Ухвала
від 20.09.2016 по справі 216/4299/16-к
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/4299/16-к

провадження № 1-кс/216/2414/16

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення позапланової перевірки

20 вересня 2016 року.

Слідчий суддя Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області - ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2

за участю слідчого - ОСОБА_3

розглянувши у закритому судовому засіданні, клопотання слідчого СВ Криворізького ВП ГУНП в Дніпропетровській області старший лейтенант поліції ОСОБА_3 , винесене у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016040230000394, від 29.06.2016 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 КК України, погоджене прокурором Криворізької місцевої прокуратури №3 Дніпропетровської області ОСОБА_4 , про призначення позапланової перевірки, та додані до клопотання матеріали, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий СВ Криворізького ВП ГУНП в Дніпропетровській області старший лейтенант ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про призначення позапланової перевірки, у кримінальному провадженні №12016040230000394, яке зареєстроване в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 29.06.2016 року, узгодженого з прокурором Криворізької місцевої прокуратури №3 Дніпропетровської області ОСОБА_4 , а саме про призначення п спільну позапланову документальну перевірку додержання вимог земельного законодавства директором ТОВ «Оріон» (код ЄДРПОУ 32627134) та ТОВ «Побєда-Агро» (код ЄДРПОУ 34560831) ОСОБА_5 , який використовує земельні ділянки на території Софіївського та Криворізького районів Дніпропетровської області за кадастровими номерами, проведення якої долучити фахівців Державної інспекції з сільського господарства у Дніпропетровській області.

В обґрунтування необхідності призначення позапланової перевірки вказується, що До Криворізького відділу поліції ГУНП Дніпропетровській області надійшли матеріали звернення ОСОБА_6 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 за фактом самовільного зайняття земельних ділянок (паїв) посадовими особами, а саме директором ОСОБА_5 ТОВ «Оріон», юридична адреса: Дніпропетровська область, Софіївський район, село Запорізьке, вул. Постного, 26.

За вказаним фактом відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016040230000394 від 29.06.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України.

В ході проведення досудового слідства встановлено, що загальна площа самовільно зайнятих земельних ділянок на території Дніпропетровської області, Софіївського району складає приблизно 200 га.

Крім того, будучи допитані жителі с. Любимівка, с. Запорізьке та інших сіл Софіївського району Дніпропетровської області, пояснили, що на праві власності, згідно державного акту володіють земельними ділянками, розташованими на території Софіївського та Криворізького районів Дніпропетровської області, які самовільно зайняті та засіяні директором ТОВ «Оріон» та ТОВ «Побєда-Агро» ОСОБА_5 , який саме і обробляє земельні ділянки без згоди власників, використовуючи при цьому надає фіктивні документи щодо укладання з останніми договорів оренди (суборенди).

Окрім цього, в ході досудового слідства були встановлені земельні ділянки кадастровими номерами, які зазначені у доданих до клопотання інформаційних довідках з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборони відчуження об`єктів нерухомого майна щодо суб`єкта, які знаходяться у користуванні директора ТОВ «Оріон» та ТОВ «Побєда-Агро» ОСОБА_5 в тому числі і самовільно зайняті.

Приймаючи до уваги те, що,, з метою всебічного, повного та об`єктивного дослідження обставин справи, а також встановлення можливого завдання матеріальних неправомірними діями, встановлення та притягнення винних до відповідальності.

Іншим чином, ніж шляхом проведення позапланової перевірки на підставі ухвали слідчого судді, неможливо довести чи спростувати відомості про порушення директором ТОВ «Оріон» та ТОВ «Побєда-Агро» ОСОБА_5 , який використовує у господарській діяльності, самовільно зайняті земельні ділянки, котрі засію зерновими культурами та обробляє їх, що на праві власності належать жителям с. Любимівка, с. Запорізьке, смт. Софіївка та інших сіл Софіївського району, а також сіл Криворізького районі Дніпропетровської області, вимог земельного законодавства, у зв`язку із чим слідчий просив призначити позапланову перевірку.

У судовому засіданні слідчий, клопотання підтримав, просив задовольнити.

Представник Державної інспекції з сільського господарства у Дніпропетровській області, правом присутності у судовому засіданні не скористався, будучи належним чином повідомленим про час та місце розгляду справи.

Клопотання розглянуто судом на підставі ч.2 ст.163 КПК України, без виклику директора ТОВ "Оріон" та ТОВ "Побєда-Агро".

Заслухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали кримінального провадження, суд вважає клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Так, під час розгляду клопотання встановлено, що згідно фабули, внесеної до Єдиного реєстру досудових розслідувань вище зазначене кримінальне провадження відкрито за фактом скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.190 КК України, за ознаками Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Так, відповідно до положень ст.84 КПК України, доказами в кримінальному провадженні є фактичні дані, отримані у передбаченому цим Кодексом порядку, на підставі яких слідчий, прокурор, слідчий суддя і суд встановлюють наявність чи відсутність фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню. Процесуальними джерелами доказів є документи.

Згідно ст.85 КПК України, належними є докази, які прямо чи непрямо підтверджують існування чи відсутність обставин, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні, та інших обставин, які мають значення для кримінального провадження, а також достовірність чи недостовірність, можливість чи неможливість використання інших доказів.

Діючим кримінально-процесуальним законодавством України прямо не передбачено повноважень слідчого щодо призначення ревізій і перевірок, оскільки п.4 ч.2 ст.40 КПК України, виключено на підставі ЗУ «Про прокуратуру» №1697-VII від 14 жовтня 2014 року.

Однак, у відповідності до ст.93 КПК України, сторона обвинувачення здійснює збирання доказів шляхом отримання від органів державної влади висновків ревізій та актів перевірок, проведення інших процесуальних дій, передбачених цим Кодексом.

Згідно положень Порядку планування та здійснення контрольних заходів з питань перевірки стану дотримання суб`єктами господарювання вимог земельного законодавства, затвердженого Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 25.02.2013 № 132, державний нагляд (контроль) з питань перевірки стану дотримання суб`єктами господарювання вимог земельного законодавства здійснюється Державною інспекцією сільського господарства України та її територіальними органами (далі - інспекційні органи); інспекційні органи здійснюють планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю); планові та позапланові заходи здійснюються шляхом проведення перевірок, обстежень земельних ділянок.

Згідно положень ЗУ «Про державний контроль за використанням та охороною земель» від19.06.2003№963-IV Державний контроль за використанням та охороною земель усіх категорій та форм власності здійснює центральний орган виконавчої влади, який забезпечує реалізацію державної політики у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі; до повноважень центрального органу виконавчої влади, який забезпечує реалізацію державної політики у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі, належать: здійснення державного контролю за використанням та охороною земель у частині: додержання органами державної влади, органами місцевого самоврядування, юридичними та фізичними особами вимог земельного законодавства України та встановленого порядку набуття і реалізації права на землю; виконання вимог щодо використання земельних ділянок за цільовим призначенням; додержання вимог земельного законодавства в процесі укладання цивільно-правових угод, передачі у власність, надання у користування, в тому числі в оренду, вилучення (викупу) земельних ділянок; ведення державного обліку і реєстрації земель, достовірності інформації про земельні ділянки та їх використання; розміщення, проектування, будівництва та введення в дію об`єктів, що негативно впливають або можуть вплинути на стан земель…; державний контроль за використанням та охороною земель, дотриманням вимог законодавства України про охорону земель і моніторинг ґрунтів здійснюється шляхом проведення перевірок…

Згідно Положення про Державну інспекцію сільського господарства України затвердженого Указом Президента України від 13.04.2011 року за № 459/2011, Держсільгоспінспекція України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністерства аграрної політики та продовольства України, входить до системи органів виконавчої влади і забезпечує реалізацію державної політики у сфері нагляду (контролю) в агропромисловому комплексі; Держсільгоспінспекція України та її посадові особи в межах своїх повноважень мають право: складати акти перевірок, протоколи про адміністративні правопорушення та розглядати відповідно до законодавства справи про адміністративні правопорушення, давати обов`язкові для виконання приписи (розпорядження), а також подавати в установленому законодавством порядку до відповідних органів матеріали перевірок для притягнення винних осіб до відповідальності; безперешкодно обстежувати в установленому законодавством порядку підприємства, установи та організації усіх форм власності, що перебувають у власності та користуванні юридичних і фізичних осіб, для проведення перевірок з питань, що належать до компетенції Держсільгоспінспекції України; отримувати в установленому законодавством порядку від центральних і місцевих органів виконавчої влади, виконавчих органів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності документи, матеріали та іншу інформацію, необхідну для виконання покладених на Держсільгоспінспекцію України завдань; звертатися до органів прокуратури з клопотанням про надання позову до суду щодо відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва а також повернення самовільно чи тимчасово зайнятих земельних ділянок, строк користування якими закінчився; викликати громадян, у тому числі посадових осіб, для отримання від них усних або письмових пояснень з питань, повязаних з порушенням земельного законодавства; передавати до органів прокуратури, органів дізнання та досудового слідства акти перевірок та інші матеріали про діяння,в яких вбачаються ознаки злочину; проводити у випадках, встановлених законом, фотографування, звукозапис, кіно- і відео зйомку як допоміжний засіб для запобігання порушенням законодавства…

Відповідно до п. 75.1. ст. 75 ПК України, контролюючі органи мають право проводити камеральні, документальні (планові або позапланові; виїзні або невиїзні) та фактичні перевірки. У відповідності до пункту 3 Прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», у 2015 та 2016 роках перевірки підприємств, установ та організацій, фізичних осіб - підприємців з обсягом доходу до 20 мільйонів гривень за попередній календарний рік контролюючими органами здійснюються виключно з дозволу Кабінету Міністрів України, за заявкою суб`єкта господарювання щодо його перевірки, згідно з рішенням суду або згідно з вимогами КПК України.

Проведення перевірок дотримання вимог земельного законодавства України неможливе за рішенням слідчого, прокурора, так як ЗУ «Про прокуратуру» від 14.10.014 року № 1697-VII, який набрав законної сили 15.07.2015 року, виключено повноваження слідчого і прокурора на призначення ревізій та перевірок.

Відповідно до п. 2 ч. 1 Постанови Кабінету Міністрів України «Про питання запровадження обмеження на проведення перевірок державними інспекціями та іншими контролюючими органами» №408 від 13.08.2014 року, надання дозволу на проведення перевірок підприємств, установ, організацій, фізичних осіб-підприємців не потребують у разі, коли такі перевірки проводяться за рішенням суду, на вимогу службових осіб, у випадках передбачених Кримінальним процесуальним кодексом України.

Слідчий, прокурор, слідчий суддя, суд за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин кримінального провадження, керуючись законом, оцінюють кожний доказ з точки зору належності, допустимості, достовірності, а сукупність зібраних доказів, з точки зору достатності та взаємозв`язку для прийняття відповідного процесуального рішення.

Отже, для кримінального провадження першочергове значення має встановлення обставин додержання вимог законодавства в частині дотримання вимог земельного законодавства директором ТОВ "Оріон" та ТОВ "Побєда-Агро" ОСОБА_5 , що є важливим доказом доведення чи спростування відомостей про порушення ним вимог земельного законодавства з питань у галузі сільського господарства. Вказані докази можливо отримати та долучити до матеріалів кримінального провадження лише отримавши дозвіл на проведення перевірки відповідного суб`єкта господарювання.

Враховуючи викладене, з метою досягнення дієвості кримінального провадження, та з метою встановлення наявності або відсутності порушень директором ТОВ "Оріон" та ТОВ "Побєда-Агро" ОСОБА_5 вимог земельного законодавства, слід призначити спільну позапланову документальну перевірку додержання вимог земельного законодавства.

Керуючись ст.ст.84, 85, 92, 93, 110, 369 - 372 КПК України, ст.78 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI зі змінами та доповненнями, -

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СВ Криворізького ВП ГУНП в Дніпропетровській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_3 , про призначення позапланової перевірки, - задовольнити.

Призначити спільну позапланову документальну перевірку у кримінальному провадженні №12016040230000394 від 29.06.2016 року щодо додержання вимог законодавства директором ТОВ «Оріон» (код ЄДРПОУ 32627134) та ТОВ «Побєда-Агро» (код ЄДРПОУ 34560831) ОСОБА_5 , який використовує земельні ділянки на території Софіївського та Криворізького районів Дніпропетровської області за наступними кадастровими номерами:

1225255000:03:001:0075, 1225255000:03:001:0042, 1225255000:03:001:0022, 1225255100:03:001:0370, 1225255100:03:002:0357, 1225255100:03:077:1166, 1225255100:03:003:0042, 1225255000:03:003:0044, 1225255000:03:001:005, 1225255100:03:001:0076, 1225255100:03:004:0228, 1225255000:03:003:0040, 1225255000:03:003:0189, 1225255000:03:003:0017, 1225255000:03:003:0030, 1225255000:03:003:0088, 1225255000:03:002:0028, 1225255000:03:003:0090, 1225255000:03:003:0004, 1225255000:03:003:0049, 1225255000:03:003:0047, 1225255000:03:002:0016, 1225255000:03:001:0063, 1225255100:03:077:0166, 1225255000:03:001:0034, 1225255100:02:003:0159, 1225255000:03:002:0045, 1225255000:03:003:0168, 1225255000:03:003:0052, 1225255000:03:003:0087, 1225255000:03:003:0052, 1225255000:03:003:0172, 1225255000:03:003:0027, 1225255100:02:003:0158, 1225255100:03:001:0077, 1225255000:03:001:0061, 1225255000:03:003:0050, 1225255000:03:001:0108, 1225255100:03:002:0367, 1225255100:03:002:0005, 1225255000:03:003:0186, 1225255000:03:003:0019, 1225255000:03:003:0025, 1225255000:03:001:0060, 1225255000:03:003:0123, 1225255000:03:001:0159, 1225255000:03:002:0090, 1225255000:03:004:0232, 1225255100:03:003:0272, 1225255000:03:001:0062, 1225255000:03:002:0052, 1225255000:03:002:0051, 1225255000:03:003:0062, 1225255000:03:003:0066, 1225255000:03:001:0056, 1225255000:03:003:0005, 1225255000:03:003:0149, 1225255000:03:003:0094, 1225255000:03:003:0039, 1225255000:03:003:0192, 1225255000:03:002:0225, 1225255000:03:003:0181, 1225255100:03:003:0224, 1225255000:03:002:0018, 1225255000:03:003:0107, 1225255000:03:002:0078, 1225255100:03:003:0091, 1225255000:03:003:0038, 1225255000:03:001:0024, 1225255000:03:003:0095, 1225255000:03:001:0066, 1225255000:03:003:0027, 1225255000:03:003:0120, 1225255000:03:003:0006, 1225255000:03:002:0153, 1225255000:03:003:0194, 1225255000:03:003:0183, 1225255000:03:003:0152, 1225255000:03:002:0007, 1225255000:03:002:0096, 1225255000:03:003:0063, 1225255000:03:001:0046, 1225255000:03:003:0161, 1225255000:03:003:0135, 1225255000:03:001:0057, 1225255000:03:003:0184, 1225255000:03:002:0076, 1225255000:03:003:0065, 1225255000:03:003:0028, 1225255000:03:001:0391, 1225255000:03:002:0077, 1225255000:03:003:0113, 1225285200:02:004:0016, 1225285200:02:002:0177, 1225285200:02:002:0176, 1225285200:02:002:0178, 1225285200:02:003:0039, 1225285200:02:003:0006, 1225285200:02:002:0028, 1225285200:02:001:0111, 1225283300:01:002:0041, 1225283300:01:002:0039, 1225283300:01:002:0040, 1225285200:02:004:0080, 1225285200:02:004:0091, 1225285200:02:003:0113, 1225285200:02:003:0014, 1225285200:02:003:0133, 1225285200:02:002:0013, 1225285200:02:003:0011, 1225285200:02:003:0031, 1225285200:02:003:0021, 1225285200:02:002:0049, 1225285200:02:004:0086, 1225285200:02:003:0009, 1225285200:02:002:0048, 1225285200:02:004:0031, 1225285200:02:003:0010, 1225285200:02:002:0046, 1225285200:02:004:0059, 1225285200:02:003:0173, 1225285200:02:002:0112, 1225285200:02:002:0015, 1225285200:02:003:0017, 1225285200:02:002:0139, 1225285200:02:003:0032, 1225285200:02:003:0041, 1225285200:02:003:0015, 1225285200:02:002:0027, 1225285200:02:004:0036, 1225285200:02:001:0128, 1225285200:02:002:0144, 1225285200:02:004:0015, 1225285200:02:001:0110, 1225285200:02:003:0026, 1225285200:02:002:0143, 1225285200:02:002:0053, 1225285200:02:001:0127, 1225285200:02:003:0174, 1225285200:02:002:0142, 1225285200:02:002:0025, 1225255100:04:001:0181, 1225255100:03:001:0009, 1225283500:01:002:0073, 1225255100:02:003:0187, 1225255000:04:001:0055, 1225255100:02:001:0178, 1225255100:02:001:0177, 1225283500:01:002:0052, 1225255000:03:003:0117, 1225255100:02:003:0150, 1225284400:02:005:0002, 1225283500:01:003:0289, 1225283500:01:003:0290, 1225255000:02:002:0087, 1225283500:01:003:0158, 1225283500:01:003:0157, 1225255100:02:002:0001, 1225255100:03:003:0001, 1225283500:01:003:0058, 1225255100:02:001:0095, 1225283500:01:001:0091, 1225255100:03:001:0263, 1225255000:02:002:0150, 1225283500:01:003:0310, 1225283500:01:003:0309, 1225255100:02:002:0212, 1225255100:04:001:0054, 1225283500:01:003:0174, 1225255100:02:001:0158, 1225255100:02:003:0211, 1225283500:01:003:0176, 1225255100:02:001:0083, 1225284400:02:005:0309, 1225255100:02:003:0252, 1225255100:03:001:0289, 1225255100:02:001:0187, 1225255000:04:001:0061, 1225255000:03:001:0059, 1225255100:02:003:0271, 1225255100:02:003:0270, 1225255100:02:003:0016, 1225255100:02:003:016, 1225255100:01:002:0285, 1225255000:02:003:0138, 1225255000:02:003:0139, 1225255100:02:003:0284, 1225255100:02:003:0283, 1225255100:02:001:0120, 1225255000:02:001:0011, 1225255000:04:001:0132, 1225255100:04:001:0091, 1225255100:02:001:0211, 1225255100:04:001:0147, 1225255100:03:001:0171, 1225255100:03:001:0092, 1225255100:02:001:0101, 1225255100:02:003:0224, 1225283500:01:003:0257, 1225255100:02:003:0223, 1225255100:02:003:0297, 1225255100:02:003:0025, 1225255100:02:001:0012, 1225283500:01:003:0258, 1225255100:04:001:0118, 1225255000:04:001:0004, 1225255000:03:001:0163, 1225283500:01:003:0210, 1225283500:01:003:0270, 1225283500:01:003:0026. 1225255100:02:001:0185, 1225255100:02:002:0200, 1225255100:02:003:0238, 1225284400:02:002:0058, 1225284400:02:050:0026, 1225284400:02:001:0130, 1225284400:02:001:0119, 1225284400:02:002:0057, 1225284400:02:002:0086, 1225284400:01:003:0125, 1225284400:02:003:0005, 1225284400:02:002:0073, 1225284400:02:001:0154, 1225284400:02:004:0283, 1225284400:02:016:0016, 1225284400:02:001:0153, 1225284400:02:002:0093, 1225284400:02:085:0007, 1225284400:02:001:0163, 1225284400:02:001:0161, 1225255100:03:001:0160, 1225255100:02:003:0493, 1225255100:02:002:0141, 1225255100:02:003:0290, 1225283500:01:002:0122, 1225255100:02:002:0195, 1225283500:01:003:0149, 1225283500:01:003:0166, 1225255100:02:003:0171, 1225255100:02:003:0149, 1225255100:02:003:0268, 1225283500:01:002:0028, 1225283500:01:003:0150, 1225255000:02:001:0008, 1225283500:01:003:0127, 1225255100:01:002:0287, 1225255000:02:002:0143, 1225255000:02:002:0152, 1225255100:02:003:0162, 1225255100:04:001:0180, 1225255100:04:001:0008, 1225283500:01:003:0031, 1225255000:04:001:0146, 1225255100:02:001:0122, 1225255100:02:003:0163, 1225255100:02:003:0160, 1225255100:02:001:0164, 1225255100:02:003:0226, 1225255100:04:001:0007, 1225255000:02:003:0140, 1225255100:02:003:0165, 1225283500:01:003:0151, 1225255100:02:001:0166, 1225255000:04:001:0020, 1225255000:04:001:0131, 1225283500:01:002:0046, 1225255100:02:002:0196, 1225283500:01:003:0147, 1225255100:02:003:0250, 1225255100:02:003:0183, 1225255100:02:003:0151, 1225255100:02:003:0262, 1225255000:02:002:0151, 1225255100:01:002:0286, 1225255100:02:001:0165, 1225283500:01:002:0061, 1225255100:02:001:0048, 1225255100:04:004:0006, 1225255100:02:003:0490, 1225283500:01:003:0062, 1225283500:01:003:0020, 1225255100:02:001:0099, 1225255100:04:001:0089, 1225255100:03:005:0066, 1225255000:03:003:0154, 1225255100:02:003:0209, 1225255000:02:001:0006, 1225283500:01:003:0010, 1225283500:01:003:0152, 1225255000:03:002:0061, 1225255100:02:003:0243, 1225255100:02:003:0245, 1225283500:01:002:0010, 1225255000:03:002:0081, 1225255000:03:001:0045, 1225255000:03:002:0074, 1225255000:03:002:0058, 1225255100:03:001:0088, 1225255100:02:001:0157, 1225284400:02:001:0126, 1225255100:03:001:0247, 1225255100:04:001:0021, 1225255100:01:003:0006, 1225283500:01:003:0306, 1225255100:01:003:0005, 1225255000:03:002:0013, 1225284400:02:001:0033, 1225283500:01:003:0307, 1225284400:02:001:0095, 1225284400:02:005:0022, 1225255000:03:002:0012, 1225255100:03:001:0161, 1225284400:02:016:0002, 1225283500:01:003:0096, 1225283500:01:003:0227, 1225255000:03:002:0022, 1225283500:01:003:0177, 1225255100:03:001:0245, 1225284400:02:016:0001, 1225284400:02:107:0005, 1225284400:02:060:0002, 1225284400:02:001:0100, 1225284400:02:070:0012, 1225284400:02:107:0006, 1225284400:02:059:0012, 1225284400:02:060:0003, 1225284400:02:091:0001, 1225280000:04:001:0029, 1225283500:01:001:0093, 1225255100:03:001:0279, 1225255100:03:004:0213, 1225255000:04:001:0063, 1225255000:03:002:0032, 1225255000:03:001:0064, 1225255000:03:001:0020, 1225283300:01:003:0029, 1225255100:02:002:0176, 1225283500:01:003:0192, 1225283500:01:003:0001, 1225255000:04:001:0041, 1225255100:03:001:0242, 1225280000:04:001:0027, 1225255100:02:002:0237, 1225255100:02:003:0242, 1225255100:02:001:0183, 1225285200:02:002:0024, 1225255000:02:003:0190, 1225255000:02:003:0092, 1225255100:02:001:0097, 1225255100:02:001:0098, 1225284400:02:001:0062, 1225283500:01:003:0072, 1225283500:01:002:0113, 1225255000:04:001:0012, 1225284400:01:011:0009, 1225284400:01:016:0004, 1225255100:02:001:0119, 1225283800:01:003:0032, 1225285200:01:003:0107, 1225285200:01:003:0034, 1225283500:01:002:0065, 1225283500:01:002:0051, 1225255100:04:001:0074, 1225283500:01:003:0019, 1225284400:02:005:0079, 1225284400:02:068:0002, 1225285200:02:001:0129, 1225285200:01:056:0001, 1225255100:02:003:0274, 1225255100:02:001:0181, 1225255000:03:003:0070, 1225255100:02:003:0156, 1225255000:02:002:0046, 1225255000:02:003:0038, 1225255000:02:003:0089, 1225255100:02:003:0277, 1225255100:01:001:0075, 1225255100:01:002:0089, 1225255100:01:002:0051, 1225255100:02:003:0212, 1225255100:03:001:0093, 1225255100:03:001:0252, 1225255100:03:001:0251, 1225255000:03:001:0049, 1225255000:02:003:0087, 1225255100:02:002:0104, 1225255100:02:001:0191, 1225255100:02:003:0248, 1225255100:02:001:0159, 1225255100:02:001:0182, 1225255100:02:001:0175, 1225255000:02:003:0002, 1225283500:01:003:0021, 1225283500:01:003:0240, 1225283500:01:003:0185, 1225283500:01:003:0102, 1225283500:01:003:0155, 1225255100:02:003:0276, 1225255000:02:001:0047, 1225283500:01:003:0292, 1225283500:01:003:0218, 1225283500:01:003:0294, 1225283500:01:003:0293, 1225283500:01:003:0040, 1225283500:01:003:0259, 1225283500:01:003:0095, 1225283500:01:003:0251, 1225283500:01:003:0263, 1225283500:01:002:0099, 1225255000:02:003:0088, 1225255000:02:003:0032, 1225255100:04:001:0185, 1225255100:02:001:0192, 1225255100:02:003:0232, 1225283500:01:002:0062, 1225284400:02:065:0076, 1225284400:02:015:0066, 1225284400:01:001:0065, 1225284400:01:011:0016, 1225284400:01:023:0004, 1225284400:01:027:0011, 1225284400:01:026:0001, 1225284400:01:011:0013, 1225284400:01:032:0013, 1225284400:01:005:0013, 1225284400:01:001:0120, 1225284400:01:028:0001, 1225284400:01:028:0004, 1225284400:01:003:0048, 1225284400:01:011:0012, 1225284400:01:030:0013, 1225284400:01:030:0014, 1225284400:01:028:0006, 1225284400:02:003:0038, 1225284400:02:048:0007, 1225284400:02:005:0078, 1225284400:02:005:0076, 1225284400:02:005:0075, 1225284400:02:005:0092 1225284400:02:005:0088, 1225284400:02:001:0051, 1225284400:02:008:0028, 1225284400:02:002:0035, 1225284400:01:043:0008, 1225284400:01:050:0001, 1225284400:01:003:0031, 1225284400:01:029:0004, 1225284400:01:029:0005, 1225284400:01:030:0012, 1225284400:01:028:0003, 1225284400:01:044:0013, 1225284400:01:004:0026, 1225284400:02:002:0018, 1225284400:02:001:0084, 1225284400:02:068:0009, 1225284400:02:010:0095, 1225284400:02:068:0008, 1225284400:02:090:0010, 1225284400:02:002:0037, 1225284400:02:055:0011, 1225284400:02:004:0225, 1225284400:02:004:0404, 1225284400:02:058:0002, 1225284400:02:058:0003, 1225284400:02:002:0054, 1225284400:02:088:0008, 1225284400:02:103:0006, 1225284400:02:002:0055, 1225284400:02:057:0002, 1225284400:02:083:0004, 1225284400:02:001:0127, 1225284400:01:003:0056, 1225284400:02:080:0004, 1225284400:02:066:0004, 1225284400:02:088:0014, 1225284400:01:005:0012, 1225284400:01:031:0004, 1225284400:01:004:0021, 1225284400:01:031:0005, 1225284400:01:043:0005, 1225284400:01:045:0005, 1225284400:01:032:0012, 1225284400:02:071:0016, 1225284400:02:004:0010, 1225284400:02:013:0008, 1225284400:02:085:0004, 1225284400:02:005:0103, 1225284400:02:103:0014, 1225255100:02:003:0225, 1225283500:01:001:0024, 1225283500:01:002:0098, 1225283500:01:002:0097, 1225283500:01:003:0211, 1225283500:01:003:0246, 1225284400:01:008:0007, 1225284400:01:008:0008, 1225255100:02:001:0113, 1225255100:02:001:0207, 1225255100:02:001:0206, 1225255000:03:002:0038, 1225255000:03:001:0078, 1225255000:03:003:0071, 1225255000:02:002:0156, 1225255000:02:002:0155, 1225255000:03:003:0185, 1225255100:02:001:0135, 1225283500:01:001:0045, 1225255100:03:001:0111, 1225283500:01:003:0238, 1225283500:01:003:0239, 1225283500:01:003:0236, 1225284400:02:005:0188, 1225255100:04:001:0196, 1225283500:01:003:0189, 1225283500:01:003:0178, 1225284400:02:003:0042, 1225283500:01:003:0202, 1225283500:01:003:0030, 1225255100:02:002:0215, 1225255100:03:001:0074, 1225283500:01:002:0070, 1225255000:03:003:0026, 1225255100:02:003:0203, 1225255100:03:001:0293, 1225255100:03:001:0292, 1225255100:02:003:0194, 1225255100:02:003:0264, 1225283500:01:002:0059, 1225255100:03:001:0271, 1225284400:01:001:0059, 1225284400:02:002:0092, 1225255100:02:003:0175, 1225255100:02:003:0176, 1225255100:02:003:0278, 1225283500:01:002:0123, 1225283500:01:002:0075, 1225283500:01:002:0074, 1225283500:01:003:0057, 1225283500:01:003:0058, 1225283500:01:002:0025, 1225283500:01:003:0250, 1225283500:01:001:0027, 1225283500:01:003:0069, 1225283500:01:003:0190, 1225283500:01:003:0034, 1225283500:01:003:0035, 1225255000:03:002:0049, 1225283500:01:003:0074, 1225255100:04:001:0199, 1225255000:02:003:0166, 1225255100:02:002:0221, 1225255000:04:001:0022, 1225255100:04:001:0153, 1225255100:02:001:0156, 1225283500:01:003:0254, 1225284400:02:002:0038, 1225284400:02:002:0039, 1225284400:02:002:0040, 1225255100:02:003:0233, 1225283500:01:003:0253, 1225283500:01:003:0252, 1225255000:03:001:0015, 1225255000:03:003:0193, 1225255100:03:003:0061, 1225255100:03:002:0065, 1225255100:04:001:0200, 1225255100:03:002:0215, 1225283500:01:002:0052, 1225255000:02:003:0094, 1225255000:04:001:0039, 1225283500:01:003:0308, 1225283800:01:045:0476, 1225255100:03:001:0092, 1225255000:04:001:0035, 1225255000:03:002:0080, 1225255100:02:003:0278, 1225283500:01:003:0008, 1225284400:02:052:0004, 1225284400:02:052:0006, 1225255000:03:003:0153, 1225283500:01:003:0041, 1225255100:02:003:0275, 1225255000:02:003:0082, 1225255000:01:002:0053, 1225284400:02:103:001, 1225255100:03:001:0237, 1225255000:04:001:0066, 1225255100:04:001:0067, 1225255100:04:001:0169, 1225283500:01:003:0055, 1225284400:02:002:0095, 1225284400:02:003:0094, 1225274400:02:001:0156, 1225283500:01:002:0112, 1225284400:02:080:0002, 1225284400:02:071:0017, 1225284400:02:085:0006, 1225255100:02:003:0148, 1225284400:02:060:0004, 1225255100:02:002:0210, 1225284400:02:067:0003, 1225255100:04:001:0167, 1225284400:02:002:0019, 1225255100:02:003:0147, 1225284400:01:002:0049, 1225284400:01:019:0004, 1225255100:02:003:0256, 1225283500:01:002:0121, 1225255100:03:001:0244, 1225283500:01:003:0136, 1225283500:01:003:0079, 1225283500:01:002:0024, 1225255100:04:001:0049, 1225255000:02:003:0144, 1225255000:02:003:0145, 1225255100:02:001:0194, 1225255100:02:003:0210, 1225255100:02:003:0236, 1225255100:01:002:0284, 1225255100:02:01:0210, 1225255100:03:001:0164, 1225255000:04:001:0050, 1225255100:02:003:0157, 1225284400:01:001:0058. 1225255100:02:003:0177, 1225283500:01:003:0295, 1225255000:02:002:0157, 1225255100:02:002:0041, 1225283500:01:002:0057, 1225283500:01:003:0126, 1225283500:01:003:0165, 1225283500:01:001:0105, 1225255000:04:001:0045, 1225284400:01:005:0005, 1225284400:01:008:0006, 1225284400:01:005:0010, 1225284400:01:011:0015, 1225284400:01:001:0062, 1225284400:01:005:0001, 1225284400:01:006:0001, 1225255100:02:003:0228, 1225284400:01:097:0003, 1225284400:01:027:0010, 1225284400:01:008:0011, 1225284400:01:008:0012, 1225284400:01:001:0126, 1225284400:01:001:0129, 1225284400:01:001:0131, 1225284400:01:001:0130, 1225284400:01:009:0017, 1225283500:01:003:0273, 1225283500:01:003:0274, 1225283500:01:001:0026, 1225283500:01:002:0027, 1225255100:02:001:1218, 1225255100:04:001:0070, 1225255100:04:001:0038, 1225255100:02:001:0150, 1225255100:02:001:0213, 1225255000:02:003:0095, 1225283800:01:060:0222, 1225283800:01:045:0476, 1225255100:02:002:0209, 1225255100:03:001:0113, 1225255100:03:001:0117, 1225283500:01:002:0011, 1225283500:01:003:0120, 1225255100:03:001:0115, 1225255100:02:001:0136, 1225255100:02:001:0218, 1225255000:02:002:0148, 1225255100:02:003:0310, 1225255100:03:001:0285, 1225255100:03:001:0261, 1225255100:03:001:0275, 1225255100:03:001:0260, 1225255100:03:001:0114, 1225283500:01:003:0061, 1225284400:02:058:0001, 1225284400:02:001:0011, 1225255100:02:002:0207, 1225255000:02:002:0146, 1225255000:02:002:0144, 1225255000:02:002:0145, 1225255100:02:003:0309, 1225283500:01:003:0308, 1225284400:02:080:0026, 1225284400:02:070:0013, 1225284400:02:001:0118, 1225284400:01:029:0002, 1225255100:02:001:0205, 1225255100:02:001:0195, 1225255000:04:001:0015, 1225283500:01:003:0113, 1225255000:02:002:0138, 1225283500:01:003:0114, 1225283500:01:003:0135, 1225283500:01:002:0069, 1225283500:01:003:0271, 1225284400:01:004:0031, 1225284400:02:005:0205, 1225284400:01:001:0122, 1225284400:01:001:0067, 1225255100:03:001:0455, 1225284400:01:004:0018, 1225284400:02:001:0052, 1225283500:01:002:0127, 1225255000:02:003:0092, 1225255100:04:001:0154, 1225255100:04:001:0155, 1225284400:02:020:0049, 1225255100:01:003:0009, 1225284400:02:004:0422, 1225255100:02:001:0171, 1225255100:01:003:0010, 1225255100:01:003:0008, 1225255100:03:004:0218, 1225285200:01:001:0181, 1225284400:01:032:0001, 1225255000:03:001:0017, 1225255100:02:001:0137, 1225283500:01:002:0128, 1225284400:01:001:0123, 1225283500:01:003:0123, 1225283500:01:003:0022, 1225255100:02:003:0279, 1225283500:01:003:0036, 1225255100:04:001:0149, 1225283500:01:003:0024, 1225283500:01:003:0089, 1225283500:01:002:0043, 1225283500:01:002:0037, 1225284400:02:091:0003, 1225284400:02:020:0051, 1225284400:02:005:0007, 1225284400:02:047:0011, 1225283500:01:003:0153, 1225255100:02:001:0100, 1225284400:02:005:0085, 1225255100:02:003:0237, 1225284400:02:005:0038, 1225255000:04:001:0044, 1225283500:01:003:0091, 1225283500:01:003:0129, 1225283500:01:002:0021, 1225283500:01:002:0058, 1225255000:02:003:0003, 1225255000:02:002:0100, 1225255100:02:003:0006, 1225255000:02:002:0126, 1225255100:02:002:0130, 1225255000:02:002:0109, 1225255100:02:003:0182, 1225255100:02:003:0065, 1225255000:02:003:0076, 1225255000:02:003:0061, 1225255100:02:003:0031, 1225255100:02:002:0078, 1225255000:02:003:0119, 1225255000:02:002:0082, 1225255000:02:003:0131, 1225255000:02:002:0131, 1225255000:02:003:0064, 1225255000:02:002:0086, 1225255000:02:002:0074, 1225255000:02:002:0107, 1225255100:02:003:0062, 1225255000:02:003:0035, 1225255000:02:003:0063, 1225255000:02:002:0034, 1225255000:02:002:0112, 1225255000:02:002:0134, 1225255100:02:002:0194, 1225255000:02:002:0090, 1225255000:02:003:0133, 1225255000:02:003:0084, 1225255000:02:003:0074, 1225255100:02:003:0008, 1225255100:02:003:0136, 1225255100:02:003:0178, 1225255100:02:002:0088, 1225255000:02:002:0050, 1225255000:02:002:0135, 1225255000:02:002:0105, 1225255100:02:003:0037, 1225255000:02:002:0092, 1225255000:02:003:0103, 1225255000:02:003:0073, 1225255100:02:003:0069, 1225255000:02:003:0058, 1225255100:02:003:0020, 1225255100:02:003:0021, 1225255000:02:003:0023, 1225255100:02:002:0232, 1225255000:02:003:0111, 1225255000:02:003:0112, 1225255100:02:003:0120, 1225255000:02:003:0016, 1225255000:02:003:0104, 1225255000:02:003:0010, 1225255000:02:003:0105, 1225255000:02:002:0132, 1225255000:02:002:0049, 1225255100:02:003:0068, 1225255000:02:002:0076, 1225255000:02:003:0024, 1225255000:02:003:0070, 1225255000:02:002:0137, 1225255000:02:002:0035, 1225255000:02:002:0077, 1225255000:02:003:0018, 1225255000:02:003:0044, 1225255000:02:003:0072, 1225255000:02:002:0113, 1225255000:02:003:0052, 1225255000:02:003:0075, 1225255100:02:003:0005, 1225255000:02:003:0083, 1225255000:02:003:0036, 1225255000:02:002:0030, 1225255000:02:002:0031, 1225255000:02:003:0034, 1225255000:02:003:0137, 1225255000:02:002:0075, 1225255100:02:002:0048, 1225255100:02:003:0179,

проведення якої доручити фахівців Державної інспекції з сільського господарства у Дніпропетровській області (адреса: м. Дніпро, вул. Олександра Поля, 28а).

Строк дії ухвали встановити до 20 жовтня 2016 року.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЦентрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення20.09.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу61909183
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —216/4299/16-к

Ухвала від 24.11.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Слоквенко Г. П.

Ухвала від 31.10.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Васецька В. В.

Ухвала від 18.10.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Слоквенко Г. П.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Васецька В. В.

Ухвала від 03.10.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Васецька В. В.

Ухвала від 20.09.2016

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Бондарєва О. І.

Ухвала від 14.09.2016

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Бондарєва О. І.

Ухвала від 09.09.2016

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Філатов К. Б.

Ухвала від 05.09.2016

Кримінальне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Філатов К. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні