Ухвала
від 16.07.2015 по справі 369/1309/15-ц
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/1309/15-ц

Провадження № 2/369/1129/15

УХВАЛА

Іменем України

16.07.2015 року Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі головуючої судді Медвідь Н.О.

при секретарі Остролуцькій Ю.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3 про виділ в натурі житлового будинку і земельної ділянки, -

В С Т А Н О В И В:

В судовому засіданні представник позивача заявила клопотанняпро витребування доказів шляхом витребування від Реєстраційної служби Києво-Святошинського РУЮ ін формаційну довідку з державного реєстру речових прав на нерухоме майно відносно зе мельної ділянки, розташованої за адресою: Київська область, Києво-Святошинський ра йон, с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова,15, що належить на праві власності ОСОБА_3; з Управління Держземагентства у Києво-Святошинського районі завірену копію державного акту на право власності на земельну ділянку, розташовану в с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова, 15, Києво-Свя- тошинського району Київської області, виданого на ім’я ОСОБА_3; з Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району завірену копію рішення про виділення ОСОБА_3

у приватну власність земельної ділянки, що розташована в с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова, 15, Києво-Святошинського району Київської області та копію державного акту на право власності, виданого на ім’я ОСОБА_3 на цю земельну ділянку та зобов’язати ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 виготовити кадастровий план на належні їм земельні діля нки, розташовані за адресою: с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова, 15, Києво-Свято шинського району Київської області, оскільки у позивача відсутня можливість отримання зазначених даних самостійно .

Суд, вислухавши осіб, які приймають участь у розгляді справи, вивчивши матеріали справи, клопотання про витребування доказів задовольняє.

Згідно ч.2 ст. 133 ЦПК України способами забезпечення доказів є, зокрема, витребування доказів.

Відповідно до ст.. 134 ЦПК України у заяві про забезпечення доказів повинні бути зазначені: докази, які необхідно забезпечити, обставини, які свідчать про те, що подання потрібних доказів може стати неможливим або ускладненим, а також справа, для якої потрібні ці докази або з якою метою потрібно їх забезпечити.

Згідно ст. 137 ЦПК України, клопотання про витребування доказів має бути подано до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Виходячи з вищенаведеного, керуючись ст.ст. 133-137 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Витребувати від Реєстраційної служби Києво-Святошинського районного управління юстиції (08130, с. Петропавлівська Борщагівка, вул.Ярослава Мудрого, 1а), ін формаційну довідку з державного реєстру речових прав на нерухоме майно відносно зе мельної ділянки, розташованої за адресою: Київська область, Києво-Святошинський ра йон, с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова,15, що належить на праві власності ОСОБА_3.

Витребувати з Управління Держземагентства у Києво-Святошинського районі (03170, м. Київ, вул. Янтарна, 12), завірену копію Державного акту на право власності на земельну ділянку, розташовану в с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова, 15, Києво-Свя- тошинського району Київської області, виданого на ім’я ОСОБА_3.

Витребувати з Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району завірену копію рішення про виділення ОСОБА_3у приватну власність земельної ділянки, що розташована в с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова, 15, Києво-Святошинського району Київської області та копію державного акту на право власності, виданого на ім’я ОСОБА_3 на цю земельну ділянку.

Зобов’язати ОСОБА_2, ОСОБА_3 та ОСОБА_4 виготовити кадастровий план на належні їм земельні діля нки, розташовані за адресою: с. Софіївська Борщагівка вул. Матросова, 15, Києво-Свято шинського району Київської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудКиєво-Святошинський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення16.07.2015
Оприлюднено23.07.2015
Номер документу47002019
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —369/1309/15-ц

Рішення від 30.05.2017

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Гуль В. В.

Рішення від 30.05.2017

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Гуль В. В.

Ухвала від 07.04.2017

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Гуль В. В.

Ухвала від 31.03.2017

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Гуль В. В.

Ухвала від 24.03.2017

Цивільне

Апеляційний суд Київської області

Гуль В. В.

Рішення від 23.02.2017

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Рішення від 23.02.2017

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 16.06.2016

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Ковальчук Л. М.

Ухвала від 16.07.2015

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медвідь Н. О.

Ухвала від 30.06.2015

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медвідь Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні