Ухвала
від 11.12.2012 по справі 22/5025/969/12
РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

33001 , м. Рівне, вул. Яворницького, 59

У Х В А Л А

11 грудня 2012 року Справа № 22/5025/969/12

Рівненський апеляційний господарський суд у складі колегії:

Головуючого судд і Маціщук А.В.

судді Гулова А.Г. ,

судді Петухов М.Г.

за участю прокурора: прок. ОСОБА_1

за участю представників:

позивача - не з'явився

відповідача - не з'явився

третьої особи на стороні позивача ОСОБА_2 сільської ради- не з'явився

третьої особи на стороні позивача товариства з обмеженою відповідальністю "ЗС-ЛТД" - не з'явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Рівненського апеляційного господарського суду апеляційну скаргу відповідача на рішення господарського суду Хмельницької області від 22.10.12 р. у справі № 22/5025/969/12

за позовом Хмельницького міжрайонного прокурора з нагляду за додерженням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в Хмельницькій області

до приватного підприємства "Деметра-2010"

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ОСОБА_2 сільська рада

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача товариство з обмеженою відповідальністю "ЗС-ЛТД"

про стягнення 188265,00 грн. збитків, заподіяних самовільним спеціальним водокористуванням

ВСТАНОВИВ:

Представники позивача, відповідача та третіх осіб у судове засідання не з`явилися.

Треті особи не подали відзивів на апеляційну скаргу.

Відомості, витребувані за ухвалою суду від 27.11.2012 р., надані в недостатньому обсязі.

Відповідач ПП "Деметра-2010" надіслав клопотання про відкладення розгляду справи у зв'язку з неможливістю з`явитися у судове засідання, яка обумовлена складними погодніми умовами. У зазначеному клопотанні відповідач просить не проводити розгляд справи без участі представника відповідача та виявив намір подати додаткові докази, які неможливо було подати в суд першої інстанції і які можуть вплинути на правильність прийнятого рішення.

За результатами судового засідання судова колегія зважає на клопотання відповідача та вважає за необхідне відкласти розгляд справи.

Разом з тим, як вбачається з матеріалів справи, відповідач позов не визнав, з рішенням суду першої інстанції не погодився, подав апеляційну скаргу, посилаючись на наявність договору про надання послуг з водопостачання від 27.10.2011 р., укладеного з ОСОБА_3, що на його думку виключає необхідність одержання дозволу на спеціальне водокористування ПП "Деметра-2010".

Враховуючи наведені обставини, колегія суддів вважає за доцільне залучити ОСОБА_3 до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, оскільки рішення суду може вплинути на його права та обов`язки по відношенню до відповідача.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 27, 77, 99, 101 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Залучити ОСОБА_3 (АДРЕСА_1) в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.

Зобов'язати відповідача негайно надіслати на адресу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача ОСОБА_3 копію апеляційної скарги, та докази направлення негайно надати суду.

2. Розгляд справи відкласти на "15" січня 2013 р. Судове засідання призначити на 10:00 год. у приміщенні Рівненського апеляційного господарського суду за адресою: 33001, м.Рівне, вул.Яворницького,59 у залі судових засідань №11.

3. Сторони зобовязані надати судовій колегії:

- прокурору та третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача товариству з обмеженою відповідальністю "ЗС-ЛТД" представити суду передавальний акт/баланс та статут ТОВ "ЗС-ЛТД" (витяг зі статуту відносно правонаступництва) - в належним чином завірених копіях до 08.01.2013 р. і оригінали для огляду в судовому засіданні;

- відповідачу подати статут та докази на підтвердження підстав користування свердловиною, журнал обліку використання води, на який він посилається у довідці від 20.01.2012 р. - в належним чином завірених копіях до 08.01.2013 р. і оригінали для огляду в судовому засіданні;

- третім особам Слобідо-Кульчієвецькій сільській раді та ТОВ "ЗС-ЛТД" представити суду обґрунтовані відзиви на апеляційну скаргу та документи на підтвердження своїх доводів чи заперечень - протягом п'яти днів після одержання даної ухвали;

- третій особі ОСОБА_3 представити суду обґрунтований відзив на апеляційну скаргу, документи на підтвердження своїх доводів чи заперечень та докази належності йому на праві власності земельної ділянки, на якій розташована свердловина №154. а також документи на підтвердження наявності дозволу на спеціальне водокористування - в належним чином завірених копіях протягом п'яти днів після одержання даної ухвали і оригінали для огляду в судовому засіданні;

- документи, на які сторони посилаються як на підставу своїх доводів чи заперечень - в належним чином завірених копіях протягом п'яти днів після одержання даної ухвали і оригінали для огляду в судовому засіданні.

- документ про державну реєстрацію (витяг із ЄДРПОУ, довідку управління статистики тощо) станом на даний час.

4. Представники сторін зобовязані підтвердити свої повноваження у судовому засіданні належним чином. Про неможливість прибуття представників в судове засідання сторони зобов`язані повідомити суд.

Головуючий суддя Маціщук А.В.

Суддя Гулова А.Г.

Суддя Петухов М.Г.

СудРівненський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення11.12.2012
Оприлюднено18.09.2015
Номер документу50061207
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/5025/969/12

Ухвала від 11.12.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Маціщук А.В.

Ухвала від 14.11.2012

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Маціщук А.В.

Постанова від 12.03.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Кочерова Н.О.

Ухвала від 04.03.2013

Господарське

Вищий господарський суд України

Кочерова Н.О.

Постанова від 15.01.2013

Господарське

Рівненський апеляційний господарський суд

Маціщук А.В.

Рішення від 22.10.2012

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Заверуха С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні