Ухвала
від 09.09.2015 по справі 303/676/15-ц
МУКАЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 303/676/15-ц

Провадження № 2/303/670/15

УХВАЛА

про відновлення провадження у справі

09 вересня 2015 року м.Мукачево

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області в складі :

головуючого Котубей І.І.

при секретарі Панас М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Мукачево цивільну справу за позовом заступника прокурора Закарпатської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Агроторгового промислового підприємства радгосп-завод «Мукачівський» до ОСОБА_1, Верхньокоропецької сільської ради, про визнання незаконними та скасування рішень Верхньокоропецької сільської ради, визнання недійним державного акту на право власності на земельну ділянку та зобов'язання повернення земельної ділянки, -

встановив:

Мукачівським міськрайонним судом Закарпатської області розглядається справа за позовом заступника прокурора Закарпатської області Сендак І.М. в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Агроторгового промислового підприємства радгосп-завод «Мукачівський» до ОСОБА_1, Верхньокоропецької сільської ради, про визнання незаконними та скасування рішень Верхньокоропецької сільської ради, визнання недійним державного акту на право власності на земельну ділянку та зобов'язання повернення земельної ділянки.

Ухвалою Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 30 квітня 2015 року провадження по даній справі було зупинено до закінчення апеляційного розгляду та набрання законної сили рішенням по справі за позовом прокурора Мукачівського району до Верхньокоропецької сільської ради, треті особи - радгосп-завод «Мукачівський», міськрайонне управління Держкомзему в м.Мукачево та Мукачівському районі, Мукачівська районна державна адміністрація про скасування рішення про вилучення земельних ділянок.

По вищевказаній справі Львівським апеляційним адміністративним судом було винесено ухвалу від 19.05.2015 року, якою постанову Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 02 жовтня 2012 року скасовано, а провадження в адміністративній справі закрито.

Представником відповідача по справі ОСОБА_2 до суду 08 вересня 2015 року подано заяву, згідно якої він просить відновити провадження по справі.

Відповідно до ст.204 ЦПК України провадження у справі відновлюється ухвалою суду за заявою особи, яка бере участь у справі, або з ініціативи суду після усунення обставин, що викликали його зупинення.

Оскільки підстава, по якій було зупинено провадження у справі, усунута, тому суд вважає, що провадження по справі слід відновити.

Керуючись ст. ст. 204, 208-210 ЦПК України, суддя,-

у х в а л и в :

Провадження у справі за позовом заступника прокурора Закарпатської області Сендак І.М. в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Агроторгового промислового підприємства радгосп-завод «Мукачівський» до ОСОБА_1, Верхньокоропецької сільської ради, про визнання незаконними та скасування рішень Верхньокоропецької сільської ради, визнання недійним державного акту на право власності на земельну ділянку та зобов'язання повернення земельної ділянки - відновити.

Судове засідання по справі призначити на 10 год. 30 хв. 24 вересня 2015 року за участю сторін в Мукачівському міськрайонному суді за адресою м.Мукачево, вул.Л.Толстого,13«а»/47.

Копії ухвали направити сторонам по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Мукачівського

міськрайонного суду ОСОБА_3

СудМукачівський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення09.09.2015
Оприлюднено15.09.2015
Номер документу49928288
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —303/676/15-ц

Рішення від 21.07.2016

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

Рішення від 21.07.2016

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

Ухвала від 24.06.2016

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

Ухвала від 29.10.2015

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

Ухвала від 09.09.2015

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

Ухвала від 30.04.2015

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

Ухвала від 14.02.2015

Цивільне

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області

Котубей І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні