Ухвала
від 23.06.2016 по справі 367/5093/16-ц
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/5093/16-ц

Провадження по справі № 2/367/2103/2016

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

"23" червня 2016 р. суддя Ірпінського міського суду Київської області Кухленко Д.С., вивчивши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Київській області, Головне управління Національної поліції в Київській області МВС України, Виконавчий комітет Ірпінської міської ради Київської області, ОСОБА_3 про вчинення дій, усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та припинення порушень правил добросусідства, -

встановив:

До Ірпінського міського суду подано вищезазначену позовну заяву, в якій позивачі просять зобов'язати Іспекцію державного архітектурно-будівельного контролю Київської області у відповідності до п. 3 ч. 4 статті 41 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» видати ОСОБА_3 припис про усунення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил. У відповідності до положень Постанови КМУ «Про затвердження Положення про Державну архітектурно-будівельну інспекцію України» № 294 від 09.07.2014 року зобов'язати Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю Київської області розпочати претензійно-позовну роботу з приводу самочинного будівництва будинку на вул. Соборна (ІІІ Інтернаціоналу) 101 в м. Ірпінь і звернутися до суду з позовом щодо захисту наших прав та законних інтересів. Зобов'язати Головне Управління Нацполіції України в Київській області забезпечити виконання покладених на них обов'язків в частині сприяння працівниками Інспекції ДАБК під час перевірки самочинного будівництва за адресою: м. Ірпінь, вул. Соборна (ІІІ Інтернаціоналу) 101. Зобов'язати Відділ будівництва та архітектури Ірпінського міськвиконкому виконати покладені на них функціональні обов'язки, насамперед пов'язані з інформуванням Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю про самочинне будівництво, яке здійснив ОСОБА_3 Зобов'язати ОСОБА_3 усунути перешкоди в користуванні земельною ділянкою за адресою: м. Ірпінь, вул. Ватутіна, 5 шляхом знесення самочинно збудованого будинку та вбиральні.

Відповідно до ч. 2 ст.119 ЦПК України, позовна заява повинна містити: найменування суду, до якого подається заява; ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі; зміст позовних вимог; ціну позову щодо вимог майнового характеру; виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; перелік документів, що додаються до заяви, а згідно з ч. 3 цієї статті позовна заява підписується позивачем або її представником із зазначенням дати її подання.

Відповідно до ч. 5 ст.119 ЦПК України до позовної заяви додається документ, що підтверджує сплату судового збору.

Однак в порушення зазначених вище вимог Закону, до позовної заяви не додана квитанція про сплату судового збору, або докази про звільнення від сплати судового збору.

За таких обставин, позовна заява на підставі вимог ч. 1 ст. 121 ЦПК України підлягає залишенню без руху на необхідний та достатній для виправлення зазначених недоліків строк, але не більше п'яти днів з моменту отримання копії ухвали.

Керуючись ч.1 ст.121 ЦПК України, суддя, -

ухвалив:

Позовну заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Київській області, Головне управління Національної поліції в Київській області МВС України, Виконавчий комітет Ірпінської міської ради Київської області, ОСОБА_3 про вчинення дій, усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою та припинення порушень правил добросусідства, - залишити без руху на необхідний та достатній для виправлення зазначених недоліків строк.

Надати позивачу строк для усунення недоліків тривалістю п'ять днів з дня отримання копії ухвали.

Роз'яснити позивачу, що невиконання чи неналежне виконання вимог цієї ухвали протягом п'яти днів з дня її отримання спричинить повернення позовної заяви.

Копію ухвали невідкладно надіслати позивачу рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_4

СудІрпінський міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення23.06.2016
Оприлюднено08.07.2016
Номер документу58767850
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —367/5093/16-ц

Ухвала від 11.06.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 14.12.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 21.03.2018

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 21.03.2018

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 12.04.2017

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Карабаза Н. Ф.

Ухвала від 15.07.2016

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

Ухвала від 23.06.2016

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кухленко Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні