Ухвала
від 22.11.2016 по справі 826/1778/16
ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

22 листопада 2016 року К/800/25880/16

У Х В А Л А

Суддя Вищого адміністративного суду України Горбатюк С.А., розглянувши касаційну скаргу Державної податкової інспекції у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві на постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 07 липня 2016 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Мередіан-15" до Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у м. Києві , Державної податкової інспекції у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві , про скасування запису,

в с т а н о в и в :

Ухвалою судді Вищого адміністративного суду України від 06 жовтня 2016 року касаційну скаргу Державної податкової інспекції у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві залишено без руху для виправлення недоліків з її оформлення.

Оскільки, строк на подання касаційної скарги пропущено без поважних причин Державній податковій інспекції у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві роз'яснено право протягом тридцяти днів з моменту отримання ухвали про залишення касаційної скарги без руху звернутися до суду касаційної інстанції з повторною заявою про поновлення строків, в якій вказати інші підстави для поновлення строку.

Відповідно до частини четвертої статті 214 Кодексу адміністративного судочинства України касаційна скарга залишається без руху, якщо вона подана після закінчення строків, встановлених статтею 212 цього Кодексу, і особа, яка її подала, не порушує питання про поновлення цього строку або якщо підстави, вказані нею у заяві, визнані неповажними. При цьому протягом тридцяти днів з моменту отримання ухвали про залишення касаційної скарги без руху особа має право звернутися до суду касаційної інстанції з заявою про поновлення строків або вказати інші підстави для поновлення строку.

Якщо заяву не буде подано особою в зазначений строк або вказані нею підстави для поновлення строку касаційного оскарження визнані неповажними, суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження.

Державна податкова інспекція у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві подала повторно клопотання про поновлення строку касаційного оскарження, де вказала аналогічні докази пропуску касаційного оскарження, які не можна визнати поважними.

Тому у відкритті касаційного провадження слід відмовити.

Керуючись частиною четвертою статтею 214 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и в :

Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою Державної податкової інспекції у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві на постанову Київського апеляційного адміністративного суду від 07 липня 2016 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Мередіан-15" до Відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Дніпровського району реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у м. Києві , Державної податкової інспекції у Дніпровському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві , про скасування запису.

Ухвала є остаточною і оскарженню не підлягає.

Суддя Вищого

адміністративного суду України С.А. Горбатюк

СудВищий адміністративний суд України
Дата ухвалення рішення22.11.2016
Оприлюднено25.11.2016
Номер документу62918272
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/1778/16

Ухвала від 26.07.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аблов Є.В.

Ухвала від 05.07.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аблов Є.В.

Ухвала від 19.01.2017

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Аблов Є.В.

Ухвала від 22.11.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Горбатюк С.А.

Ухвала від 06.10.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Горбатюк С.А.

Ухвала від 16.09.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Леонтович К.Г.

Ухвала від 02.08.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Леонтович К.Г.

Постанова від 07.07.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Грибан І.О.

Ухвала від 10.06.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Грибан І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні