Ухвала
від 23.12.2013 по справі 2а-2474/08/1770
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

Справа №2а-2474/08/1770

23 грудня 2013 р.м. Рівне Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді Махаринця Д. Є. за участю секретаря судового засідання Мельничук О.А. та сторін і інших осіб, які беруть участь у справі:

позивача: ОСОБА_1,

відповідача: представник не прибув, третьої особи: не прибув,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання позивача про витребування доказів у адміністративній справі за позовом

ОСОБА_1 до Головного управління Міндоходів у Львівській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Городоцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Львівській області про стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Міндоходів у Львівській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Городоцька об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Львівській області про стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди.

У ході судового розгляду справи позивачем заявлено клопотання про витребування у відповідача додаткових доказів.

Представники відповідача, та третої особи відповідача у судове засідання не прибули, про причини неприбуття суд не повідомили, про дату, час і місце судового розгляду повідомлені належним чином

Суд вважає за необхідне клопотання позивача задовольнити з огляду на наступне.

За таких обставин, для повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи суд вважає за необхідне витребувати додаткові докази у Городоцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області

Відповідно до ч.1 ст.69 КАС України доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.

Згідно з ч.2 ст.69 КАС України докази надають суду особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Частиною 3 статті 79 КАС України передбачено, що письмові докази, які витребовує суд, надсилаються безпосередньо до адміністративного суду.

Керуючись ст.ст.69, 79, 165 КАС України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання позивача задовольнити.

Витребувати у Городоцької об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області у строк до "16" січня 2014 р. додаткові докази, а саме: накази керівників органів внутрішніх справ та графіки нарядів чергувань, затверджені керівниками органів внутрішніх справ стосовно залучення позивача до роботи у надурочний час, кількість відпрацьованого позивачем надурочного часу, грошовий атестат ОСОБА_1, довідку про середній заробіток ОСОБА_1 відповідно до Постанови КМУ від 8 "лютого 1995 р. N100 Про затвердження Порядку обчислення середньої заробітної плати за час роботи у податковому органі".

Оголосити перерву в судовому засіданні з розгляду адміністративної справи №2а-2474/08/1770 до 11.00год. 16 січня 2014 року.

Судове засідання відбудеться в приміщенні Рівненського окружного адміністративного суду за адресою: 33028, м.Рівне, вул.16 Липня, 87.

Копію ухвали, повістки-виклики та інформацію про процесуальні права і обов'язки надіслати Городоцькій об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області (м.Городок, м-н.Гайдамаків, 24, Львівська область) для виконання.

Ухвала остаточна і оскарженню не підлягає.

Суддя Махаринець Д. Є.

Дата ухвалення рішення23.12.2013
Оприлюднено03.06.2015
Номер документу44454442
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —2а-2474/08/1770

Ухвала від 28.11.2014

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Моніч Б.С.

Ухвала від 14.09.2012

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Зарудяна Л.О.

Ухвала від 22.05.2014

Адміністративне

Житомирський апеляційний адміністративний суд

Кузьменко Л.В.

Ухвала від 26.01.2012

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

Ухвала від 06.01.2012

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

Постанова від 06.03.2014

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Махаринець Д. Є.

Ухвала від 16.01.2014

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Махаринець Д. Є.

Ухвала від 23.12.2013

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Махаринець Д. Є.

Ухвала від 22.10.2012

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

Ухвала від 16.10.2012

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Щербаков В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні