Ухвала
від 01.08.2011 по справі 2-а-486/12
ТАЛЬНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Тальнівський районний суд Черкаської області

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження у справі

01.08.2011 р. м. Тальне

Суддя Тальнівського районного суду Черкаської області Міщенко К. М. перевіривши виконання вимог ст. ст. 105-106 КАС України за позовною заявою ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Тальнівському районі про визнання незаконними дій суб’єкта владних повноважень та його зобов’язання призначити та обчислити щомісячну державну соціальну допомогу дитині війни за нормами спеціального закону,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до відповідача з позовом про визнання незаконними дій суб’єкта владних повноважень та його зобов’язання призначити та обчислити щомісячну державну соціальну допомогу дитині війни за нормами спеціального закону .

Позовна заява відповідає вимогам ст. 104-106 КАС України. Підстав для відмови в прийнятті заяви або відмови у відкритті провадження, закриття чи зупинення справи немає.

Справа підсудна Тальнівському районному суду.

Керуючись ст. ст. 18, 107, 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України,-

У Х В А Л И В :

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі 2-а-7671/11 за позовною заявою ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Тальнівському районі про визнання незаконними дій суб’єкта владних повноважень та його зобов’язання призначити та обчислити щомісячну державну соціальну допомогу дитині війни за нормами спеціального закону.

2. Копію ухвали про відкриття скороченого провадження разом з копією позовної заяви та доданих до неї документів невідкладно надіслати відповідачу, позивачу - копію ухвали.

3. Відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів надати безпосередньо до канцелярії суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

4. Справа буде розглянута суддею Міщенко К. М., одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

5. Роз’яснити відповідачу, що справа буде розглянута у порядку скороченого провадження відповідно до ст.183 2 КАС України: 1) не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову; 2) не пізніше трьох днів з дня закінчення строку, передбаченого частиною третьою цієї статті, якщо до суду не було подано заперечення відповідача та за умови, що справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача; 3) не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого частиною третьою цієї статті, до суду не надійшло заперечення відповідача та за умови, що справа не розглядається судом за місцезнаходженням відповідача; 4) не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову.

6. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, що вони мають права і обов'язки, визначені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

7. Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності до Київського апеляційного адміністративного суду через Тальнівський районний суд Черкаської області у п’ятиденний строк з дня отримання копії ухвали, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Міщенко К. М.

СудТальнівський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення01.08.2011
Оприлюднено16.12.2016
Номер документу63341026
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-486/12

Ухвала від 01.08.2011

Адміністративне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Міщенко К. М.

Ухвала від 06.07.2012

Адміністративне

Чаплинський районний суд Херсонської області

Дюдюн О. В.

Постанова від 26.01.2012

Адміністративне

Саратський районний суд Одеської області

Бучацька А. І.

Постанова від 05.03.2012

Адміністративне

Чечельницький районний суд Вінницької області

Задорожний В. П.

Ухвала від 25.11.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Хрімлі О.Г.

Ухвала від 03.10.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Василенко Я.М.

Ухвала від 23.01.2013

Адміністративне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Нікушин В. В.

Ухвала від 08.01.2013

Адміністративне

Печерський районний суд міста Києва

Ісаєвська О. В.

Постанова від 24.12.2012

Адміністративне

Соснівський районний суд м.Черкас

Токова С. Є.

Ухвала від 17.12.2012

Адміністративне

Печерський районний суд міста Києва

Ісаєвська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні