системи документообігу у господарському суді будь-які заяви та клопотання у письмовому вигляді повинні бути зареєстровані в канцелярії суду до початку судового засідання.

Суддя Костриця О.О.

1 - в справу

2- ПАТ КБ Приватбанк на адресу філії Житом. Рег. Управління ПАТ КБ "Приватбанк" (10012, м. Житомир, вул. Гоголівська, 4)

3 - Новоград-Волинській ОДПІ

4- ВВД ФСС НВВ ПЗ в м.Нов-Вол.

5- Нов-Вол. МЦЗ

6- УПФУ в м.Новоград-Волин. та Нов-Вол. р-ні

7- Чичві О.С. - ліквідатору (51600, Дніпропетровська область, м.Верхньодніпровськ, вул.Титова,12/40)(реком.з повідомл.)

СудГосподарський суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення10.02.2015
Оприлюднено11.02.2015
Номер документу42630897
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/97-б

Ухвала від 29.02.2016

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 23.10.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 20.10.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 19.04.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 22.06.2010

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Машевська О.П.

Ухвала від 18.01.2013

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 09.07.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 16.04.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 10.02.2015

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 16.10.2014

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні