Ухвала
від 13.10.2015 по справі 201/14052/14-ц
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

№ 201/14052/14 ц

провадження 2/201/862/2015

УХВАЛА

13 жовтня 2015 року Жовтневий районний суд

м. Дніпропетровська

в складі: головуючого

судді Антонюка О.А.

при секретарі - Дашкевич Х.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Дніпропетровську клопотання відповідача про об'єднання позовів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3 і Публічного акціонерного товариства «Креді ОСОБА_4», треті особи: Сьома Дніпропетровська державна нотаріальна контора, ОСОБА_5 та орган опіки та піклування Бабушкінської районної у м. Дніпропетровську ради, Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції, управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, Товариство з обмеженою відповідальністю «Мустанг АК» і Товариство з обмеженою відповідальністю «Айсберг-Фіш» про визнання права спільної сумісної власності на майно, визначення частки майна, що належить в праві спільної власності, поділ в натурі банківських вкладів, зобов'язання вчинити певні дії, визнання права власності на праві спільної часткової власності на частину майна і встановлення юридичного факту, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 3 листопада 2014 року звернулася до суду з позовом до відповідачів ОСОБА_2, ОСОБА_3 і ПАТ «Креді ОСОБА_4» про визнання права спільної сумісної власності на майно, визначення частки майна, що належить в праві спільної власності, поділ в натурі банківських вкладів, зобов'язання вчинити певні дії, визнання права власності на праві спільної часткової власності на частину майна і встановлення юридичного факту, позовні вимоги доповнювалися і уточнювалися. Справа по суті слухається, розглядаються клопотання, виносилися ухвали, спір по суті не вирішено.

В судове засідання відповідачем ОСОБА_3 надано клопотання про об'єднання в одне провадження вищевказаних вимог ОСОБА_1 з його вимогами про визначення часток власності у праві на спадкове майно та визнання за спадкоємцями права власності в порядку спадкування.

Відповідно до ст. 123 ЦПК України відповідач має право пред'явити зустрічний позов до початку розгляду справи по суті. Зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов'язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема, коли вони виникають з одних правовідносин, або коли вимоги за позовами можуть зараховуватися, або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову.

Згідно до ст. 126 ЦПК України суддя під час відкриття провадження у справі, підготовки справи до судового розгляду або суд під час її розгляду мають право постановити ухвалу про об'єднання в одне провадження кількох однорідних позовних вимог за позовами одного й того ж самого позивача до одного й того самого відповідача чи до різних відповідачів або за позовами різних позивачів до одного й того самого відповідача.

З'ясувавши думку учасників судового засідання, перевіривши матеріали справи та зустрічного позову, суд вважає клопотання обгрунтованим та підлягаючим задоволенню, оскільки позовні вимоги заявлено стосовно тих же обставин, відносно тих же сторін, по яким мається в цьому суді спір, тобто спір є між тими ж сторонами та про той же предмет, тотожні правовідносини, позовні вимоги однорідні; спільний розгляд цих позовів є доцільним і не порушує права та охоронювані законом інтереси сторін і інших осіб.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 3, 4, 31, 123, 124, 125, 126, 168, 208-210, 293 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Об'єднати в одне провадження та розглядати спільно в одному провадженні позовні вимоги цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3 і Публічного акціонерного товариства «Креді ОСОБА_4», треті особи: Сьома Дніпропетровська державна нотаріальна контора, ОСОБА_5 та орган опіки та піклування Бабушкінської районної у м. Дніпропетровську ради, Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції, управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, Товариство з обмеженою відповідальністю «Мустанг АК» і Товариство з обмеженою відповідальністю «Айсберг-Фіш» про визнання права спільної сумісної власності на майно, визначення частки майна, що належить в праві спільної власності, поділ в натурі банківських вкладів, зобов'язання вчинити певні дії, визнання права власності на праві спільної часткової власності на частину майна і встановлення юридичного факту і зустрічний позов ОСОБА_3 до ОСОБА_2, ОСОБА_6 і ОСОБА_1, треті особи, ОСОБА_5, орган опіки та піклування Бабушкінської районної у м. Дніпропетровську ради, Товариство з обмеженою відповідальністю «Мустанг АК», Товариство з обмеженою відповідальністю «Айсберг-Фіш», Публічне акціонерне товариство «Креді ОСОБА_4», Реєстраційна служба Дніпропетровського міського управління юстиції, управління ДАІ ГУ МВС України в Дніпропетровській області, Сьома Дніпропетровська державна нотаріальна контора про визначення часток власності у праві на спадкове майно та визнання за спадкоємцями права власності в порядку спадкування.

Суддя -

СудЖовтневий районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення13.10.2015
Оприлюднено20.10.2015
Номер документу52294610
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —201/14052/14-ц

Ухвала від 24.12.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Рішення від 30.11.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 13.10.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 31.07.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 03.06.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 19.03.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 19.03.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 17.03.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 17.11.2014

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

Ухвала від 17.11.2014

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Антонюк О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні