Ухвала
від 25.03.2013 по справі 1/63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157

У Х В А Л А

ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

25.03.13 р. Справа № 1/63

Господарський суд Донецької області у складі головуючого судді Демідової П.В.

При секретарі судового засідання Самойловій К.Є.

Розглянув у відкритому судовому засіданні справу

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія з управління активами „ІЗІ ЛАЙФВ» м. Київ

до відповідача-1: Товариства з обмеженою відповідальністю „Дора-ТрансВ» м. Донецьк

до відповідача-2: Товариства з обмеженою відповідальністю „ДонспецпромВ» м. Донецьк

про стягнення 51 782 173 грн. 30 коп.

За участю представників учасників судового процесу:

Від позивача: ОСОБА_1 за довіреністю.

Від відповідача-1: ОСОБА_2 за довіреністю.

Від відповідача-2: не з'явився.

Товариство з обмеженою відповідальністю „Компанія з управління активами „ІЗІ ЛАЙФВ» , м. Київ звернулось з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю „Дора-ТрансВ» м. Донецьк та Товариства з обмеженою відповідальністю „ДонспецпромВ» м. Донецьк про стягнення 51 782 173 грн. 30 коп

Ухвалою суду від 11.04.2011р. за вказаним позовом порушено провадження по справі №1/63.

Представник позивача в судовому засіданні підтримав позовні вимоги, проти зупинення провадження по справі заперечив. Представник відповідача-1 в судовому засіданні проти позовних вимог заперечив та надав клопотання про зупинення провадження по справі. Клопотання відповідача-1 буде розглянуто в наступному судовому засіданні. Представник відповідача-2 в судове засідання не з'явився.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про необхідність залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Публічне акціонерне товариство „Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банкВ» , м.Київ, оскільки рішення господарського суду по справі №1/63 може вплинути на її права та обов'язки..

Враховуючи нез'явлення відповідача-2, ненадання сторонами витребуваних документів в повному обсязі та необхідність витребування додаткових доказів, розгляд справи слід відкласти.

Керуючись п.п.1-3 ст.77, ГПК України, господарський суд, -

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд справи на 11:00 год. 08.04.13 року.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Публічне акціонерне товариство „Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банкВ» (01001, м. Київ, пр. Шевченка, 12, код ЄДРПОУ 00039002).

Зобов'язати позивача зявитись у судове засідання; надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; виписки з відповідних рахунків, які підтверджують наявність у відповідачів заборгованості за кредитом та відсотками за підписом керівника та головного бухгалтера; надати докази переходу права вимоги до позивача та докази надіслання позовної заяви з доданими до неї документами на адресу третьої особи.

Зобов'язати відповідачів зявитись у судове засідання; надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; надати суду відзив на позовну заяву та документи, які підтверджують заперечення проти позову; докази направлення відзиву на адресу сторін; докази виконаних зобов'язань.

Зобов'язати третю особу зявитись у судове засідання; надати довіреність на представника або інший документ, що підтверджує повноваження представника та відповідає вимогам чинного законодавства України; документ, що посвідчує особу представника; правоустановчі документи (статут, свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи, довідку з ЄДРПОУ в оригіналах та належним чином засвідчених копіях), докази надання відповідачам кредитних коштів за договором про відкриття кредитної лінії №15-93/17-1477/06 від 23.03.2006р. ; виписки з відповідних рахунків, які підтверджують наявність у відповідачів заборгованості за кредитом та відсотками за підписом керівника та головного бухгалтера, які підтверджують наявну заборгованість відповідача станом на дату відступлення права вимоги; надати суду письмові пояснення щодо позову з документальним підтвердженням викладеного, докази переходу прав вимоги до позивача ; докази надіслання пояснень на адресу сторін.

Явка сторін у судове засідання обов'язкова.

Суддя Демідова П.В.

Дата ухвалення рішення25.03.2013
Оприлюднено03.08.2016
Номер документу59271584
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/63

Ухвала від 03.11.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пукшин Л.Г.

Ухвала від 20.10.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пукшин Л.Г.

Ухвала від 06.10.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пукшин Л.Г.

Ухвала від 21.09.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Пукшин Л.Г.

Ухвала від 14.09.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Грєхова О.А.

Ухвала від 25.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Г.В. Захарченко

Ухвала від 04.07.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.О. Уханьова

Ухвала від 25.03.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Демідова П.В.

Ухвала від 25.01.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мельник В.І.

Ухвала від 28.09.2011

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Гарник Л.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні