Ухвала
від 14.08.2012 по справі 22/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

14.08.12

УКРАЇНА

Господарський суд

Чернігівської області

14000, м. Чернігів, пр-т Миру, 20, тел. 77-44-62

У Х В А Л А

В« 14 В» серпня 2012 року Справа № 5028/22/13/2012

За ПОЗОВОМ: Товариства з обмеженою відповідальністю «Лан»

вул. Радянська, 11, с. Мохначі, Ріпкинський район, Чернігівська область, 15040

(поштова адреса: пр-т Миру, 139, оф. 11, м. Чернігів, 14033)

До ВІДПОВІДАЧА: Приватного підприємства «Мохначівське»

вул. Радянська, 11, с. Мохначі, Ріпкинський район, Чернігівська область, 15040

Про стягнення 110000грн.

Суддя Селівон А.М.

ПРЕДСТАВНИКИ СТОРІН:

Від Позивача: не з'явився.

Від Відповідача: не з'явився.

В судовому засіданні взяли участь :

ОСОБА_1 - гол. держподатінспектор з питань юридичної роботи ДПІ у Ріпкинському районі Чернігівської області, дов. від 01.03.12 р. № 2-9/10-015,

ОСОБА_2 - гол. спеціаліст сектору правового забезпечення Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Чернігові Чернігівської області, дов. від 16.03.12 р. № 1.08/1816.

СУТЬ СПОРУ:

Господарським судом Чернігівської області порушено провадження у справі № 5028/22/13/2012 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Лан»до Приватного підприємства «Мохначівське»про стягнення 110000 грн. боргу за договором купівлі -продажу б/н від 31.01.12 р., укладеного між сторонами.

Сторони уповноважених представників в засідання господарського суду не направили.

Копія ухвали суду від 30.07.12 р., направлена на адресу відповідача, зазначену в позовній заяві, повернулась до суду не врученою адресату з відміткою поштового відділення "за відмовою адресата від одержання".

Про поважність причин неявки представника відповідача суд не повідомлений.

Відповідач письмового мотивованого відзиву на позов та витребуваних ухвалою суду від 30.07.12 р. документів не надав.

Заяв та клопотань від відповідача до суду не надходило.

До початку судового засідання від позивача надійшли наступні клопотання від 13.08.12 р.:

- про долучення до матеріалів справи додаткових доказів. Клопотання судом задоволене, документи до справи долучені.

- про відкладення розгляду справи в зв'язку з відпусткою арбітражного керуючого ОСОБА_3 Клопотання судом відхилено у зв'язку відсутністю доказів підтвердження викладених обставин.

- про залучення до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Державної податкової інспекції у Ріпкинському районі Чернігівської області, Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м Чернігові Чернігівської області.

До початку судового засідання Державною податковою інспекцією у Ріпкинському районі до суду подано заяву від 02.08.12 р. № 214/9/10-015 про вступ в справу на стороні позивача, в якій заявник просить залучити ДПІ у Ріпкинському районі до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Також до початку судового засідання Відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Чернігові Чернігівської області подано заяву від 06.08.12 р. № 1.08/3235 про вступ у справу в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Суд виніс ухвалу про допущення до участі у справі в якості третіх осіб, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Державної податкової інспекції у Ріпкинському районі Чернігівської області та Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Чернігові Чернігівської області, за їх заявами.

Суд виніс ухвалу про залучення за клопотанням позивача до участі у справі в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача - Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Відповідно до ст.77 Господарського процесуального кодексу України господарський суд відкладає в межах строків, встановлених статтею 69 цього Кодексу, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному судовому засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в судове засідання представників сторін, інших учасників судового процесу та неподання витребуваних доказів.

На підставі вищевикладеного, з метою всебічного, повного і об'єктивного розгляду в судовому процесі всіх обставин справи, оцінки та дослідження поданих сторонами доказів, суд приходить до висновку про відкладення розгляду справи.

Керуючись ст.ст. 77,86 Господарського процесуального Кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В :

1. Розгляд справи відкласти і призначити на 29 серпня 2012 р. на 11 год. 00 хв.

2. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 14000, м.Чернігів, проспект Миру 20, кімната № 4.

3. Зобов'язати відповідача надати:

- письмовий мотивований відзив на позов у порядку ст. 59 Господарського процесуального кодексу України з поданням належних і допустимих доказів (копій та оригіналів для огляду), що підтверджують викладені у ньому факти (обставини) та докази направлення цих документів позивачу;

- на підтвердження статусу юридичної особи, повного найменування та місцезнаходження належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) Статуту у повному обсязі, свідоцтва про державну реєстрацію, витяг (виписку) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про включення відповідача до реєстру станом на день подання позову.

- копію наказу про призначення керівника для залучення до матеріалів справи;

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору;

- докази виконання грошового зобов'язання.

4. Зобов'язати сторони надати:

- оригінали документів, копії яких надані на підтвердження заявлених вимог та заперечень (для огляду).

5. У разі направлення в судове засідання представників, останнім мати документи, що посвідчують особу, повноваження оформити у відповідності з вимогами ст. 28 Господарського процесуального кодексу України, а також надати належним чином засвідчені копії документів на підтвердження їх повноважень.

6. Попередити сторони про відповідальність за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, передбачену п. 5 ст. 83 ГПК України, про можливість розгляду справи відповідно до положень ст. 75 ГПК України за наявними у ній матеріалами, а також позивача -про зміст норм п. 5 ч.1 ст. 81 ГПК України.

Суддя А.М. Селівон

СудГосподарський суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення14.08.2012
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51419547
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/13

Ухвала від 24.12.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ващенко Т.М.

Ухвала від 13.09.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 29.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 27.02.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Малєєва О. В.

Рішення від 24.09.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні