Ухвала
від 26.02.2009 по справі 9/110б/3б/19б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УКРАЇНИ

Господарський суд Чернігі вської області



14000 м. Чернігів, проспект Миру 20 Тел. 7-99-18, факс 7-44-62

УХВАЛА

"26" лютого 2009 р. Справа № 9/110б/3б /19б

За заявою ліквідатора: Відкритого акціонерного тов ариства "Чернігівський комбінат хлібопродуктів"

Боржник: Відкрите акц іонерне товариство "Чернігів ський комбінат хлібопродукт ів", код ЄДРПОУ 00952640, вул. 1 Травня, 150, м.Мена, Менський район, Черн ігівська область,15600

Предмет спору: про ви знання боржника банкрутом

Суддя С.М. Івченко

Представники сторін:

Кредиторів: Довгаль С.М. - представник Чернігівсько ї МДПІ,

Скаржника: не з' явились.

Банкрута: Барбаров О.Ю.- ліквідатор

В межах провадження по с праві про банкрутство відкри того акціонерного товариств а "Чернігівський комбінат хл ібопродуктів" Товариством з обмеженою відповідальніст ю "Газета" (84301,м.Краматорськ, вул .Леніна,58) подано скаргу на ді ї ліквідатора, в якій скарж ник просить визнати діяльн ість ліквідатора Барбаро ва О.Ю. в процедурі банкрут ства ВАТ „Чернігівський ко мбінат хлібопродуктів” про типравною та зобов”язати л іквідатора подати позови д о суду щодо повернення ма йна(нерухомості) і грошових коштів шляхом визнання не дійсними відповідних дого ворів як укладених внаслід ок зловмисної змови, подат и позови до дебіторів ВАТ щ одо стягнення дебіторсько ї заборгованості, надати д окументи контролюючим орга нам на перевірку.

Письмовим доповненням до скарги на дії ліквідатора, скаржник крім зазначеного в скарзі просить суд:

- зобов' язати ліквідатор а подати позови до суду пр о стягнення з гр.. ОСОБА_3 дебіторської заборгованост і в розмірі фактично отри маної позики,

- зобов' язати ліквідатора подати позови до суду щод о повернення майна(нерухом ості) і грошових коштів шл яхом визнання недійсними відповідних договорів як у кладених внаслідок зловмис ної змови та/або фіктивних,

- зобов' язати ліквідатора проаналізувати фінансови й стан боржника з метою з' ясування можливості припин ення провадження у справі про банкрутство

- відповідно до ст.. 90 Госпо дарського процесуального к одексу України постановити окрему ухвалу з направлен ням її в Прокуратуру Черні гівської області щодо прот иправних дій осіб, причетних до подання в суд фальсифік ованих документів щодо банк рутства ВАТ „Чернігівський комбінат хлібопродуктів”

Представник скаржника у судове засідання призначен е на 26.03.09р. для розгляду його с карги не з”явився, надіслав телеграму з проханням від класти розгляд справи на і нший термін,оскільки предст авник зайнятий в іншому су довому процесі.

Ліквідатором надано пись мовий відзив на скаргу, в я кому він вказує на те, що п рава скаржника не є поруш еними , оскільки згідно до ухвали Вищого господарсько го суду України від 10.09.08р. вс тановлено, що ТОВ „Газета” н е є учасником провадження у справі про банкрутство В АТ „Чернігівський комбінат хлібопродуктів” , а тому з точки зору ліквідатора роз гляд судом скарги ТОВ „Газ ета” по суті суперечить ч .2 ст. 19 Конституції України, т ому ліквідатор просить суд припинити провадження по розгляду скарги ТОВ „Газет а”.

2

У судовому засіданні 26.02.09р . ліквідатор надав усні поя снення щодо здійснення у ході ліквідації дій по вия вленню ліквідаційної маси, дебіторської заборгованос ті, заходів щодо її стягненн я та подав клопотання про залучення до матеріалів сп рави додаткових доказів на підтвердження його усних пояснень. У судовому засіда нні 26.03.09р. ліквідатором над ано письмові пояснення щод о здійснюваних правоохор онними органами перевірок , у яких зазначено,що переві рками не встановлено поруш ень з боку ліквідатора.

Ліквідатор також подано ліквідаційний звіт та лік відаційний баланс банкрута ,з яких вбачається, що захо ди з ліквідації банкрута з авершено.

Зважаючи на необхідність дотримання принципу змаг альності судового процесу, надання можливості учасн икам провадження ознайомит ися з матеріалами справи, по даними суду, направити пред ставників у судове засідан ня, суд приходить до висно вку про необхідність від кладення розгляду справи .

Керуючись ст..23,24,25,32 Закону Ук раїни “Про відновлення плат оспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст . 77, 86 Господарського процесуа льного кодексу України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти, призначивши судо ве засідання по розгляду ска рги на дії ліквідатора та лі квідаційного звіту і лікві дбалансу на 24 квітня 2009р. на 09:00г од.. Засідання відбудеться у п риміщенні господарського су ду за адресою: 14000 м. Чернігів, пр оспект Миру 20, зал № 34.

2. Визнати обов”язковою явку у судове засідання п редставника ліквідатора. 3.Скаржн ику та кредиторам забезпечи ти явку представників за можливості.

4. Цю ухвалу надіслати к редиторам, банкруту та скар жнику.

Суддя С.М.Івченко

Дата ухвалення рішення26.02.2009
Оприлюднено19.05.2010
Номер документу5188351
СудочинствоГосподарське
Сутьви знання боржника банкрутом

Судовий реєстр по справі —9/110б/3б/19б

Ухвала від 14.05.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 24.09.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 17.09.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 02.10.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 04.06.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 26.02.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 26.02.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 16.01.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

Ухвала від 30.01.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Iвченко С.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні