Ухвала
від 03.10.2014 по справі 826/12978/14
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1 У Х В А Л А

про витребування доказів в адміністративній справі

03 жовтня 2014 року справа №826/12978/14

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Кузьменка В.А., суддів Катющенка В.П., Саніна Б.В., за участю секретаря Калужського Д.О. та представників:

позивача : не з'явились;

відповідача 1: Гришиної Н.В.

відповідача 2: не з'явились;

третьої особи 1: не з'явились;

третьої особи 2: Мельник І.М.

розглянувши в судовому засіданні питання про витребування доказів в адміністративній справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "ПРАЙМ КАПІТАЛ ГРУП" до треті особи 1. Державної реєстраційної служби України 2. Державного реєстратора Державної реєстраційної служби України Корюк Тетяни Василівни 1. Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлоінбуд" 2. Товариство з обмеженою відповідальністю "Віста-Комфорт" провизнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії В С Т А Н О В И В :

Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРАЙМ КАПІТАЛ ГРУП" (далі по тексту - позивач, ТОВ "ПРАЙМ КАПІТАЛ ГРУП") звернулось до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Державної реєстраційної служби України (далі по тексту - відповідач 1) та Державного реєстратора Державної реєстраційної служби України Корюк Тетяни Василівни (далі по тексту - відповідач 2, Державний реєстратор), за участю третіх осіб - Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлоінбуд" (далі по тексту - третя особа 1, ТОВ "Житлоінбуд") та Товариство з обмеженою відповідальністю "Віста-Комфорт" (далі по тексту - третя особа 2, ТОВ "Віста-Комфорт"), в якому просить: 1) визнати протиправним та скасувати рішення Державного реєстратора від 30 серпня 2013 року під індексним №5451898 про реєстрацію права приватної власності за ТОВ "Житлоінбуд" на об'єкт незавершеного будівництва, що розташований за адресою: АДРЕСА_1; 2) зобов'язати відповідача 1 вчинити дії щодо внесення запису до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію прав та їх обтяжень про скасування державної реєстрації права власності на об'єкт незавершеного будівництва, що розташований за адресою: АДРЕСА_1.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 04 вересня 2014 року відкрито провадження в адміністративній справі №826/12978/14, закінчено підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду.

В судовому засіданні 02 жовтня 2014 року суд дійшов висновку про необхідність витребування доказів, виходячи з наступного.

За повідомленням відповідача 1 матеріали реєстраційної справи щодо об'єкта нерухомого майна: (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна НОМЕР_1) об'єкт незавершеного будівництва за адресою: АДРЕСА_1, та документи, що стали підставою для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 30 серпня 2013 року індексний номер: НОМЕР_2 знаходяться в Реєстраційній службі Києво-Святошинського районного управління юстиції у Київській області.

Відповідно до частини другої статті 69 Кодексу адміністративного судочинства України докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Враховуючи вищевикладене, з метою всебічного та об'єктивного розгляду справи, Окружний адміністративний суд міста Києва зобов'язує Реєстраційну службу Києво-Святошинського районного управління юстиції у Київській області невідкладно надати суду належним чином засвідчені копії документів, що стали підставою для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 30 серпня 2013 року індексний номер: НОМЕР_2; витяг з Державного реєстру прав та матеріали реєстраційної справи щодо об'єкта нерухомого майна: (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна НОМЕР_1) об'єкт незавершеного будівництва за адресою: АДРЕСА_1.

На підставі викладеного, частини другої статті 69, статей 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1 . Зобов'язати Реєстраційну службу Києво-Святошинського районного управління юстиції у Київській області невідкладно надати суду належним чином засвідчені копії документів, що стали підставою для прийняття рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень від 30 серпня 2013 року індексний номер: НОМЕР_2; витяг з Державного реєстру прав та матеріали реєстраційної справи щодо об'єкта нерухомого майна: (реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна НОМЕР_1) об'єкт незавершеного будівництва за адресою: АДРЕСА_1.

2 . Попередити Реєстраційну службу Києво-Святошинського районного управління юстиції у Київській області про можливість застосування заходів, передбачених статтею 166 Кодексу адміністративного судочинства України та статтею 185 3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у разі невиконання вимог суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий В.А. Кузьменко

Судді В.П. Катющенко

Б.В. Санін

Дата ухвалення рішення03.10.2014
Оприлюднено21.04.2015
Номер документу43591062
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/12978/14

Ухвала від 22.04.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Чалий С.Я.

Ухвала від 06.04.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Чалий С.Я.

Ухвала від 03.10.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 04.02.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Чалий С.Я.

Постанова від 18.12.2014

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бабенко К.А

Ухвала від 02.12.2014

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бабенко К.А

Ухвала від 21.11.2014

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бабенко К.А

Постанова від 20.10.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 04.09.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні