Ухвала
від 24.12.2015 по справі 22/13
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

24.12.2015Справа № 22/13

За спільною заявою Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, Дослідно-конструкторського виробництва медичного приладобудування при Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України

Про затвердження мирової угоди на стадії виконання рішення суду

За позовом Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького

НАН України

До Дослідно-конструкторського виробництва медичного приладобудування при

Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького

НАН України

Про стягнення заборгованості в сумі 114 363, 39 грн.

Суддя Ващенко Т.М.

Представники сторін: не викликались

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Рішенням Господарського суду міста Києва від 21.02.11. у справі № 22/13 позов Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України задоволено повністю .

07.03.11. на виконання вказаного рішення Господарським судом міста Києва був виданий відповідний наказ.

22.12.15. до Господарського суду м. Києва через відділ діловодства Інститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, Дослідно-конструкторське виробництва медичного приладобудування при Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України подали спільну заяву про затвердження мирової угоди на стадії виконання рішення суду.

Згідно Розпорядження № 04-23/2221 від 22.12.15. та протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 22.12.15. вищевказану заяву передано на розгляд судді Ващенко Т.М.

Відповідно до ст. 121 Господарського процесуального кодексу України, при наявності обставин, що ускладнюють виконання рішення або роблять його неможливим, за заявою сторони, державного виконавця, прокурора або за своєю ініціативою господарський суд, який видав виконавчий документ, у десятиденний строк розглядає це питання у судовому засіданні з викликом сторін, прокурора і у виняткових випадках, залежно від обставин справи, може відстрочити або розстрочити виконання рішення, ухвали, постанови, змінити спосіб та порядок їх виконання.

При відстрочці або розстрочці виконання рішення, ухвали, постанови господарський суд на загальних підставах може вжити заходів щодо забезпечення позову.

Про відстрочку або розстрочку виконання рішення, ухвали, постанови, зміну способу та порядку їх виконання виноситься ухвала, яка може бути оскаржена у встановленому порядку. В необхідних випадках ухвала надсилається установі банку за місцезнаходженням боржника або державному виконавцю.

Мирова угода, укладена сторонами у процесі виконання судового рішення, подається на затвердження господарського суду, який прийняв відповідне судове рішення. Про затвердження мирової угоди господарський суд виносить ухвалу.

За таких обставин, враховуючи вищевикладене, заява Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, Дослідно-конструкторського виробництва медичного приладобудування при Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України про затвердження мирової угоди на стадії виконання рішення суду підлягає призначенню до розгляду.

Керуючись ст. ст. 86, 121 Господарського процесуального кодексу України, Господарський суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти заяву Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України, Дослідно-конструкторського виробництва медичного приладобудування при Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України про затвердження мирової угоди на стадії виконання рішення суду до розгляду.

2. Розгляд заяви призначити на 13.01.16. о 12-20 год. Викликати для участі у судовому засіданні представників учасників судового процесу. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького 44-Б, зал судових засідань № 18.

3. Зобов'язати учасників судового процесу надати суду:

- матеріали виконавчого провадження з виконання наказу Господарського суду м. Києві № 22/13 від 07.03.11.

4. Учасникам судового процесу оформити письмові докази відповідно до ст. 36 Господарського процесуального кодексу України.

5. Учасникам судового процесу завчасно подати докази з супровідним листом через відділ діловодства Господарського суду міста Києва (п. 2.4 постанови Пленуму Вищого господарського суду України № 18 від 26.12.2011 р. “Про деякі питання практики застосування Господарського процесуального кодексу України судами першої інстанції”).

6. Попередити учасників судового процесу, що за ухилення від вчинення дій, покладених на них господарським судом, можуть бути застосовані санкції, встановлені приписами п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України.

7. Зобов'язати учасників судового процесу направити в судове засідання своїх повноважних представників, надавши їм відповідні довіреності, які будуть залучені до матеріалів справи.

Суддя Т.М. Ващенко

13.01.16 о 12:20

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.12.2015
Оприлюднено31.12.2015
Номер документу54598094
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/13

Ухвала від 24.12.2015

Господарське

Господарський суд міста Києва

Ващенко Т.М.

Ухвала від 13.09.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 29.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 27.02.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Малєєва О. В.

Рішення від 24.09.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

Ухвала від 30.07.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Селівон А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні