Ухвала
від 03.12.2012 по справі 14/292-03
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

"03" грудня 2012 р. Справа № 14/292-03

Рівненський апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючого судді Василишин А.Р.

судді Юрчук М.І. ,

судді Крейбух О.Г.

при секретарі Довгалюк О.П.

за участю представників сторін:

позивача: не з'явився

відповідача: не з'явився

третя особа: ОСОБА_1

розглянувши апеляційну скаргу третьої особи Товариства з обмеженою відповідальністю "Теркхолдинг" на рішення господарського суду Вінницької області від 23 жовтня 2012 року у справі №14/292-03

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Вінпродторг "ЛТД"

до Виконавчого комітету Вінницької міської ради

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Товариство з обмеженою відповідальністю "Теркхолдинг"

про визнання недійсним рішення

ВСТАНОВИВ:

В судовому засіданні від 03 грудня 2012 року заслухано представника Товариства з обмеженою відповідальністю "Теркхолдинг" (надалі-Третя особа) . Водночас, в судове засідання представники Товариства з обмеженою відповідальністю фірма "Вінпродторг "ЛТД" (надалі - Позивач) та Виконавчого комітету Вінницької міської ради (надалі-Відповідач) не з'явились.

В судовому засіданні Третьою особою було подано заяву про продовження строку розгляду апеляційної скарги на п'ятнадцять днів у зв'язку із розглядом справи № 19/30/2012/5003 у Вищому господарському суді України.

Згідно пункту 1 частини 1 статті 77 Господарського процесуального кодексу України: господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні; такими обставинами, зокрема є: не з'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу.

З огляду на вищевказане, Рівненський апеляційний господарський суд вважає, що неявка Позивача та Відповідача в судове засідання є вагомою підставою для відкладення справи.

Суд зауважує, що згідно пункту 2 частини 1 статті 77 Господарського процесуального кодексу України: господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні; такими обставинами, зокрема, є неподання витребуваних доказів.

Рівненський апеляційний господарський суд наголошує на тому, що Позивач, Відповідач та Третя особа не подали суду докази, витребувані ухвалою від 16 листопада 2012 року (т. 3, а.с. 117-118).

Відповідно, не подача витребуваних судом доказів є також підставою для відкладення розгляду справи.

З огляду на вищевказане, Рівненський апеляційний господарський суд вважає, що неявка Позивача та Відповідача в судове засідання та не подання сторонами витребуваних доказів є вагомою підставою для відкладення справи.

Враховуючи усе вищеописане у даній судовій ухвалі з метою повної та всесторонньої перевірки законності і обґрунтованості рішення суду першої інстанції, колегія суду вважає за необхідне, відкласти розгляд справи.

Керуючись статтями 77, 99 Господарського процесуального кодексу України, Рівненський апеляційний господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на "17" грудня 2012 р. об 15:00 год. у приміщенні Рівненського апеляційного господарського суду за адресою: 33001, м. Рівне, вул. Яворницького,59 у залі судових засідань № 2.

2. Сторони зобов'язані надати судовій колегії через канцелярію суду до 13 грудня 2012 року:

а) Позивачу: витяг органу реєстрації (державного реєстратора) із зазначенням усіх відомостей відносно Позивача, які є в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на даний час; обґрунтований відзив та документи на підтвердження своїх доводів та заперечень;

б) Відповідачу: витяг органу реєстрації (державного реєстратора) із зазначенням усіх відомостей відносно Відповідача, які є в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на даний час; обґрунтований відзив та документи на підтвердження своїх доводів та заперечень;

в) Третій особі: витяг органу реєстрації (державного реєстратора) із зазначенням усіх відомостей відносно Третьої особи, які є в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на даний час; будь-які додаткові докази на підтвердження обставин, висвітлених у апеляційній скарзі, окрім тих, що вже є наявні в матеріалах справи.

3. Копію ухвали направити сторонам по справі.

Головуючий суддя Василишин А.Р.

Суддя Юрчук М.І.

Суддя Крейбух О.Г.

СудРівненський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення03.12.2012
Оприлюднено07.08.2015
Номер документу47848207
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —14/292-03

Ухвала від 05.09.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Говор Н.Д.

Ухвала від 08.08.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Говор Н.Д.

Ухвала від 17.12.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 03.12.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 03.12.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 08.10.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Балтак О.О.

Постанова від 26.03.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Чернов Є.В.

Ухвала від 26.02.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Чернов Є.В.

Постанова від 17.12.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

Ухвала від 16.11.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Василишин А.Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні