Ухвала
від 09.09.2009 по справі 17/205
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

17/205

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б     тел. 284-18-98

УХВАЛА

Справа №  17/205

09.09.09

За позовом        Товариства з обмеженою відповідальністю «Абрекс проджект енд Партнерс»

До                       Товариства з обмеженою відповідальністю «Форент»

Про                     припинення дій

                                                                                               Суддя Кролевець  О.А.

Представники:

від позивача:            не з'явився

від відповідача:        не з'явився

                                            

ОБСТАВИНИ СПРАВИ :

На розгляд Господарського суду міста Києва передані позовні вимоги Товариства з обмеженою відповідальністю «Абрекс Проджект енд Партнерс»до Товариства з обмеженою відповідальністю                 «Форент»про припинення дій з використання проектної документації стадії (проект) для розробки наступної стадії ( робочий проект) зі сторонніми суб'єктами підприємницької діяльності та зобов'язання відповідача повернути проектну документацію її власнику.

Ухвалою від 22.07.2009 року порушено провадження у справі № 17/205 та призначено її до розгляду на 10.08.2009 року. Цією ж ухвалою суду зобов'язано сторін повідомити суд наявність чи відсутність спору між даними сторонами, який вирішується судом чи іншим компетентним органом та чи пов'язаний він з розглядом даного спору; повідомити суд чи не вирішувався раніше такий же спір між цими сторонами і, чи не передавався спір на вирішення третейського суду (арбітражу); визначитись про необхідність участі у судовому процесі посадових осіб та інших працівників підприємств, установ, організацій, державних органів для дачі ними пояснень з питань, пов'язаних з даним спором, про що повідомити суд письмово із зазначенням конкретних осіб та організацій; надати суду належним чином оформлені документи, що підтверджують повноваження представників сторін, які будуть приєднані до матеріалів справи; надати довідки про включення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Позивача суд зобов'язав надати оригінали документів, зазначених в додатку до позовної заяви, для огляду у судовому засіданні (належним чином засвідчені копії - у справу).Відповідача зобов'язано надати суду відзив на позовну заяву та всі документи, що підтверджують заперечення проти позову в порядку, передбаченому ст. 59 ГПК України.

Ухвалою від 10.08.2009 року розгляд справи відкладався на 09.09.2009 року, у зв'язку з неявкою представників сторін у судове засідання та невиконанням останніми вимог ухвали суду.

Враховуючи те, що кореспонденція суду повернулась з адреси відповідача, вказаної у позовній заяві м. Київ, вул. Оранжерейна, 3 та у суду відсутні відомості щодо місцезнаходження відповідача по справі, суд зобов'язав позивача у відповідності до ст.20 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців»надати довідку про наявність або відсутність у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців записів про проведення реєстраційних дій відносно  відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Форент»(ідентифікаційний код 33642389).Сторін вдруге зобов'язано виконати вимоги ухвали суду від 22.07.2009 року.

В судове засідання 09.09.2009 року представники сторін не з'явилися. Про поважність причин своєї неявки та невиконання вимог суду не повідомили. Витребувані судом документи від позивача не надходили.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.81 ГПК України господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача не з'явився на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.   

Враховуючи те, що позивач без поважних причин не виконав вимог ухвал суду від 22.07.2009 року, від 10.08.2009 року, а саме не надав у відповідності до ст.20 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб-підприємців»довідку про надання інформації про наявність або відсутність у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців записів про проведення реєстраційних дій відповідача, яка необхідна для вирішення спору, оскільки у суду відсутні достовірні відомості щодо місцезнаходження відповідача та відсутня можливість у суду належним чином  повідомити останнього про час та місце розгляду справи, господарський суд залишає позов без розгляду.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 81 п.5, 86 ГПК України, Господарський суд міста Києва, -

                                                                               УХВАЛИВ:

             Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Абрекс проджект енд Партнерс»до Товариства з обмеженою відповідальністю «Форент»про припинення дій залишити без розгляду.

          Після усунення обставин, що зумовили залишення позову без розгляду, позивач має право знову звернутися з нею до господарського суду в загальному порядку.

                    

Суддя                                                                                          О.А.Кролевець

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення09.09.2009
Оприлюднено08.10.2009
Номер документу4856785
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —17/205

Ухвала від 08.12.2011

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Бунякіна Г.І.

Рішення від 30.05.2011

Господарське

Господарський суд міста Києва

Удалова О.Г.

Ухвала від 24.06.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Суховаров Артем Володимирович

Постанова від 10.03.2011

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Крутовських Володимир Іванович

Судовий наказ від 17.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Суховаров Артем Володимирович

Судовий наказ від 17.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Суховаров Артем Володимирович

Судовий наказ від 17.03.2011

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Суховаров Артем Володимирович

Судовий наказ від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Татенко В.М.

Рішення від 26.11.2010

Господарське

Господарський суд Київської області

Горбасенко П. В.

Ухвала від 19.11.2010

Господарське

Господарський суд Київської області

Горбасенко П. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні