Ухвала
від 17.04.2015 по справі 522/7918/15-а
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

17.04.2015

Провадження №2-а/522/373/15

Справа №522/7918/15-а

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та призначення справи до розгляду

17 квітня 2015 року суддя Приморського районного суду м. Одеси Шликов С.П., ознайомившись з адміністративним позовом Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодь демократичного альянсу» до ОСОБА_1 архітектури і містобудування Одеської міської ради, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Аль - Карім», Міністерство культури України, Міністерство оборони України про визнання протиправними дій суб'єкта владних повноважень, визнання протиправними та скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача ОСОБА_1 архітектури і містобудування Одеської міської ради, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Аль - Карім», Міністерство культури України, Міністерство оборони України про визнання протиправними дій суб'єкта владних повноважень, визнання протиправними та скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Позовна заява підсудна даному суду, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність. Позовна заява відповідає вимогам ст. 106 КАС України. Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства. Підстав для повернення позовної заяви особі, яка її подала, а також для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі не має.

Вважаю, що підготовка справи до судового розгляду закінчена, у зв'язку з чим вона може бути призначена до судового розгляду.

Керуючись ст. 107, 110, 111 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за адміністративним позовом Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодь демократичного альянсу» до ОСОБА_1 архітектури і містобудування Одеської міської ради, треті особи: Товариство з обмеженою відповідальністю «Аль - Карім», Міністерство культури України, Міністерство оборони України про визнання протиправними дій суб'єкта владних повноважень, визнання протиправними та скасування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Призначити по справі судове засідання на 27 квітня 2015 року о 15 годині 30 хвилин в приміщенні суду.

В разі заперечення проти позову зобов'язати відповідача надати у строк до 27 квітня 2015 року всі матеріали, що були або мали були взяті відповідачем до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущені бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Роз'яснити сторонам, що згідно ст.. 71 КАС України кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення. В адміністративних справа про протиправність рішень, дій чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він не заперечує проти адміністративного позову. Суб'єкт владних повноважень повинен подати до суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. Якщо особа, яка бере участь у справі, без поважних причин не надасть докази на пропозицію суду для підтвердження обставин, на які вона посилається, суду вирішує справу на основі наявних доказів.

Явка представників сторін у судове засідання є обов'язковою.

Адміністративна справа розглядатиметься Приморським районним судом м. Одеси суддею Шликовим Сергієм Петровичем одноособово.

Адміністративний позов з додатками направити відповідачу.

Інформація про права та обов'язки сторін та інших осіб, які беруть участь у справі передбачені статтями 49, 51, 54 Кодексу адміністративного судочинства України зазначені в додатку до ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення17.04.2015
Оприлюднено24.04.2015
Номер документу43671729
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —522/7918/15-а

Ухвала від 11.05.2017

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Ільченко Н. А.

Постанова від 11.05.2017

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Ільченко Н. А.

Ухвала від 21.10.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Ільченко Н. А.

Ухвала від 06.07.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Горбатюк С.А.

Ухвала від 10.06.2015

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Романішин В.Л.

Ухвала від 21.05.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Шликов С. П.

Ухвала від 17.04.2015

Адміністративне

Приморський районний суд м.Одеси

Шликов С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні