Ухвала
від 17.01.2011 по справі 1/1799-нм
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

УХВАЛА

"17" січня 2011 р. Справа № 1/1799-НМ

Колегія суддів у складі :

головуючий суддя Гудак А.В.,

суддя Сініцина Л.М. ,

суддя Олексюк Г.Є.

при секретарі Михайлюк К.В. розглянувши апеляційну скаргу третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору - Житомирської обласної Ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" на рішення господарського суду Житомирської області від 23.11.10 у справі № 1/1799-НМ

за позовом Колективне підприємство "Житомирфото"

до Бердичівський міський осередок Житомирської обласної Ради Українського фонду "Реабілітації Інвалідів"

про визнання незаконним та недійсним погодження Положення відповідача; визнання частково недійсними і такими, що не відповідають вимогам чинного законодавства, установчі документи відповідача; зобов'язання відповідача виключити з власного найменування формулювання: "Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів"

та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору: Житомирської обласної Ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" (м. Житомир)

до Бердичівського міського осередку Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів"

за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору:

1.Українського фонду "Реабілітація інвалідів" ( м. Київ)

2.Державного реєстратора виконкому Бердичівського міської ради (м. Бердичів)

про визнання незаконним та недійсним погодження Положення відповідача; визнання частково недійсними і такими, що не відповідають вимогам чинного законодавства, установчі документи відповідача; зобов'язання відповідача виключити з власного найменування формулювання: "Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів"

за участю представників:

позивача - не з'явився

відповідача - ОСОБА_1 - голова правління, ОСОБА_2- представник, дов. в справі.

треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: не з'явилися

третя особа, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору: не з'явився

ВСТАНОВИЛА:

Рішенням господарського суду Житомирської області від 23.11.2010р. у справі № 1/1799-НМ за позовом Колективного підприємства "Житомирфото" до Бердичівського міського осередку Житомирської обласної Ради Українського фонду "Реабілітації Інвалідів"

про визнання незаконним та недійсним погодження Положення відповідача; визнання частково недійсними і такими, що не відповідають вимогам чинного законодавства, установчі документи відповідача; зобов'язання відповідача виключити з власного найменування формулювання: "Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору: Житомирської обласної Ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" (м. Житомир) до Бердичівського міського осередку Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: 1.Українського фонду "Реабілітація інвалідів" ( м. Київ); 2.Державного реєстратора виконкому Бердичівської міської ради (м. Бердичів) про визнання незаконним та недійсним погодження Положення відповідача; визнання частково недійсними і такими, що не відповідають вимогам чинного законодавства, установчі документи відповідача; зобов'язання відповідача виключити з власного найменування формулювання: "Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" відмовлено у задоволенні позовних вимог повністю.

Не погоджуючись з прийнятим судом першої інстанції рішенням, третя особа, - яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору - Житомирська обласна Рада Українського фонду "Реабілітації інвалідів" подала апеляційну скаргу на рішення господарського суду Житомирської області від 23.11.2010р. у справі № 1/1799-НМ.

Ухвалою Рівненського апеляційного господарського суду від 17.12.2010р. апеляційну скаргу прийнято до провадження та призначено її розгляд на 17.01.2011р., про що сторони повідомлені належним чином.

У судовому засіданні 17.01.2011р. представники позивача, третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: 1.Український фонд "Реабілітація інвалідів" ( м. Київ), 2.Державний реєстратор виконкому Бердичівського міської ради (м. Бердичів) не з'явились, хоча були належним чином повідомлені про час і місце розгляду апеляційної скарги. Однак, на адресу Рівненського апеляційного господарського суду 17.01.2011р. надійшло клопотання від третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору (апелянта) Житомирської обласної Ради Українського фонду "Реабілітації інвалідів" про відкладення судового засідання.

Крім того, відповідачем 17.01.11р. подано заперечення на апеляційну скаргу, відповідно до якого, апеляційну скаргу Житомирської обласної ради Українського фонду "Реабілітація інвалідів" не визнає в повному обсязі, вважає її безпідставною, а рішення господарського суду Житомирської області від 23.11.2010р. у справі № 1/1799-НМ законним і справедливим.

З метою надання сторонам конституційного права на захист охоронюваних законом інтересів, судова колегія суддів апеляційної інстанції вважає, що у даному судовому засіданні перегляд справи по суті не може бути закінчений, в зв'язку з неявкою в судове засідання представників позивача, апелянта, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору; поданим клопотанням апелянта та не подачею сторонами документів, які витребовувались ухвалою від 17.12.2010р.

У зв'язку з наведеним колегія суддів задовольняє подане клопотання та відкладає розгляд апеляційної скарги на іншу дату в межах строку розгляду апеляційної скарги, що передбачено ст. 102 ГПК України.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 77, 86, 99 ГПК України,

УХВАЛИЛА:

1. Розгляд справи відкласти на 08 лютого 2011 р. об 15 :00 год. у приміщенні Рівненського апеляційного господарського суду за адресою: 33001, м. Рівне, вул. Яворницького,59 у залі судових засідань № 2.

2. Зобов`язати позивача - КП "Житомирфото", третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Український фонд "Реабілітація інвалідів" подати через канцелярію апеляційного суду до 07.02.2011р: відзиви на апеляційну скаргу з документальним обґрунтуванням.

3.Зобов'язати позивача та третіх осіб надати довідку про включення до Єдиного держреєстру підприємств та організацій України станом на день розгляду справи.

4.Участь учасників судового процесу в судовому засіданні визначити на власний розсуд.

Ухвала направляється рекомендованим листом, тому неявка повноважених представників в судове засідання не є перешкодою для розгляду апеляційної скарги по суті за наявними у справі матеріалами.

Головуючий суддя Гудак А.В.

Суддя Сініцина Л.М.

Суддя Олексюк Г.Є.

Віддрук. 6 прим:

1-до справи

2-позивачу

3-відповідачу 1

4, 5 - третім особам, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору

6- третій, особі, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору

СудРівненський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення17.01.2011
Оприлюднено27.08.2015
Номер документу48880103
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/1799-нм

Ухвала від 17.12.2010

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Гудак А.В.

Ухвала від 08.02.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Гудак А.В.

Ухвала від 17.01.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Гудак А.В.

Постанова від 03.03.2011

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Гудак А.В.

Рішення від 29.05.2009

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Тимошенко О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні