Ухвала
від 20.07.2006 по справі 3/170-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

3/170-06

  

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

20.07.06           Справа №3/170-06.

За позовом Фізичної особи – підприємця Осипенко Ірини Володимирівни, м. Шостка

до відповідача  Товариства з обмеженою відповідальністю „Торговий ряд”, м. Шостка

Про припинення дій            

                                                                                                         СУДДЯ   ЛЕВЧЕНКО П. І.

представники:

позивача     Дроздов В. К., Осипенко В. М.

від  відповідача   Сапон Г. М.

Суть спору: позивач просить зобов'язати відповідача припинити дії, які порушують право власності (володіння, користування і розпоряджання) підприємця Осипенко Ірини Володимирівни в користуванні торговими секціями з продажу товарів на ринку ТОВ „Торговий ряд” в м. Шостка по вул. К. Маркса, 16; зобов'язати відповідача не чинити перешкод в здійснені підприємницької діяльності з продажу товарів на ринку ТОВ „Торговий ряд” в м. Шостка по вул. К. Маркса, 16 в торгових секціях, які є власністю підприємця Осипенко Ірини Володимирівни; покласти на відповідача витрати по сплаті держмита, а також витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

Позивач подав суду відзив на зустрічну позовну заяву,  в якому зазначив, що зустрічна позовна заява не відповідає вимогам ст. ст. 54, 56, 57 ГПК України, в ній не зазначені докази, що підтверджують позов, відповідач не надіслав позивачеві документів в обґрунтування зустрічних позовних вимог. Позивач просить суд зобов'язати відповідача надати суду відомості про продаж торгових секцій третім особам за період з липня 2002р. до липня 2003р. та документи в обґрунтування зустрічного позову.

Розглянувши матеріали справи та заслухавши пояснення представників сторін, господарський суд встановив:

Розгляд справи має бути відкладено з метою зобов'язання відповідача надати (надіслати) позивачеві копії документів, відсутніх у позивача, в обґрунтування зустрічних позовних вимог, зокрема, копій кредитного договору та додаткових угод до нього, копій договору застави та  додаткових угод до нього, копії описів майна, що передавалось в заставу банку за договором застави та додатковою угодою до нього, копію витягу з реєстру застав тощо.

Тому, керуючись ст. ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд –

УХВАЛИВ :

1.          Розгляд справи відкласти, призначивши її слухання на 11 год. 00 хв. 31.07.2006р. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Сумської області: м. Суми, просп. Шевченко 18/11, кабінет № 310.

2.          Зобов'язати відповідача негайно надіслати (вручити) позивачеві копії кредитного договору та додаткових угод до нього, копій договору застави та  додаткових угод до нього, копії описів майна, що передавалось в заставу банку за договором застави та додатковою угодою до нього, копію витягу з реєстру застав тощо.

3.          Зобов'язати позивача надати суду відзив на зустрічну позовну заяву по суті заявлених зустрічних позовних вимог.

4.          Копію даної ухвали надіслати сторонам у справі.

СУДДЯ                                                                                                               П. І. ЛЕВЧЕНКО

     

 

                    

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення20.07.2006
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу43370
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/170-06

Рішення від 24.10.2006

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Янковська І.Є.

Рішення від 31.07.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Левченко П.І.

Ухвала від 20.07.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Левченко П.І.

Ухвала від 06.06.2006

Господарське

Господарський суд Сумської області

Левченко П.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні