Ухвала
від 03.06.2009 по справі 12/34пн
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬК ИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

8304 8, м.Донецьк, вул.Артема, 157

У Х В А Л А

ПРО В ІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

03.06.09 р. С права № 12/34пн

Господарський суд Донецьк ої області у складі судді: Ск лярук О.І.

при секретарі судового зас ідання Лозовій Н.С.

розглянувши матеріали спр ави

за позовом: ОСОБА_1 м. Мар іуполь ( представник позивач а ОСОБА_2) м. Маріуполь

до відповідачів 1: Відкритог о акціонерного товариства „ Маріупольський металургійн ий комбінат імені Ілліча” м. Маріуполь, 2. Державного реєст ратора Маріупольської міськ ої ради м. Маріуполь

за участю третіх осіб, які н е заявляють самостійних вим ог на предмет: 1. Організацією орендарів Маріупольського металургійного комбінату ім ені Ілліча м. Маріуполь, 2. Фонд Державного майна України м. Київ

про визнання недійсною дер жавну реєстрацію Відкритого акціонерного товариства „ Маріупольськ ий металургійний комбінат і мені „ Ілліча”

За участю представників ст рін:

від позивача - ОСОБА_2

від відповідача 1 - Щербак ова Н.В.

від відповідача 2 - Лямін а М.В. за довіреністю

від третьої особи 1 - Баєр баш О.М. за довіреністю

від третьої особи 2 - Соро кіна В.В. від РВ ФДМУ по Донец ькій області (без належної до віреності)

ОСОБА_1 м. Маріуполь ( представник позивача ОСО БА_2) м. Маріуполь звернулася до господарського суду з поз овною заявою до відповідача : Відкритого акціонерного то вариства „ Маріупольський ме талургійний комбінат імені Ілліча” м. Маріуполь про визн ання недійсною державну реєс трацію Відкритого акціонерн ого товариства „ Маріупольсь кий металургійний комбінат імені „ Ілліча”.

Ухвалою господарсько го суду від 18.03.2009р. до участі у сп раві було залучено в якості т ретіх осіб, які не заявляють с амостійних вимог на предмет спору: Організацію орендарів Маріупольського металургі йного комбінату імені Ілліча ( м. Маріуполь, Семашко, 16) та Фон д Державного майна України ( м . Київ, вул. Кутузова,18/19).

Ухвалою господарсько го суду від 07.04.2009р. до участі у сп раві було залучено в якості д ругого відповідача Державно го реєстратора Маріупольськ ої міської ради ( 87500, м. Маріуполь, вул. Леніна, 70).

На адресу суду надійш ли пояснення Фонду Державно го майна України м. Київ, в яки х просять відмовити акціонер у Відкритого акціонерного то вариства „Маріупольський ме талургійний комбінат ім. Ілл іча” ОСОБА_1 в задоволені позовних вимог.

В судове засідання пр едставники сторін з' явилис я.

Суд, дослідивши матер іали справи та вислухавши пр едставників сторін вважає за необхідне відкласти розгляд справи у зв' язку з необхідн істю витребування додаткови х документів.

На підставі вищевикл аденого та керуючись п. 3 ст.77, ст.86 ГПК України, господарськи й суд, -

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд сп рави на 14:30 год. 06.07.09 року.

Відкритому акціонерному товариству „ Маріупольський металургійний комбінат іме ні Ілліча” м. Маріуполь надат и до суду первинний статут, як ий діяв на час створення ВАТ „ Маріупольський металургій ний комбінат імені Ілліча”.

Організації орендарів Мар іупольського металургійног о комбінату імені Ілліча м. Маріуполь надати положення об Організації оре ндарів Маріупольського мета лургійного комбінату імені І лліча .

Явка сторін у судове засід ання обов' язкова.

Суддя

Дата ухвалення рішення03.06.2009
Оприлюднено10.02.2011
Номер документу5564291
СудочинствоГосподарське
Сутьвизн ання недійсною державну реєс трацію Відкритого акціонерн ого товариства „ Маріупольсь кий металургійний комбінат імені „ Ілліча”. Ухвалою господарсько го суду від 18.03.2009р. до участі у сп раві було залучено в якості т ретіх осіб, які не заявляють с амостійних вимог на предмет спору: Організацію орендарів Маріупольського металургі йного комбінату імені Ілліча ( м. Маріуполь, Семашко, 16) та Фон д Державного майна України ( м . Київ, вул. Кутузова,18/19). Ухвалою господарсько го суду від 07.04.2009р. до участі у сп раві було залучено в якості д ругого відповідача Державно го реєстратора Маріупольськ ої міської ради ( 87500, м. Маріуполь, вул. Леніна, 70). На адресу суду надійш ли пояснення Фонду Державно го майна України м. Київ, в яки х просять відмовити акціонер у Відкритого акціонерного то вариства „Маріупольський ме талургійний комбінат ім. Ілл іча” ОСОБА_1 в задоволені позовних вимог. В судове засідання пр едставники сторін з' явилис я. Суд, дослідивши матер іали справи та вислухавши пр едставників сторін вважає за необхідне відкласти розгляд справи у зв' язку з необхідн істю витребування додаткови х документів. На підставі вищевикл аденого та керуючись п. 3 ст.77, ст.86 ГПК України, господарськи й суд

Судовий реєстр по справі —12/34пн

Ухвала від 12.05.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Ушенко Л.В.

Ухвала від 28.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 25.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 25.02.2011

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Постанова від 09.10.2009

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Запорощенко М.Д.

Ухвала від 03.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 03.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 20.05.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

Ухвала від 09.09.2009

Господарське

Донецький апеляційний господарський суд

Запорощенко М.Д.

Рішення від 06.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Склярук О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні