Постанова
від 07.10.2010 по справі 4-697/2010
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

м. Бориспіль, вул. Київський Шлях, 72, 8300, (04595) 6-76-19

Справа № 4-697/2010р.

ПОСТАНОВА

Іменем України

07.10.2010р. Бориспільський міськрайонний сул Київської області в складі:

головуючого судді Завірюхи О.В.

при секретарі Алфімовій І.М.

з участю прокурора Кудря І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Борисполі подання слідчого СВ Бориспільського МВ ГУ МВС України в Київській області погоджене Бориспільським міжрайонним прокурором про обрання підозрюваному ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженцю ІНФОРМАЦІЯ_2, українцю, громадянину України, ІНФОРМАЦІЯ_3, одруженому, тимчасово не працюючому, зареєстрованому та проживаючому: Одеська область. Ізмаїльський район, с. Комишівка, вул. Суворова, 50, зі слів не судимий, військовозобов’язаний, не депутат, не інвалід, мас на утриманні неповнолітню дитину. - запобіжного заходу у вигляді взяття під варту,

встановив:

в провадженні слідчого відділення Бориспільського МВ ГУ МВС України МВ ГУ МВС України в Київській області знаходиться кримінальна справа № 05 - 7903 порушена щодо ОСОБА_2, ОСОБА_1, ОСОБА_3, ОСОБА_4 за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 КК України..

Заслухавши пояснення слідчого, який просив задовольнити подання, думку прокурора, який підтримав подання, підозрюваного, який не заперечує проти обрання запобіжного заходу, дослідивши матеріали справи, суд вважає, що подання підлягає задоволенню виходячи з наступного.

ОСОБА_1 обвинувачується у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк понад 3 роки, тимчасово ніде не працює, постійного місця проживання в м. Бориспіль та Київській області не має, Крім того ОСОБА_1 вчинив злочин в стані алкогольного сп'яніння, групою осіб із використанням предметів, схожих на зброю, щодо транспортного засобу, вартість якого у двісті п'ятдесят разів перевищує неоподаткований мінімум доходів громадян, заподіяні збитки не відшкодував. Враховуючи вищезазначене, суд вважає, що є достатні підстави вважати, що знаходячись на волі ОСОБА_1 буде намагатися ухилятися від слідства і суду та від виконання процесуальних рішень, а тому з метою запобігти спробам ОСОБА_1 ухилитися від слідства або суду, перешкодити встановленню істини в кримінальній справі або продовжити злочинну діяльність, а також для забезпечення виконання процесуальних рішень, та враховуючи тяжкість вчиненого злочину, необхідно застосувати відносно останнього запобіжний захід у вигляді взяття під варту та утримувати в Чернігівському слідчому ізоляторі № 31 Державного департаменту України з питань виконання покарань в Чернігівській області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.148, 155 та 165-2 КПК України, суд -

постановив:

обрати відносно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, українця, громадянина України, ІНФОРМАЦІЯ_3, одруженого, тимчасово не працюючого, зареєстрованого та проживаючого: ІНФОРМАЦІЯ_4, зі слів не судимого, військовозобов'язаного, не депутат, не інвалід, має на утриманні неповнолітню дитину запобіжний захід у вигляді взяття під варту та утримувати в Чернігівському слідчому ізоляторі №31 Державного департаменту України з питань виконання покарань в Чернігівській області.

Копію даної постанови направити Бориспільському МВ ГУ МВС України в Київській області для виконання.

Постанова на протязі 3 діб може бути оскаржена до апеляційного суду Київської області через Бориспільський міськрайонний суд Київської області.

Суддя:

СудБориспільський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення07.10.2010
Оприлюднено03.11.2015
Номер документу52834518
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-697/2010

Постанова від 07.10.2010

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Завірюха О. В.

Постанова від 19.08.2010

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Мясоєдова Олена Миколаївна

Постанова від 20.08.2010

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Наталія Григорівна

Постанова від 19.08.2010

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Мясоєдова Олена Миколаївна

Постанова від 20.08.2010

Кримінальне

Кіровський районний суд м.Дніпропетровська

Овчаренко Наталія Григорівна

Постанова від 07.05.2010

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Воробйов Андрій Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні